Συγγνώμη αλλά επειδή μάλλον δεν κατάλαβα.
- Στην ανακοίνωση του ο ΑΣ αναφέρεται στην προσφορά του Ιβαν στην γιγάντωση του συλλόγου.
-Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως προτεραιότητα για το γήπεδο έχει ο ιβαν λόγω της προσφοράς του στο σύλλογο.
Το ότι ανακοινώνεται ένα χρονικό διάστημα 5 μηνών για τις ...
Η αναζήτηση βρήκε 103 εγγραφές
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 06:06
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 06:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
Τι είναι αυτά που λέτε , είστε σοβαροί τώρα ;
Έχουν κομματική ταμπέλα γιατί ζητάνε εγγυήσεις για την νέα τούμπα ;
Λέτε δηλαδή να έχουν εγγυήσεις και να το κρύβουν ; Διαβάσατε εσείς το μνημόνιο της ΠΑΕ και είδατε τί γράψει;
Είμαστε καθόλου σοβαροί;
Έχουν κομματική ταμπέλα γιατί ζητάνε εγγυήσεις για την νέα τούμπα ;
Λέτε δηλαδή να έχουν εγγυήσεις και να το κρύβουν ; Διαβάσατε εσείς το μνημόνιο της ΠΑΕ και είδατε τί γράψει;
Είμαστε καθόλου σοβαροί;
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 12:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Ο κακός ο γκρινιάρης ο αχάριστος κόσμος πηρε ηδη 16κ διαρκείας και πάει για νέο ρεκόρ. Αυτος ο κόσμος που 48 ώρες νωρίτερα έκανε διαδικτυακή (και οχι μόνο) επανάσταση για να μην φυγει ο Ντέλιας.
Την υποστήριξη που βλέπει στη πράξη ο Ιβάν, την είχε μόνο ο Ζαγοράκης (πρόσφατα) και είχε ροστερ που ...
Την υποστήριξη που βλέπει στη πράξη ο Ιβάν, την είχε μόνο ο Ζαγοράκης (πρόσφατα) και είχε ροστερ που ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 12:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Το να μιλάμε ακόμα για ffp είναι αστείο γενικά
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 12:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτο που καταλαβαινω απο τα συμφραζομενα ειναι οτι αν πουλιοταν ο Ντελιας ειχαν ετοιμους τον Μοχαμεντ και τον Κραλ,ενω τωρα που πιθανον δεν θα πωληθει ξαναγυρισαν στους αρχικους τους στοχους, που μαλλον ειναι ο Σεντιρα και καποιο αλλο χαφ πιθανον δανεικος...
Το ιδανικο βεβαια θα ηταν και να μην ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 12:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως όσοι δεν ενδιαφέρεστε για το τι παίκτες θα έρθουν και υπό ποιο καθεστώς θα έρθουν, δεν υπολογίζετε κάτι πολύ βασικό. Η ομάδα πουλάει τα ταλέντα της και επενδύει ένα μικρό κλάσμα των εσόδων κατά κανόνα σε παίκτες με μηδαμινή μεταπωλητική αξία. Δεν ξέρω αν γι'αυτό πρέπει να ψέξουμε την διοίκηση ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 12:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Στα 100 χρόνια , με αναμενόμενο sold out στα διαρκείας , και μπιλιονερ υγιή ιδιοκτήτη που μπορεί να εμφανιστεί στο γήπεδο με ελικόπτερο και ειδικά μετά τα προχθεσινά οτιδήποτε άλλο πέραν από σοβαρή επένδυση οικονομική σε χάφ και φορ είναι κοροϊδία
Προσωπικά μετά τα γεγονότα της Πέμπτης είμαι πλέον ...
Προσωπικά μετά τα γεγονότα της Πέμπτης είμαι πλέον ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 13:07
- Jump to forum
- Jump to topic
O ΠΑΟΚ πάνω από πρόσωπα και πάνω από όλα αλλά αυτό σημαίνει και ο ΠΑΟΚ πάνω από αυτάρκειες, selling club και νόμους της αγοράς για κάποιες περιπτώσεις. Υπάρχουν πλέον όρια και κόκκινες γραμμές.
Ο πατέρας μου είχε τον Κούδα εγώ θέλω τον Ντελια. Φτιάξε την ομάδα του Ντελια και δώστου το 10.
Ο πατέρας μου είχε τον Κούδα εγώ θέλω τον Ντελια. Φτιάξε την ομάδα του Ντελια και δώστου το 10.
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 17:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Άρα αν φεύγει κάποιος μόνο και μόνο επειδή δεν πουλήσαμε τον Ντέλια, τότε:
1) Γιατί μας λένε κάποιοι πως υπάρχει σάλιο - εκτός κι αν είναι το φτύσιμο που τρώμε?
2) Γιατί μας λένε κάποιοι πως ο ΠΑΟΚ δεν ήθελε να δώσει τον Ντέλια αλλά ο παίκτης πίεζε?
3) Γιατί μας λένε κάποιοι πως ο ΠΑΟΚ δίνει τρελά ...
1) Γιατί μας λένε κάποιοι πως υπάρχει σάλιο - εκτός κι αν είναι το φτύσιμο που τρώμε?
2) Γιατί μας λένε κάποιοι πως ο ΠΑΟΚ δεν ήθελε να δώσει τον Ντέλια αλλά ο παίκτης πίεζε?
3) Γιατί μας λένε κάποιοι πως ο ΠΑΟΚ δίνει τρελά ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 19:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Μην σκαλώνετε με το ποιος θα έρθει για φορ.
Είναι τεράστιο το προβλημα απο τη μέση και πισω.
Τον Χάαλαντ να φέρουν, θα πρέπει να βάζουμε 4, γιατί τα 3 πισω θα τα έχουμε σχεδόν σίγουρα.
Στοπερ βασικό, χαφ που να τρέχει και να παίρνει ψυχές ΧΘΕΣ.
Είναι τεράστιο το προβλημα απο τη μέση και πισω.
Τον Χάαλαντ να φέρουν, θα πρέπει να βάζουμε 4, γιατί τα 3 πισω θα τα έχουμε σχεδόν σίγουρα.
Στοπερ βασικό, χαφ που να τρέχει και να παίρνει ψυχές ΧΘΕΣ.
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 22:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Γράφω ελάχιστα και προσπαθώ με πολύ κόπο να κρατηθώ έξω από όλη αυτή την διαμάχη που έχει ξεσπάσει. Ωστόσο το να μειώνουν κάποιοι τον μεγαλύτερο φορ που πέρασε από τον ΠΑΟΚ, μόνο και μόνο για να υποστηρίξουν την άποψή τους με εξοργίζει. Από τον Σαράφη και μετά τους είδα ΟΛΟΥΣ. Ο Πρίγιοβιτς είναι με ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 20:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Αλήθεια τι επιχειρήματα χρειάζονται για να αποδείξεις ότι ο Κεντίρα δεν είναι ο σέντερ φορ με το βιογραφικό που άφησαν να εννοηθεί ότι θα φέρουν?
Τι επιχειρήματα χρειάζεται για να πείσεις ότι εδώ και ένα χρόνο η ΠΑΕ εγκληματεί με τον Ντέλια?
Τι επιχειρήματα να πείσεις ότι δεν παίρνουν ένα χαφ της ...
Τι επιχειρήματα χρειάζεται για να πείσεις ότι εδώ και ένα χρόνο η ΠΑΕ εγκληματεί με τον Ντέλια?
Τι επιχειρήματα να πείσεις ότι δεν παίρνουν ένα χαφ της ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 03:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Προεδρε αν δεν υποταχθει ο ΑΣ μη βαλεις ουτε ευρω! Για την ακριβεια μη ξαναβαλεις ποτε τιποτα! Με τους αχαριστους που εμπλεξες
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 12:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ανανέωση του συμβολαίου του Γιάννη Κωνσταντέλια φιγουράρει στην επικαιρότητα της ασπρόμαυρης ατζέντας με τον Ιβάν Σαββίδη να δίνει το σύνθημα!
-Το σύνθημα το έδωσε όταν πήγε να τον πουλήσει για ένα ξεροκόματο και πήρε πίσω την ίδια του την απόφαση;
Οι άνθρωποι του Δικεφάλου δεν έχασαν λεπτό ...
-Το σύνθημα το έδωσε όταν πήγε να τον πουλήσει για ένα ξεροκόματο και πήρε πίσω την ίδια του την απόφαση;
Οι άνθρωποι του Δικεφάλου δεν έχασαν λεπτό ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 12:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντάξει αφήστε με εμένα να έχω μνήμη, εσείς ξεχάστε και συνεχίστε το χειροκρότημα.
Εδώ στη γωνία μου είμαι εγώ ήσυχος με την έγκαιρη (όπως κάθε χρόνο) μεταγραφική ενίσχυση.
Εδώ στη γωνία μου είμαι εγώ ήσυχος με την έγκαιρη (όπως κάθε χρόνο) μεταγραφική ενίσχυση.