Η αναζήτηση βρήκε 912 εγγραφές
- Δευ 18 Μάιος 2026, 11:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 2-2, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Απώλειες αγώνων όπως οι φετινές, που όλες είναι ταλε-κουάλε, μια περίεργη παραζάλη που κανείς "δεν μπορεί να εξηγήσει γιατί έγινε το κακό", φανερώνουν σε ολες τις ομάδες του κόσμου ένα πράγμα: Ασθένεια στα αποδυτήρια. Είτε λόγω κακών σχέσεων, είτε λόγω θολούρας του προπονητή, είτε οτιδήποτε άλλο ...
- Δευ 18 Μάιος 2026, 11:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Είχα να απογοητευτώ τόσο πολύ απο το ματς με την Κρασνονταρ,ούτε οι χαμένοι τελικοί δεν με απογοήτευσαν τόσο.
Τελείωσε και ο Λουτσέσκου οριστικά στο μυαλό μου.
Δεν θέλω να τον ξαναδώ στον ΠΑΟΚ σαν προπονητή ποτέ.
Τελείωσε και ο Λουτσέσκου οριστικά στο μυαλό μου.
Δεν θέλω να τον ξαναδώ στον ΠΑΟΚ σαν προπονητή ποτέ.
- Δευ 18 Μάιος 2026, 12:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Λουτσέσκου ήταν μόνος του και αβοήθητος.
Γιατί να μην θέλεις να τον ξαναδείς?
Με τεχνικο΄δντη με μοναδικό ρόλο κόκκινες κάρτες στον πάγκο....
Με Βιερίνια σαν τον βούδα.....σε ρόλο ίσως γλάστρα ....
Ποιος βοήθησε φέτος τον Λουτσέσκου και με ποιον τρόπο?
Με μεταγραφές το χειμώνα?
Με ...
- Τετ 17 Σεπ 2025, 19:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ 4-1 Σχόλια & παραλειπόμενα
To be honest, στα αρχίδια μου, προφάνως δεν ήθελα να χάσουμε με τέτοιο τρόπο, άλλα σε όλο το κύπελλο πρέπει να παίζουμε με την β ομάδα μας και ότι γίνει, όπως κάνουν στην Αγγλία, ο θεσμός του κυπέλλου έχει χάσει πολύ από την αξία του.
Σήμερα μάθαμε ότι η δεύτερη εντεκάδα μας είναι πόλυ κατώτερη ...
- Τετ 17 Σεπ 2025, 19:38
- Jump to forum
- Jump to topic
γνωμη μου για τις μεταγραφες που καποιοι συνεχως ασκουν κριτικη. Υπαρχει πραγματικα πληρης ομαδα? Δεν αναφερομαι στο επιπεδο ποιοτητας που εχει πχ η Αρσεναλ? Πολυ λιγες ομαδες εχουν 2 αξιες 11αδες. Το θεμα ειναι η διαφορα του βασικου με τον αναπληρωματικο να ειναι οσο τον δυνατον γινεται μικροτερη ...
- Τετ 17 Σεπ 2025, 19:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Προφανως και οχι. Η διαχειριση του εκαστοτε αγωνα ειναι ευθυνη του προπονητη και του επιτελειου του.george188 έγραψε: Τετ 17 Σεπ 2025, 19:41 Οι παικτες που πηραμε ή δεν πηραμε ηταν το θεμα σημερα απεναντι στη Λειβαδιά?
Την πνευματικοτητα, ετοιμοτητα, και τη διψα για νικη την περναει πρωτος ο προπονητης.
- Τετ 17 Σεπ 2025, 19:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Είμαι σε διακοπές με την οικογένειά μου, επειδή το καλοκαίρι δούλευα. Άφησα γυναίκα και παιδιά στη Ναύπακτο και πήγα Λειβαδιά. Τι το ήθελα; Το μόνο που ευχαριστήθηκα, τα σουβλάκια πριν το ματς.
Ο,τι έγραψε ο gikas στο δεύτερο ποστ.Αλλα ρε παιδιά, συγγνώμη, δε γίνεται να μη φταιει κάνεις. Θα πούμε ...
Ο,τι έγραψε ο gikas στο δεύτερο ποστ.Αλλα ρε παιδιά, συγγνώμη, δε γίνεται να μη φταιει κάνεις. Θα πούμε ...
- Τετ 17 Σεπ 2025, 21:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Σήμερα είχαμε μια καλή ήττα.....τι εννοώ. Κοιτάζοντας τη μεγάλη εικόνα ίσως αυτή η ήττα είναι πολύ ευεργετική.
Πρώτον η σφαλιάρα ήρθε σε ματς με το μικρότερο ουσιαστικό κόστος. Δε χάσαμε τίποτα από αυτήν την ήττα. Από την κλήρωση ξέραμε ότι είναι πολύ δύσκολο ακόμα και εάν κάναμε 4 νίκες να ...
Πρώτον η σφαλιάρα ήρθε σε ματς με το μικρότερο ουσιαστικό κόστος. Δε χάσαμε τίποτα από αυτήν την ήττα. Από την κλήρωση ξέραμε ότι είναι πολύ δύσκολο ακόμα και εάν κάναμε 4 νίκες να ...
- Πέμ 12 Φεβ 2026, 12:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 2-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Η εξέλιξη του Μιχαηλίδη είναι απίστευτη. Πέρασε από το φάση που ήταν πολύ καλός στο να χτίζει από πίσω, στο να διατηρήσει αυτό που έκανε και ταυτόχρονα να βελτιώσει σε τρομερό βαθμό τις αμυντικές του τοποθετήσεις - επεμβάσεις.
Μπράβο στο παλικάρι. Δεν τον πίστευα ποτέ ως πρώτο και φυσικά δεν το ...
Μπράβο στο παλικάρι. Δεν τον πίστευα ποτέ ως πρώτο και φυσικά δεν το ...
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 20:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - WAC 7/8 20:30 OPEN tv
Το ότι με τέτοια εικόνα όλης της ομάδας το κράξιμο πέφτει στον Τσάλοφ καταντάει ανέκδοτο.
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 20:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - WAC 7/8 20:30 OPEN tv
Ρε παιδιά αυτό το κράξιμο στον Τσάλοφ δεν έχει κανένα νόημα - είναι σαν το κράξιμο στον Κεντζιορα πριν δύο χρόνια , και που αναισαινε την άκουγε. Να ανεβάσουν απόδοση Ζιβκο και Μπαμπά και ίσως ο Οζντοεφ αντί του Καμαρα . Κατά τ’αλλα δεν τους βλέπω σοβαρούς μπροστά τους αυστριακούς , λογικά θα έχουμε ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 11:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ 0-0 WAC 7/8 ΣΧΟΛΙΑ - ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ
Πάντως ομάδα που να μπορεί να φρεσκαριστεί σε μια βδομάδα δεν υπάρχει, οπότε ας ελπίσουμε απλά με σοβαρότητα και τύχη να περάσουμε.
Προσωπικά πάντως έχω κουραστεί κάθε καλοκαίρι να παρακολουθώ τη χειρότερη εικόνα ομάδας στην Ευρώπη, κάπου πρέπει να το δει το τεχνικό επιτελείο και οι άλλες ομάδες ...
Προσωπικά πάντως έχω κουραστεί κάθε καλοκαίρι να παρακολουθώ τη χειρότερη εικόνα ομάδας στην Ευρώπη, κάπου πρέπει να το δει το τεχνικό επιτελείο και οι άλλες ομάδες ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 14:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Wolfsberger AC - ΠΑΟΚ, Πέμπτη 14/8 20:00, OPEN TV
Ακούω Τζορμπατζόγλου τώρα να λέει για το ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι έτοιμος πνευματικά για το ματς και πόσο πολύ δουλεύει στο κομμάτι αυτό ο προπονητής, κι αναρωτιέμαι πόσο πνιγηρά άμπαλη είναι αυτή η χώρα που νομίζει ότι το ποδόσφαιρο είναι κάποια μυστικιστική τελετή που αυτό που χρειάζονται οι ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 19:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Οχι βέβαια.renegade έγραψε: Πέμ 14 Αύγ 2025, 19:52 Αδυνατω να καταλάβω γιατί απ' όλο αυτό το αισχρό πράγμα που βλέπουμε τα ακούει μόνο ο τσάλοφ?
Δηλαδή οι άλλοι είναι καλύτεροι?
Η εικόνα της ομάδα είναι τραγική και γι’ αυτό δεν φταίει κανένας Τσαλοφ.
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 21:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι γειά σας, έρχομαι από το μέλλον.