Η αναζήτηση βρήκε 595 εγγραφές

Return

από marsantos
Παρ 15 Αύγ 2025, 15:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Τεράστια επιπολαιότητα στην τελική απόφαση, στο τάιμινγκ της πάσας και γενικά σε οτιδήποτε αφορά τελική ενέργεια.

Θα ξεμπλοκάρει, είναι βαρόμετρο.

Sera καλημέρα.
Είναι γεγονός πως πολλές φορές βλέποντας αυτό το παιδί, μας δημιουργείται η αίσθηση που περιγράφεις.
Θέλω να δώσω μια διαφορετική ...
από marsantos
Παρ 15 Αύγ 2025, 16:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

...

Equ ανοίγεις ωραία ποδοσφαιροκουβέντα.
Νομίζω πως είμαι ο πρώτος σε αυτό το φόρουμ που έγραψε ανοικτά κριτική για αυτό το παιδί, τη χρονιά του πρωταθλήματος και συγκεκριμένα την περίοδο μετά από το 2-1 στο Χαριλάου όπου έγραφα συνεχώς πως άλλο Ντέλια βλέπαμε μέχρι το Χαριλάου και άλλο από ...
από joshua
Πέμ 21 Αύγ 2025, 22:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu V

Πάλι καλά που υπάρχει ο Τσαλοφ και βρήκαμε ποιον να κράζουμε...Βέβαια ορθώς κάποιοι είπαν κατα διαστήματα χάλια ο Ντελιας, χάλια ο Ζιφκοβιτς, χάλια ο Μειτε,χάλια,χάλια,χάλια... Ε όταν είναι όλη η ομάδα χάλια μην ντρέπεστε να πείτε ότι μοναδικός υπεύθυνος δεν μπορεί να είναι άλλος από τον προπονητή ...
από theo-drama
Πέμ 21 Αύγ 2025, 22:42
Jump to forum
Jump to topic

Κάκιστη εμφάνιση, η χειρότερη φέτος...
Κοίτα να συνέλθεις, να αφήσεις πλέον την προετοιμασία κ να κάνεις....

1 ΝΊΚΗ την Κυριακη με Λαρισα
1 ΠΡΌΚΡΙΣΗ την Πεμπτη με Ριεκα
1 ΝΊΚΗ την την Κυριακή με Ατρομητο.

Τίποτα λιγότερο....

Κ άσε τις δικαιολογίες....

Από μένα...
από Sera4
Παρ 22 Αύγ 2025, 07:34
Jump to forum
Jump to topic

Δεν υπάρχει πιο πιασμένη ομάδα από τον ΠΑΟΚ, κάθε χρόνο τέτοια περίοδο.

Μιλάμε πρέπει να είμαστε οι μόνοι που κάνουμε προετοιμασία, οι υπόλοιπες ομάδες κοροϊδεύουν ξεκάθαρα. Τρέχουμε μόνοι μας και βγαίνουμε δεύτεροι, αυτό αποτελεί έναν μικρό άθλο.

Σαφώς και την Κυριακή με τέτοια εικόνα -που ...
από embuji
Παρ 22 Αύγ 2025, 07:55
Jump to forum
Jump to topic

Δεν υπάρχει πιο πιασμένη ομάδα από τον ΠΑΟΚ, κάθε χρόνο τέτοια περίοδο.

Μιλάμε πρέπει να είμαστε οι μόνοι που κάνουμε προετοιμασία, οι υπόλοιπες ομάδες κοροϊδεύουν ξεκάθαρα. Τρέχουμε μόνοι μας και βγαίνουμε δεύτεροι, αυτό αποτελεί έναν μικρό άθλο.

Σαφώς και την Κυριακή με τέτοια εικόνα -που ...
από Panx Romana
Παρ 22 Αύγ 2025, 09:28
Jump to forum
Jump to topic

Όσο κι αν θέλουμε να υποστηρίξουμε τον καθ' ομολογία τον πιο επιτυχημένο προπονητή στην ιστορία του ΠΑΟΚ αυτό που είδαμε χτες ειδικά αυτή η μηδενική παραγωγή ποδοσφαίρου μας προβλημάτισε
Δεν έχω ειλικρινά καμιά αμφιβολία ποιος θα περάσει την επόμενη Πέμπτη
Αλλά φέτος και το είπα και χτες το βράδυ ...
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Παρ 22 Αύγ 2025, 09:30
Jump to forum
Jump to topic

Να πούμε απλά ότι χθες ο αντίπαλος για πάνω από 60 λεπτά έπαιζε χωρίς φορ. Και ο φορ που μπήκε μετά ήταν ο Duje Cop. :lol:

Εντάξει ας τους τον πάρουμε, δε νομίζω να ζητήσουν πάνω από 50 χιλιάρικα.

Τα δε χαφ, άστα, αυτός ο Ντάντας κάτι μου θυμίζει αλλά δεν μου έρχεται τώρα στο μυαλό.

Είπαμε ...
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Παρ 22 Αύγ 2025, 10:22
Jump to forum
Jump to topic

Και κάτι τελευταίο και πάμε παρακάτω, γιατί έρχονται τα τυριά και θα θέλουν να επωφεληθούν από την κρυάδα της Πέμπτης. Πέρσι όλη την χρονιά ακούγαμε το εξωφρενικό για το 2025 επιχείρημα ότι χάναμε γιατί ο προπονητής δεν ήταν 90 λεπτά στον πάγκο (λες και άλλος δούλευε την ομάδα τα υπόλοιπα λεπτά της ...
από Gka4
Παρ 22 Αύγ 2025, 11:07
Jump to forum
Jump to topic

Όλοι συμφωνούμε ότι ο Ραζβαν είναι ο πιο πετυχημένος προπονητής της ιστορίας του ΠΑΟΚ. Υπάρχουν όμως κάποια πράγματα που πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας. Δεν πήρε τίτλους με πρόεδρο τον Μπατατούδη ή τον Βουλινό αλλά με τον ισχυρότερο πρόεδρο της ιστορίας του ΠΑΟΚ. Από μια ομάδα που έχει έναν προπονητή ...
από vs40
Παρ 22 Αύγ 2025, 11:33
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ κουράστηκα από το Γενάρη να γράφω φερτε τον Ιβιτς να τελειώνουμε. Να δούμε έναν προπονητή που να φερνει παίκτες και να ξέρει γιατί τους φέρνει. Ολοι οι ποδοσφαιριστές άχρηστοι. Απο τους 99/100 προπονητές θα έβαζαν βασικό το Τζιμα, δίχως ανταγωνισμό, ομως ο Ραζβαν εκεί... Εμμονικος φουλ. Αλλά ...
από black death
Παρ 22 Αύγ 2025, 11:43
Jump to forum
Jump to topic

Όχι οτι βλέπω θέμα προπονητή αυτη τη στιγμή αλλα οταν ας πούμε είναι ελεύθερος ο φαν μπομελ γιατι πρεπει να έχουμε πρωτο στοχο τον ιβιτς απ'το αμπου νταμπι;
από renegade
Δευ 15 Σεπ 2025, 21:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης

Αν πάρεις τον γιακουμάκη και τον βάλεις σε μία ομάδα όπου η μπάλα δεν σηκώνεται, οι μονομαχίες είναι ελάχιστες και κυριολόγο έχει το συνδυαστικό ποδόσφαιρο, θα φαίνεται ένας τεράστιος κατσαπλιάς... δεν σημαίνει όμως και ότι είναι.
Το αγωνιστικό στυλ μίας ομάδας μπορεί να εκτοξεύσει αλλά μπορεί και ...
από vs40
Τετ 17 Σεπ 2025, 22:12
Jump to forum
Jump to topic

Νομίζω κάτι πεχτηκε εσωτερικά στην ομάδα, στην οποία έχουμε ακούσει να υπάρχει η επιθυμία να προωθούνται πιο πολύ νέοι, και ίσως υπηρξε δυσαρέσκεια για τη μη εμπιστοσύνη στον Τζιμα.. Ε, φέτος θα αποδείξει το αυτονόητο ότι αν βάζεις μεσα νεαρούς αλλοπροσαλλα, χάνεις. Ας βάλει και από την Κ15 να το ...
από renegade
Τετ 17 Σεπ 2025, 23:24
Jump to forum
Jump to topic

Ο ζωγράφος πέρα τα όποια τραγικά λάθη έκανε,τον εγωισμό που έβγαλε και ότι κατάφερε να μαλώσει με όλους τους έμπειρους της ομάδας ( συν το θέμα του υποβιβασμού) , στην ουσία χάσαμε το πρωτάθλημα την προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου με το διπλό του γαβρου στην Τούμπα.
Είναι αδιανόητα ...