Η αναζήτηση βρήκε 110 εγγραφές

Return

από leon2202
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 09:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέο Γήπεδο

Ας κανουμε ενα βημα πισω και να περιμενουμε τις εξελιξεις βημα βημα. Ετσι δεν λετε και σε καθε μεταγραφικη περιοδο να περιμενουνε το τελικο αποτελεσμα και να μην προτρεχουμε και κριτικαρουμε ?
Εφοσον ο Τελης εχει αποφασισει να μπλεχτει με το γηπεδο - Παε, ας δουμε πως θα το παει. Η ενασχοληση του ...
από fossa
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 10:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Και μόνο που καταλήγετε να μιλάτε για άσχετα πράγματα και μεταγραφές, δείχνει το μέγεθος του εγκλήματος

Δεν ήξερα ότι τα συμφέροντα εκατομμυρίων είναι "μουτρακια"

Πλάκα εχει

Αυτό ακριβώς. Δηλαδή ο Μυστακίδης κοιτάει να συμφέροντά του αλλά ο Ιβάν όχι;
Συγγνώμη αλλά αν ο ΑΣ έχει βρει τα φράγκα ...
από joshua
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 13:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Εγω εχω την αισθηση πως απλα αρνουμαστε να διατυπωσουμε καποιες στενοχωρες ειναι η πραγματικοτητα αληθειες, κυριως για συναισθηματικους λογους, οι οποιοι και αυτοι σε ενα βαθμο ειναι κατανοητοι. Τον Ιβαν τον εφεραν στην Ελλαδα συγκεκριμενοι γεωπολιτικοι στοχοι. Η προσφορα του ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ,τα ...
από Polichni1926
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 13:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέο Γήπεδο

Δεν έχουν καμία υποχρέωση να ενημερώσουν τον Ιβάν.
Αλλά θα ήταν χαζοί αν δεν προσπαθούσαν να εκμαιεύσουν μία αντιπρόταση από τον Ιβάν.
Το γήπεδο δεν είναι του Ιβάν, είναι του ΑΣ.

Ναι αλλά η ομάδα είναι του Ιβάν. Και αν θέλει μπορεί να τη βάλει να παίζει στο γήπεδο του Αγροτικού Αστέρα πάρα ...
από joshua
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 13:17
Jump to forum
Jump to topic

@marsantos νομιζω οτι πασχουμε σε ενα βαθμο απο μανια καταδιωξης...Επισης οταν διαβαζω ατακες του στυλ ο Ιβαν ηταν και ειναι ενας απο εμας,δεν μπορω κατι παθαινω...Τοσο αθωοι πια?
από Gospi
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 13:41
Jump to forum
Jump to topic

Χωρίς να αναφερθώ και να σχολιάσω τον τρόπο με τον οποιο γίνεται ότι γίνεται, έχω μια ειλικρινη απορία.
Θεωρούμε δηλαδή το σύνολο της διοικησης του ΑΣ ΠΑΟΚ πουλημενα τομάρια και γενιτσαρους που στον βωμο της αρπαχτης και της μασας τα καναν πλακακια με το αλλο το λαμογιο τον Μυστακιδη για να φάνε την ...
από Ivan Drago
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 14:14
Jump to forum
Jump to topic

Οι πιο έξυπνοι άνθρωποι είναι αυτοί που προσαρμόζονται ανάλογα με το περιβάλλον, τις περιστάσεις και αρπάζουν τις ευκαιρίες. Άνθρωποι που μένουν προσκολλημένοι σε ιδεοληψίες ,προσωπολατρίες, θρησκείες για μια ζωή έχουν πρόβλημα.

Δεν καταλαβαίνω τι θέλει η πλειοψηφία, αυτή τη στιγμή, για το μέλλον ...
από Nikodiai
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 14:23
Jump to forum
Jump to topic

Προσωπικά το βρίσκω τραγικο να γίνεται τοσο είδηση ότι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ βρίσκεται στο γήπεδο μια τυχαία Πέμπτη.

Δείχνει ότι οι απαιτήσεις από πρόσωπα έχουν φτάσει πάτο.
από Mīngus
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 14:28
Jump to forum
Jump to topic

Τι πρέπει να κάνει ο ΑΣ;
Ή τι έπρεπε να κάνει;
Πάω εγώ και λέω είμαι ο τάδε δισεκατομμυριούχος και θέλω το γήπεδο. Να τα λεφτά.
Μετά;
από alexgarcia6
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 14:36
Jump to forum
Jump to topic

Το σκηνικο με το ελικοπτερο περισσοτερο θυμιζει τις γραφικοτητες του βενγκα παρα τον Ιβαν που γνωριζουμε...
από gika
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 14:36
Jump to forum
Jump to topic

Ζ) Συνεπως ειμαστε υποχρεωμενοι ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΕΣΗ. ΑΝΤΡΙΚΙΑ.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΙΒΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ. Αυτο ειναι αντρικιο
οποια και αν ειναι η αποψη. Τα υπολοιπα δεν ειναι αντρικια.
Και το να χρησιμοποιουν καποιοι το γηπεδο, ειναι γλοιωδες.

Φίλε μου, ξεκάθαρα θα το πω.

Με τα ...
από Mīngus
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 14:42
Jump to forum
Jump to topic

Το βίντεο του inpaok και του paok24 για το ελικόπτερο είναι ότι καλύτερο θα δεις σήμερα.
Έχω πέσει κάτω και χτυπιέμαι.
Δείχνουν το στέγαστρο και κάτι παράθυρα για 20 δευτερόλεπτα.
από joshua
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 14:44
Jump to forum
Jump to topic

Πετούν και περιστέρια...Θαύμα ,Θαύμα... :opaokara: Δημοσιογραφια στα καλύτερα της...
από Nikodiai
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:04
Jump to forum
Jump to topic

Το να λέτε απόψεις χωρίς να χαρακτηριζετε δεν παιζει;Ποιοι εμείς και ποιοι εσεις;Ποια κομματοσκυλα;Είστε με τα καλά σας;

Ντροπη
από alexgarcia6
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:12
Jump to forum
Jump to topic

Αυτή η δολοφονία χαρακτήρα ή cancel culture οπως Λένε στο χωριό μου ή όπως θέλετε πείτε το στο πρόσωπο του Σαββιδη εκτός από το να μας σπάει τα τέτοια σε τι αποσκοπεί ;
Ακόμα και μετριοπαθής να είσαι με τα πεπρωμένα του Ιβαν 15 χρόνια τώρα , χωρίς να τον έχεις εικόνισμα απλά να νιώθεις ότι έκανε ...