Αναζήτηση για περισσότερες από 3486 εγγραφές

Return

από Psagmenos4
Σάβ 06 Ιουν 2026, 22:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: Léo Matos - Αθλητικός Διευθυντής

Μονο σεβασμό στον μεγάλο παιχταρά τον δικό μας λεο...ΑΛΛΑ, εμένα αυτές οι κινήσεις δε μου δείχνουν κάποιο προγραμματισμό, μου δείχνει οτι θέλουν να βάλουν πολύ αγαπητά πρόσωπα σε θέσεις ευθύνης ώστε να χρησιμεύσουν σαν κάλυψη σε μια ακόμη αποτυχία...δε βλέπω άλλο κριτήριο αυτών των επιλογών ...
από danirifle
Σάβ 06 Ιουν 2026, 22:13
Jump to forum
Jump to topic

νιώθω σαν να μην έφυγες ποτέ ρε λέο καψουράρα!
από aivas19
Σάβ 06 Ιουν 2026, 22:46
Jump to forum
Jump to topic

ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΚΑΥΛΙΑΡΗ. ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΣ ΤΡΕΛΕ
από aivas19
Σάβ 06 Ιουν 2026, 22:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αντρέ Βιεϊρίνια - Τεχνικός Διευθυντής

ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΑΥΤΟΝ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΟΚΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ, ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΣΟΥΛΟΥ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΣ ΟΣΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ, ΚΑΝΤΟ ΠΡΑΞΗ ΑΡΧΗΓΕ. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ
από TylerDurden
Σάβ 06 Ιουν 2026, 23:44
Jump to forum
Jump to topic

Πάντα μου άρεσε ένα μοντέλο όπως της Μπάγερν με τις παλιοσειρές Χένες Ρουμενίγκε Μπεκενμπάουερ και άλλοι που ξεχνάω να τρέχουν σε μεγάλο βαθμό το κλαμπ. Προφανώς δεν είναι εγγύηση επιτυχίας, άσε που έπαιζαν και μπουκέτα μεταξύ τους κάποιες φορές, αλλά βγάζει κάτι ρομαντικό ρε παιδί μου, μια ...
από Athens
Κυρ 07 Ιουν 2026, 05:38
Jump to forum
Jump to topic

Στην ελλαδα δεν εχουμε συνηθησει αθλητικό και τεχνικο διευθυντη σε χωριστα προσωπα.
Ο τεχνικός διευθυντης ασχολειται με το αγωνιστικο, παικτες προπονητες μεταγραφες
ο αθλητικος διευθυντης ειναι ο προισταμενος του τεχνικου και ασχολειται με ολα του κλαμπ...με την φιλοσοφια, τις εγκαταστασεις, τις ...
από Taseos
Κυρ 07 Ιουν 2026, 17:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Λειτουργία ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Θετικά, αρνητικά και αναγκαίες βελτιώσεις

Εδώ να πούμε ότι οι και καλά κυβερνητικόι αρδ δεν πετυχαίνουν ούτε ελέφαντα στα 10 εκατοστά. Βρυζα έγραφαν στην φόρτσα. Αυτά για να μην τρώτε παπά ότι η ΠΑΕ ασχολείται μαζί τους
από Andrew R
Τρί 09 Ιουν 2026, 12:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: Λειτουργία ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Θετικά, αρνητικά και αναγκαίες βελτιώσεις

Μείνε στην ουσία , φίλε μου και στο κομμάτι που αφορα την ομάδα μας. Τα ίδια είχαν γίνει κι με τον Κάτσε κι την φωτογραφία όταν ήταν να χτυπηθεί η ομάδα . ΔΕΝ είναι στόχος ο ντελιας σαν άτομο . Είναι σαν παίκτης του ΠΑΟΚ !
από Michael Scott
Τετ 10 Ιουν 2026, 14:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αγησίλαος Τουμαζάτος - CEO

Είναι πραγματικά απίστευτη η γκρίνια που εχει περασει στο DNA του ΠΑΟΚτζη... Αυτοι που φωνάζουν σημερα για τον νέο CEO και τις προαλλες για Μάτος Βιερίνια ειναι στάνταρ αυτοί που εδω και κανα μήνα λεγανε "Ιβαν άλλαξε μεχρι και τα πόμολα"

Άβυσσος.
από makispaspartou
Παρ 27 Ιουν 2025, 10:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Τερματοφύλακες --> Λούκα, Παβλένκα, Μοναστηρλής, Μπαλωμένος
Πώληση Κοτάρσκι, Δανεισμός Τσιφτσή
Ακραία μπακ --> Κένι, Τέιλορ, Μπάμπα, Σάστρε
Δανεισμός Γκόμεζ
Κεντρικοί Αμυντικοί --> Κετζιόρα, Μιχαηλίδης, Λόβρεν, Μπαταούλας, Κωττάς
Δανεισμός Θυμιάνη
Μέσοι --> Μέιτε, Καμαρά, Οζντόεφ, Πένια ...
από constadine
Τετ 02 Ιούλ 2025, 18:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Ο Μουργκ ούτε στα βίντεο των προπονήσεων δεν είναι οπότε μάλλον αποτελεί παρελθόν

Αυτοί που δεν υπολογίζονται έχουν άδεια μέχρι την ημέρα που θα πάει η ομάδα στο εξωτερικό ,έχοντας και το ελεύθερο να βρουν ομάδα .
Αν δεν βρουν ομάδα ,θα κάνουν μόνοι τους προπονήσεις μέχρι να αρχίσει ...
από gk.box16
Τετ 02 Ιούλ 2025, 18:55
Jump to forum
Jump to topic

Ήρθε ο Σαββίδης και σταμάτησε ο ΠΑΟΚ να πουλάει στους κάτω τα ασημικά του.
Ήταν ένα αγκάθι στην καρδιά που το είχα από την εποχή του Δημόπουλου Κωστίκου
Τώρα τελευταία όμως πουλήσαμε τον καλύτερο αμυντικό της χώρας , τον καλύτερο επιθετικο μας όπως αποδείχθηκε, και πλησιάζει η ώρα να πουλήσουμε τον ...
από DaVinci
Πέμ 03 Ιούλ 2025, 11:46
Jump to forum
Jump to topic

Δώσαμε Τζόλη με 11 και φέραμε Μιτριτσα δανεικό. Δώσαμε Γιαννούλη με 7,5 και πήραμε Σίντκλεϊ δανεικό. Δώσαμε Κουλιεράκη με 12 και φέραμε Κόλει ελεύθερο. Ο Wotlemade σας έφαγε...