Vogliacco μόλις τώρα ανέβασε στορυ με την φράση:
“To the next chapter”
Αναζήτηση για περισσότερες από 1179 εγγραφές
- Παρ 29 Αύγ 2025, 20:01
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 29 Αύγ 2025, 20:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Το ξέρουμε εδώ και σχεδόν 3 μέρες
- Παρ 29 Αύγ 2025, 20:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι λίγο unpopular αυτό που θα πω αλλά εγώ δεν θέλω άλλο μεσοεπιθετικό . Αυτή την στιγμή έχουμε 6 πρωτοκλασάτους μεσοεπιθετικούς + τον χατσιδη και τον μπαλντε , αν έρθει κάποιος ακόμα αυτομάτως θα μειωθεί αισθητά ο χρόνος συμμετοχής από έναν από τους ήδη υπάρχοντες , με πιο πιθανόν του Πέλκα που ...
- Παρ 29 Αύγ 2025, 20:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Ιταλός στόπερ σε καλή ηλικία μετά από πρόταση του αρχι-σκάουτερ σου επίσης Ιταλού που ξέρει την αγορά εγώ κοιμάμαι ήσυχος για την άμυνα. Η φάτσα Ξηροκρήνη από τα 90’s δένει το γλυκό. Άντε και το χάφ να κλείσουμε.
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 10:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Σιγά την ειρωνία ρε φίλε, τι είπε ο άνθρωπος? Ότι ξέρουμε λιγότερα από του σκαουτς?
Πολύ ευαίσθητοι γίναμε για οπαδικο φόρουμ
Πολύ ευαίσθητοι γίναμε για οπαδικο φόρουμ
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Πιστεύω ο Σερα να κατάλαβε σε ποια ομάδα ήρθε. Παίκτης της Μοντζα κ Ρετζιανα δυακολα να σταθεί εδω
Δεν ξέρω τι να πρώτοσχολιάσω...
Το αν ο Σέρα ξέρει που ήρθε;
Το αν ξέρει τι παίκτες χρειάζεται η ομάδα;
Το ότι ο ΠΑΟΚ απαξιει να ψωνίσει από τις Μοντσες και τις Παρμες από τις οποίες όμως ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Σορετιρε μονο με μικρους ειχε συμμετοχες αν δεν κανω λαθος. Δεν ακουμπησε πιο ψηλα.
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν είναι όλοι οι παίκτες για μακροπρόθεσμο κέρδος. Να πάρω πρωτάθλημα θέλω. Οχι να φτιάξω την καριέρα τους για να κονομησω. Ας σηκώσει πρωτάθλημα και ας πάει στο καλό
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 11:18
- Jump to forum
- Jump to topic
godfather και δε ξερω γω τι.
- Τρί 02 Σεπ 2025, 16:48
- Jump to forum
- Jump to topic
ολοι εδω μεσα κανουνε ρεπορταζ?
- Τρί 02 Σεπ 2025, 17:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Άρα σιγουρευτηκαμε ότι είναι αυτός
- Τρί 02 Σεπ 2025, 17:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Δύο απορίες έχω εδώ και καιρό
Γιατί ο Αμπαλαεα γράφει σονέτα και γιατί ο καρπουζας χωρίζει τις φράσεις με τρεις τελείες κάθε φορά;
Και τις γράφω τώρα που έχει απαρτία η μάζωξη
Γιατί ο Αμπαλαεα γράφει σονέτα και γιατί ο καρπουζας χωρίζει τις φράσεις με τρεις τελείες κάθε φορά;
Και τις γράφω τώρα που έχει απαρτία η μάζωξη
- Τρί 02 Σεπ 2025, 23:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Πηγαμε για το μπαμ παλι 3 Σεπτεμβριου και διναμε τοσα πολλα εκατομυρια αλλα οι κακοι οι παικτες και οι κακες οι ομαδες φταινε που τελικα δεν πηραμε κανεναν,κανεις δεν το περιμενε...Κοιτα να δεις πρωτη φορα ξανασυμβαινει!!!
Ουτε εναν ακομα δανεικο που ξεμεινε στην ομαδα του δεν καταφεραμε να φερουμε ...
Ουτε εναν ακομα δανεικο που ξεμεινε στην ομαδα του δεν καταφεραμε να φερουμε ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 23:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντάξει, από τη στιγμή που σήμερα τελευταία μέρα της λίστας τα κυβερνητικά δεν έβγαλαν μαζικά κάποιο όνομα, παρά μόνο κάτι φλου άρθρα για ενδιαφέρον στον Μοπέ φαινόταν προς τα πού πήγαινε το πράγμα.
Από εκεί και πέρα σε ένα καλοκαίρι με Τέλη, Ντελια και λοιπά σιριαλ αν μου έδινες το σημερινό ...
Από εκεί και πέρα σε ένα καλοκαίρι με Τέλη, Ντελια και λοιπά σιριαλ αν μου έδινες το σημερινό ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 12:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Φερτον να παιξει 8 ματς Γιουροπα μετα τον ΓεναρηUnpsofable78 έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 12:23 Ο Μιχος πριν λίγο είπε ότι ο ΠΑΟΚ εξακολουθεί να προσπαθεί να φέρει τον Neal Maupay