Η αναζήτηση βρήκε 595 εγγραφές

Return

από joshua
Πέμ 18 Σεπ 2025, 07:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu V

Σε όλη τη δεύτερη θητεία του Ραζβαν έχουμε αποκτήσει και έχουμε βγάλει άχρηστους καραβιες παικτων, πολλοι εκ των οποίων είχαν αξιόλογο βιογραφικό. Κάθε φορά ένας, δύο είναι αυτοί που επιβιώνουν και ενσωματωνονται στο πλάνο του προπονητή. Δύο τινά συμβαίνουν,η όντως είναι τόσο κακοι ποδοσφαιριστές ...
από embuji
Πέμ 18 Σεπ 2025, 07:31
Jump to forum
Jump to topic

Δεν τον παω και το εχω πει ανοιχτα. Φταιει για πολλα στα ματια μου αλλα οχι για ολα. Αυτο που ειδα να γραφεται παντως εδω για τους μικρους το βρισκω ατοπο καθως δεν ηταν οι μικροι που μας εκαψαν αλλα οι εμπειροι που δεν ειχανε ορεξουλα μωρε τα παιδια. Αυτο ειναι ευθυνη προπονητη. Δικη του δουλεια να ...
από joshua
Πέμ 18 Σεπ 2025, 10:10
Jump to forum
Jump to topic

Δεν μιλαει κανεις για απομακρυνση του Ραζβαν φετος εκτος και αν στραβωσει το πραγμα σε βαθμο που δεν προβλεπεται αλλα καποια στιγμη πρεπει να κοιταξουμε μπροστα.
από Equalizer
Πέμ 18 Σεπ 2025, 10:31
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό το εμμονικό πράγμα να λέμε οτι κάτι είναι είτε αποκλειστικά τέλειο είτε αποκλειστικά τραγικό, είναι δικό μας πρόβλημα, οχι της ομάδας

Ο ΠΑΟΚ έχει ένα αρκετά καλό ρόστερ στο σύνολο. Καλό τέρμα, μετρια άμυνα, καλά χαφ (που θα γίνουν καλύτερα στα μισά της σεζόν), πολύ καλούς μεσοεπιθετικούς ...
από embuji
Πέμ 18 Σεπ 2025, 11:04
Jump to forum
Jump to topic

Μια ερωτηση. Παραιτηθηκε ο Λουτσεσκου; Εφαγε προστιμο εξτρα μονο αυτος;

"Το σημερινό αποτέλεσμα είναι ντροπή. Όταν υπάρχουν τόσα λάθη σε άμυνα και επίθεση, δεν υπάρχει κάτι για να αναλύσεις. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη."

Αναλαμβανει την ευθυνη. Αν δεν εχει επιπτωσεις, να αναλαβω την ευθυνη και ...
από embuji
Πέμ 18 Σεπ 2025, 11:13
Jump to forum
Jump to topic

Μια ερωτηση. Παραιτηθηκε ο Λουτσεσκου; Εφαγε προστιμο εξτρα μονο αυτος;

"Το σημερινό αποτέλεσμα είναι ντροπή. Όταν υπάρχουν τόσα λάθη σε άμυνα και επίθεση, δεν υπάρχει κάτι για να αναλύσεις. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη."

Αναλαμβανει την ευθυνη. Αν δεν εχει επιπτωσεις, να αναλαβω την ευθυνη ...
από joshua
Πέμ 18 Σεπ 2025, 12:21
Jump to forum
Jump to topic

Blackgr4 ξέρεις ποια είναι η διαφορά μας; Ότι ενώ μπορω να συμφωνήσω σε μεγάλο μέρος της κριτικής που ασκείς στη διοίκηση για τον μεταγραφικο σχεδιασμο ,αντίστοιχη έχω ασκήσει και εγω,εσύ δεν θεωρείς πως ευθύνη για μέρος του κακού μεταγραφικου σχεδιασμού εχει και ο ίδιος ο Λουτσεσκου,όπως δεν ...
από Equalizer
Πέμ 18 Σεπ 2025, 12:30
Jump to forum
Jump to topic

Όπωσδήποτε έχει ευθύνες ο Λουτσέσκου και μάλιστα μεγάλες

Τόσο επιμέρους, στην απαράδεκτη προετοιμασία τακτικά και πνευματικά για το χτεσινό ματς

Όσο και ευρύτερα, με το γεγονός πως είτε αγαπάει κάποιους παίκτες είτε τους πετάει στον κάλαθο. Θα μου πεις οκ πολλοί προπονητές το κάνουν αυτό και ...
από joshua
Πέμ 18 Σεπ 2025, 12:55
Jump to forum
Jump to topic

Ο Ίβιτς με βαρ και ξένους διαιτητές έπαιρνε πρωτάθλημα; Πραγματικά τι υπερβολή είναι αυτή ότι θα φύγει ο Λουτσεσκου και θα πέσουμε σε δίνη που θα κρατήσει πολλά χρόνια και εγω δεν ξέρω τι αλλο; Κάπου βάστα...
από DamoN
Παρ 19 Σεπ 2025, 17:20
Jump to forum
Jump to topic

:opaokara:
Τα τελευταία χρόνια σχεδόν 30 χρονια, ο ΠΑΟΚ έχει 2 πρωταθλήματα (+κάνα δυο κλεμμένα) και 6 κύπελλα, η ΑΕΚ έχει 2 πρωταθλήματα (το ένα κλεμμένο) και 7 κύπελλα και ο ΠΑΟ έχει 2 πρωταθλήματα και 5 κύπελλα.
Εν τω μεταξύ η ΑΕΚ έχει και 2-3 χρόνια στις Γ-Β κατηγορίες.
Για πόσο ακόμα θα ...
από leomatos88
Παρ 19 Σεπ 2025, 18:29
Jump to forum
Jump to topic

Κάποιες σκόρπιες σκέψεις με αφορμή τα όσα έγραψαν διάφοροι φίλοι.

Στον 21ο αιώνα, ο οποίος μετράει πλέον 26 ολόκληρα χρόνια, ο ΠΑΟΚ έχει κατακτήσει 2+1 πρωταθλήματα, 6 κύπελλα, έχει φτάσει 2 φορές στα προημιτελικά της τρίτης ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ο Παναθηναϊκός έχει κατακτήσει 2 πρωταθλήματα, 5 ...
από Sera4
Σάβ 20 Σεπ 2025, 21:28
Jump to forum
Jump to topic

Ματς που σηκώνει απόλυση. -
από cristiano4
Σάβ 20 Σεπ 2025, 21:30
Jump to forum
Jump to topic

Σε ευχαριστούμε αλλά πραγματικά πρέπει να μην συνεχίσουμε μαζί έχεις κουράσει και την ομάδα και εσένα και εμάς
από Sera4
Σάβ 20 Σεπ 2025, 22:58
Jump to forum
Jump to topic

Είναι ενδιαφέρον πάντως, πως βλέποντας το ίδιο άθλημα, βλέπουμε τελείως διαφορετικές καταστάσεις.

Για παράδειγμα σήμερα ο προπονητής και κάποιοι ακόμα, είδαν την πεμπτουσία του ποδοσφαίρου εντός των 4 γραμμών.

Εγώ είδα ένα τελείως αποκρουστικό και αντιτουριστικο θέαμα, τον ορισμό της ανουσιοτητας ...
από black death
Κυρ 21 Σεπ 2025, 01:37
Jump to forum
Jump to topic

Καποιοι θα μας τρελανετε πραγματικά. Μήπως έδειχνε δυο διαφορετικα ματς η νοβα και σου τυχαινε ενα απ τα δύο;
Και καλα να δεχτω στο δευτερο παλεψαν, πιεσαν (ασχετα αν το φάγαμε πρωτοι τελικα και τη γλιτωσαμε). Ενα ημιχρονο που η καλυτερη φαση ηταν ενα σουτ του σαστρε απ'τα 30 μετρα το διαγράφουμε ...