Η αναζήτηση βρήκε 112 εγγραφές
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 21:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Ο Λουτσέσκου φταίει. Και μόνον αυτός.
Ευτυχως που δεν παίρνεις εσύ τις αποφάσεις.
Τί αποφάσεις να πάρω ρε φίλε. Ποιός παίζει σήμερα χωρίς 6άρι. Σαν προπονητής εγώ ο ίδιος θα ντρεπόμουνα να μην λάβω την ευθύνη.
Μπορείς να μου πείς τί παίζει ο ΠΑΟΚ; Από πέρυσι. Τί παίζει η ομάδα; Μακρινές ...
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ειναι καινούριος προπονητης φιλε μου. Εχει γράψει ιστορία στην ομάδα. Τι να σου πω πως παίζει κ αν παοζει με 8αρια κ οχι 6αρι. Θα αμφισβητήσω εγω κ συ τον πιο πετυχημένο προπονητή της ιστορίας της ομάδας; Με κριτήριο ποιο, το αν εκανε μια κακή χρονιά; Δεν εχει προπονητή στην Ελλάδα που θα ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 01:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Και το Τσικίνιο - Ιμπόρα - Έσε δύσκολα το λες άξονα για Κόνφερενς Λιγκ, αλλά το πήραν. Θέλω να πω, κι εγώ μαζί σου στο να έρθει ένα χαφ με διαφορετικά χαρακτηριστικά, αλλά έχουμε φτάσει στο σημείο να δίνουμε ελαφρυντικά στον προπονητή ενώ η ομάδα έχει αλλάξει κι εγώ δεν ξέρω πόσους παίκτες. Πρέπει ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 10:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά στον επαναληπτικό θα αποθεώνουμε Καμαρά, Μιχαηλίδη, Κωνσταντέλια και σία.
Ματς που θα βρει χώρους ο ΠΑΟΚ και αν φανεί κυνικός θα τους σκοτώσει χωρίς πολλά πολλά.
Φέρτε ΧΑΦΦΦΦΦ...
Δεν υπάρχει περίπτωση να σου δώσει χώρους αυτή η αντίπαλος.
5-4-1 θα σε παίξει πάλι με υπεράριθμους στα ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 10:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο κύριος που κάθεται στο πάγκο ξέχασε ότι μπορούσε να βάλει και 5ο παίκτη αλλαγή μπας και βελτιωθεί η εικόνα έστω.
Επίσης ο κύριος που κάθεται στο πάγκο περίμενε μέχρι το 70 για να διαπιστώσει αυτό που είχαμε διαπιστώσει όλοι απ' το 30
Επίσης ο κύριος που κάθεται στο πάγκο περίμενε μέχρι το 70 για να διαπιστώσει αυτό που είχαμε διαπιστώσει όλοι απ' το 30
- Παρ 08 Αύγ 2025, 11:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Εξτρεμ πήραμε ιβανουσετς, δεν θα τον βγαλουμε αχρηστο με 20 λεπτα. Ας τον βάλει να παίξει πρωτα ή αλλιως ας βαλει τον χατσιδη. Ο μπαρκολα ειναι ακριβος. Παμε παρακατω.
- Παρ 08 Αύγ 2025, 12:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή το έργο το είδαμε πέρσυ με τον τισουνταλι ελπίζω να μην το δούμε φέτος με τον Κροάτη.αν τον υπολογίζουν ως 10ρι θα πρέπει να έρθει παίκτης για σε.εξτρεμ εκεί βασικός ,ΔΕΝ γίνετε να παίζει βασικός ο 38χρ. Τάισον .Δεν γίνετε να παίζει εκεί ο ντελιας γιατί είναι το καλύτερο δεκαρι στα Βαλκάνια ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 12:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Με 5 ενεργα χαφ θα ειμαστε καλα. Αλλα τονιζω το "ενεργα".
Ο Τσοπουρογλου δεν θα εχει νοημα να μεινει ως 5ος χαφ, αν δεν τον εμπιστευεται απολυτα για αυτον τον ρολο ο προπονητης.
Η προυπόθεση φυσικα ειναι αυτη που λεει και ο JohnDag. Να προκριθουμε σε League Stage.
Και επειδη ακουστηκε, η ομαδα ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 14:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Ας έρθει ο Γιακουμάκης,ένα χαφ επιπέδου Σβαμπ στα 29-30 του και ένα στόπερ για αλλαγή και καλά θα είμαστε. Θα πάμε λέει να πάρουμε Ζαφείρη για να τον προπονεί ο ... Λουτσέσκου. 10 εκ αγορά και 2 εκ συμβόλαιο για να βλέπει τα παιχνίδια από τον πάγκο.
- Παρ 08 Αύγ 2025, 14:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Για έναν χρόνο δηλαδή, για να χαρακτηριστεί υπερβατική η όποια κίνηση, πρέπει να δοθούν συνολικά - απολαβές συν τυχόν ενοίκιο για τον x Γιακουμάκη - τουλάχιστον 3 εκατομμύρια. Ή ούτε καν τόσα;
Δηλαδή το 1.8 συμβόλαιο για 1 έτος, ενώ ο ανταγωνισμός τα δίνει ήδη αυτά σε παίκτες που τους έχει ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 15:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Οσοι εχετε επιβεβαιωμενες πληροφοριες και εμπιστες πηγες, γιατι κατι τετοιο, καλα κανετε και καλα να ειστε και οσα μακαρι θελετε να γινει αυτη ή καποια παρομοια ποιοτικη προσθηκη, αλλα δεν ειναι καθολου καλο για ολους μας να πιστεψουμε κατι τετοιο, γιατι αν δεν γινει θα κανουμε ελευθερη πτωση ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 16:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Θεωρώ του Καρετσα πολύ δύσκολο αν κ ΠΑΟΚι. Τον Ζαφειρη δεν τον έχω για τοπ ώστε να λέμε δεν γίνεται
Ο Καρέτσας σε 2 χρόνια μπορεί να είναι Αγγλία ρε συ, εδώ τι να κάνει? Να είναι πάγκο-εξέδρα και να λέμε ότι είναι ανέτοιμος και άπειρος και προετοιμάζεται πνευματικά λες και θα κάνει γιόγκα ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 16:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Ζαφείρη διαβάζω, Ounahi διαβάζω, Levi Garcia διαβάζω. Καλά το 'πάμε, ότι πρέπει για να γίνουμε ρδελομπου εδώ μέσα σε κανά 2 βδομάδες :D
Εν πάσει περιπτώση, τάιμ άουτ από μένα. Θα επιστρέψω όταν αρχίσουμε να συζητάμε (πάλι) για ρεαλιστικά σενάρια..
John ο Levi προτάθηκε σε όλους σαν δανεικός ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 18:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Πιθανότητα να γίνουν 1-2 καλές κινήσεις με υπέρβαση οικονομικά για αγορά παίκτη θα έβλεπα αν ο Τραμπ καταφέρει αυτή την φορά να τελειώσει τον πόλεμο...είναι ένα σενάριο που εχει δώσει ωθηση στο χρηματιστήριο καθως θεωρούν ότι υπάρχουν ρεαλιστικές ελπίδες
Εδώ δεν έχει καταφέρει 6 μήνες τώρα να ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 18:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε φέρτε ένα σοβαρό χαφ να μη κλάνει μέντες μόλις τον πιέσει το κάθε λιμό κάθε χωριού, να μπορεί να τρέξει και να συνεργαστεί
Και αφήστε τα δισεκατομμύρια για ταλέντα που ούτε εμπειρία έχουν ούτε κάποια τρομερή ποιότητα
Και αφήστε τα δισεκατομμύρια για ταλέντα που ούτε εμπειρία έχουν ούτε κάποια τρομερή ποιότητα