Η αναζήτηση βρήκε 112 εγγραφές

Return

από Odi
Παρ 08 Αύγ 2025, 18:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Τι θα γίνει ρε παιδιά με τον κλεισμένο Γιακουμάκη, έχουμε καμία ενημέρωση αν θα έρθει τελικά; Που είναι πια αυτή η πιρόγα ;

Καλά για χαφ μόνο 10 μυρια δίνουμε ; Βάλε αλλά 4-5, ο νιος είναι λεβέντης.
από embuji
Παρ 08 Αύγ 2025, 19:01
Jump to forum
Jump to topic

Τι θα γίνει ρε παιδιά με τον κλεισμένο Γιακουμάκη, έχουμε καμία ενημέρωση αν θα έρθει τελικά; Που είναι πια αυτή η πιρόγα ;

Καλά για χαφ μόνο 10 μυρια δίνουμε ; Βάλε αλλά 4-5, ο νιος είναι λεβέντης.

Για σενα μονο Odi, μεγαλο ΠΑΟΚτσακι γαλλακι ο καμαβινγκα παρακαλαει να ερθει και η γκοτσαρεβα ...
από embuji
Παρ 08 Αύγ 2025, 19:08
Jump to forum
Jump to topic

Odi έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 19:03 Να μην του κλείσουν με Ryanair την 11Α, γιατί δεν έχει παράθυρο. Μην δώσουμε τζάμπα το έξτρα τριαντάρι ευρώ. Κρίμα είναι.
Ζηταει παραθυρο του κανουμε αντιπροταση να πληρωσουμε τις βαλιτσες και περιμενουμε.
από dimpaok4
Παρ 08 Αύγ 2025, 21:42
Jump to forum
Jump to topic

αν υπαρχει η παραμικρη δοση αληθειας στο αρθρο για τον χαφ,με το που βγει το ονομα πρεπει ο παιχτης να γυρναει το βιντεακι παρουσιασης αφου πρωτα φυσικα εχει υπογραψει το συμβολαιο,το ναβγει το ονομα και διαπραγματευσεις και κοντρα διαπραγματευσεις δεν θα βοηθησουν την κατασταση
από Developer4
Παρ 08 Αύγ 2025, 21:44
Jump to forum
Jump to topic

Αναβαθμιση ο Bakambu?? Αληθεια; Χιλιες φορες να φερουμε πισω τον Κλαους.

Αυτό θα ρωτούσα κι εγώ. Πως είναι αναβάθμιση ο Μπακαμπού;

Εντάξει Σαματάς δεν είναι, τέτοιον δεν καταφέρνουμε να φέρουμε πάλι, όσο και να ψάξουμε... Αλλά από Μπράντον και Τσάλοφ είναι ... λίγο καλύτερος και πιο ...
από Σουριναμέζος
Παρ 08 Αύγ 2025, 23:47
Jump to forum
Jump to topic

Θα μπορούσε να είναι σενάριο σε B Movie αυτό, 15 κοπέλια από τα Σφακιά παίρνουν αεροπλάνο να πάνε να τα βάλουν με μεξικάνικο καρτέλ.
από Polichni1926
Σάβ 09 Αύγ 2025, 08:40
Jump to forum
Jump to topic

Το πλέον αστείο βλέποντας τα σχόλια είναι ότι αυτοί που έβγαλαν μέτριο τον ζαφειρη είναι αυτοί που ήθελαν τον κεντιρα .
από omerta76
Σάβ 09 Αύγ 2025, 10:00
Jump to forum
Jump to topic

Αν πάει στον βάζελο μαζί με Σιώπη στα χαφ, θα λείπει η στρουμφίτα από την τριάδα
από boogeyman77
Σάβ 09 Αύγ 2025, 11:10
Jump to forum
Jump to topic

Έστω και μακάρι ότι ισχύει του Ζαφείρη.

Έχοντας καταφέρει με όποιον τρόπο και αν έγινε να κρατήσουμε τον Ντελια... Καταλαβαίνετε πόσο σημαντικό είναι αυτό για το μέλλον της ομάδας;

Ο επόμενος Τζολης για παράδειγμα, δε θα θέλει να φύγει σαν τρελός με μισή σεζόν αλλά θα θέλει να καθιερωθεί στον ...
από shogoon
Σάβ 09 Αύγ 2025, 11:40
Jump to forum
Jump to topic

burbu έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 10:52 Η ιστορία επαναλαμβάνετε, κάποτε είχαμε Παπα τον ζαλαγετα τώρα έχουμε τον Ζαφείρη :opaokara:
Ο Ζαλαγετα για εμάς τους 45+ θα είναι ο υπέρτατος παπάς που μπροστά του ο Ζαφείρης δεν πιάνει μία. Είναι συναισθηματικοι οι λόγοι.
από renegade
Σάβ 09 Αύγ 2025, 15:12
Jump to forum
Jump to topic

Αφαίρεσε τώρα αυτά που είχε στην πρώην ομάδα του και θα βρεις τα σωστά νούμερα :mrgreen:

Εγώ πάντως θέλω να ξαναδώ τον δεσποτος αριστερά όπως τον είδα στο τελευταίο φιλικό.
Μου φαίνεται ότι με ανάποδο πόδι μπορούσε να γίνει λίγο πιο λειτουργικός στο συνδυαστικό παιχνίδι άσχετα αν χάνει στην σέντρα
από zaffodb
Σάβ 09 Αύγ 2025, 15:18
Jump to forum
Jump to topic

Πώληση Despodov θα είναι τεράστιο λάθος. Δεν έχουμε άλλο καλό πόδι για στημένα μετά και την απενεργοποίηση του Murg και τη φυγή Schwab. Zivkovic και Taison έχουν μέτρια στημένα, ίσως ο Ivanusec να προσθέσει κάτι εδώ. Επίσης, ο Zivkovic κάθε χρόνο βγάζει και από τουλάχιστον ένα τραυματισμό και λείπει ...
από Metagrafakias
Κυρ 10 Αύγ 2025, 02:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Ακριβως αν γινει αυτη η μεταγραφη με τα ποσά που ακουμε ειναι ο ορισμος της αυταρκειας..
Αυτο λεμε τοσο καιρο καποιοι εδω μεσα..
Τον Ζαφειρη αν τον παρεις 10-12εκ σημερα σε 2-3 χρονια θα τον πουλησεις 20-25εκ...
Δεν μπορουν οι ακαδημιες σου, οσο καλες και αν ειναι να βγαζουν καθε χρονο Ντελιες και ...
από Magdi Tolba 4
Κυρ 10 Αύγ 2025, 09:29
Jump to forum
Jump to topic

Η Mae ήταν στον μαύρο γάτο με τον Σιτζούνε (εχουμε και εδώ Καλλιθέα)

Στον Μαυρο Γατο ειμαι καθημερινα,γεννημα θρεμμα,των Συκεων ομως,γνησια ασπρομαυρη περιοχη :lol:

Η Mae τωρα κοιμαται του καλου καιρου,εγω ξυπνησα γιατι ημουν χαρουμενος,ημουν χαρουμενος (Χ2) ολη την νυχτα με την αποδειξη ...
από Odi
Κυρ 10 Αύγ 2025, 09:42
Jump to forum
Jump to topic

Με Γιακουμάκη και Ζαφείρη, ανεβαίνουμε επίπεδο πάντως.

Δεν ξέρω τι ρόλο έπαιξαν όλα όσα συνέβησαν και ακόμη συμβαίνουν, αλλά αν είναι να ανέβει τόσο η ομάδα αγωνιστικά, δεν με ενδιαφέρει και καθόλου.