Αναζήτηση για περισσότερες από 3486 εγγραφές
- Πέμ 28 Μάιος 2026, 12:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ
Τιποτα ουσιαστικο, απλα η χρηματοδοτηση γινεται μεσω ομολογιακου δανειου το οποιο μετα μετοχοποιείται
- Πέμ 28 Μάιος 2026, 12:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Σαββίδης δανείζει στον Σαββίδηst4this έγραψε: Πέμ 28 Μάιος 2026, 12:16 Δεν σκαμπάζω μια απο οικονομικά, πόσο μάλλον της ΠΑΕ, σημαίνει κάτι αυτό που γράφει το άρθρο;
https://www.financialreport.gr/paok-pae ... fstotitas/
- Πέμ 28 Μάιος 2026, 12:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό θα ισχύει μετά από κάποιο διάστημα. Το οποίο μπορεί επίσης να συγχωρεθεί οπότε να μην χρειαστεί καν να το δώσει ο ΠΑΟΚ.
Είναι γρήγορος τρόπος ρευστοποίησης για την ΠΑΕ και είναι και από τους πιο καθαρούς τρόπους. Μια χαρά είναι.
Επίσης ο τόκος δεν είναι καν τόσο υψηλός για να πεις τι ...
Είναι γρήγορος τρόπος ρευστοποίησης για την ΠΑΕ και είναι και από τους πιο καθαρούς τρόπους. Μια χαρά είναι.
Επίσης ο τόκος δεν είναι καν τόσο υψηλός για να πεις τι ...
- Πέμ 28 Μάιος 2026, 13:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Ok, επειδή διαβάζω πολλούς που κράζουν για το % του τόκου, 5.6 πόσο ήταν. Υπάρχει περίπτωση να χρήματα να μπαίνουν με απώτερο σκοπό το γήπεδο ή το προπονητικό;
Για το γηπεδο εχει φτιαχτεί εταιρεία ειδικού σκοπου , τα 5 εκατ μαλλον πάνε για πληρωμές συμβολαίων ή για μεταγραφη .Επείδη είχε ...
- Πέμ 28 Μάιος 2026, 14:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
Ωραια η φανέλα…
Αλλά το να μην χρησιμοποιείς στο βίντεο τον μεγαλύτερο ίσως ποδοσφαιριστή που έβγαλε η ομάδα εμένα μ δημιουργεί άλλες σκέψεις… μακάρι να είναι τυχαίο κ να διαψευστώ και φέτος.
Συγνώμη αν φαίνομαι μίζερος αλλά εμένα η παρουσία Ντελια μου δίνει άλλη προοπτική για το μέλλον… κ άλλους ...
Αλλά το να μην χρησιμοποιείς στο βίντεο τον μεγαλύτερο ίσως ποδοσφαιριστή που έβγαλε η ομάδα εμένα μ δημιουργεί άλλες σκέψεις… μακάρι να είναι τυχαίο κ να διαψευστώ και φέτος.
Συγνώμη αν φαίνομαι μίζερος αλλά εμένα η παρουσία Ντελια μου δίνει άλλη προοπτική για το μέλλον… κ άλλους ...
- Παρ 29 Μάιος 2026, 14:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Είμαι ρατσιστής το παραδέχομαι.astral έγραψε: Παρ 29 Μάιος 2026, 13:57 Ξεκάθαρα ρατσιστικό το ποστ
Eχουν έρθει γερμανοι, πορτογαλοι , σλοβακοι, σκανδηναβοi τα πάντα όλα, αλλα το πρόβλημα ειναi ότι θα έρθει ένας με ρωσικό επίθετο?
Δυνατός ρατσιστής ,όχι παίξει γέλασε.
- Παρ 29 Μάιος 2026, 15:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Η κου κλουξ κλαν ήταν ουρσουλίνες μπροστά στο μέλλον που οραματίζομαι .
- Παρ 29 Μάιος 2026, 17:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Πέρασαν δύο εβδομάδες από το κάζο της Λεωφόρου και ένας μήνας από τότε μετά το μεγαλύτερο κάζο του τελικού, που ο Παπαμιμίκος ανήγγειλε μεγάλες αλλαγές και επί του παρόντος, τίποτα εκτός από κάποιες εικασίες.
Φαίνεται πως θέλουν να έρθει το τριήμερο για να τους φωτίσει το Άγιον Πνεύμα.
Φαίνεται πως θέλουν να έρθει το τριήμερο για να τους φωτίσει το Άγιον Πνεύμα.
- Κυρ 31 Μάιος 2026, 19:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Black_Knight έγραψε: Κυρ 31 Μάιος 2026, 19:24 @parolos αυτό βρήκα, αυτό ανέβασα. Τώρα αν τα υπόλοιπα είναι σάλτσες του λογαριασμού στο twitter δεν το θεωρώ απίθανο. Πάντως οι γνωστοί καλοθελητές (αναφέρομαι στο γκαζέτα) έτρεξαν να το ανεβάσουν.
Καλύτερα που το ανέβασαν, ώστε να οδηγηθεί η ΠΑΕ σε απάντηση
- Τρί 02 Ιουν 2026, 09:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημέρα σε όλους! Τρίτη 2 Ιουνίου σήμερα. Πότε θα ανακοινωθεί από τον κ. Ανδρέα Παπαμιμικο η νέα δομή (οεο..!!) με τα νέα πρόσωπα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ..?
- Τρί 02 Ιουν 2026, 13:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Νάτο το corporate στέλεχος
- Τετ 03 Ιουν 2026, 15:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
Θα σου έρθει στην skroutz θυρίδα που δήλωσες, όταν φτάσει θα σου έρθει κωδικός ή λινκ στο mail ή smsst4this έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 14:43 Μου έστειλε email η ομάδα ότι στάλθηκε η φανέλα στο skroutz...; Δεν έβγαλα άκρη η αλήθεια είναι με το mail![]()
- Πέμ 04 Ιουν 2026, 15:57
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 06 Ιουν 2026, 20:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λειτουργία ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Θετικά, αρνητικά και αναγκαίες βελτιώσεις
Πολυ ευχαριστα νεα. Καλη επιτυχια και στους δυο.