Ευτυχώς βγηκε ο κενυ και δεν ξανακαναμε επιθεση απο δεξιά. Δεν ξανακαναμε επιθεση γενικά βασικα.
Η αναζήτηση βρήκε 603 εγγραφές
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 22:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: HNK Rijeka-Π.Α.Ο.Κ., Πέμπτη 21/08 21:45, OPEN TV
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 22:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλές οι μεταγραφές αλλά εγώ πρώτα θα άλλαζα τον προπονητή φέτος
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 22:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Πόσα ακόμα χρόνια να περάσουν για να καταλάβει ο φίλος ότι ο Λουτσεσκου ΔΕΝ είναι προπονητής και ότι αυτό που παρουσιάζει ΔΕΝ είναι ομάδα.
Τουλάχιστον οι παίκτες να σέβονταν παραπάνω τον εαυτό τους και τον κόσμο...
Τουλάχιστον οι παίκτες να σέβονταν παραπάνω τον εαυτό τους και τον κόσμο...
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 22:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγνωμη αλλα οταν 300 λεπτα ποδοσφαιρου με ομαδες απο παρα πολυ ΜΕΤΡΙΑ ποδοσφαιρικα ραφια, παρουσιαζεις μια ομαδα που δεν εχει κανει κατι που να παραπεμπει σε κλασικη ευκαιρια, δεν εχεις δικαιωμα να μιλας για την ποιοτητα του ροστερ σου πριν μιλησεις για αποτυχημενο ποδοσφαιρκο πλανο. Το να μην ...
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 23:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΡΙΕΚΑ-ΠΑΟΚ 1-Ο,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Aν κανουμε επιτελους μια στοιχειωδώς κανονική εμφάνιση θα περάσουμε, το προβλημα ειναι οτι δεν ξερω αν μπορουμε.
Το 2ο ημιχρονο σαν να μην εγινε, λες και κλειδωσαν ολα στο 1-0 και σταματησαμε κ εμεις κ αυτοι να παιζουμε. Ραζβαν σ αγαπαω σε εκτιμαω αλλα βαρεθηκα να βλεπω μιχαηλιδη να κανει γιομα ...
Το 2ο ημιχρονο σαν να μην εγινε, λες και κλειδωσαν ολα στο 1-0 και σταματησαμε κ εμεις κ αυτοι να παιζουμε. Ραζβαν σ αγαπαω σε εκτιμαω αλλα βαρεθηκα να βλεπω μιχαηλιδη να κανει γιομα ...
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 23:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Παιδιά, η ευθύνη γι’ αυτό που βλέπουμε ανήκει ξεκάθαρα στον προπονητή.
Όταν σέρνεται ΟΛΗ η ομάδα, το πρόβλημα είναι συνολικό και όχι ατομικό.
Και όταν το πρόβλημα είναι συνολικό, η ευθύνη καταλήγει στον προπονητή.
Δεν ξέρω τι έκανε στην φετινή προετοιμασία, μπορεί σε 2-3 μήνες η ομάδα να πετάει ...
Όταν σέρνεται ΟΛΗ η ομάδα, το πρόβλημα είναι συνολικό και όχι ατομικό.
Και όταν το πρόβλημα είναι συνολικό, η ευθύνη καταλήγει στον προπονητή.
Δεν ξέρω τι έκανε στην φετινή προετοιμασία, μπορεί σε 2-3 μήνες η ομάδα να πετάει ...
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 23:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Απορώ ρε γμτ, εσείς οι αισιόδοξοι...
τι είδατε μέχρι σήμερα από την ομάδα η τον προπονητή σε όλα τα παιχνίδια μαζί και τα φιλικά, που σας κάνει τόσο αισιοδοξους...
Πέστε μου και μένα πριν χάσω τα μάτια μου με αυτά που βλέπω...
Δε θα με έλεγα αισιόδοξο, αλλά ψύχραιμο γιατί θεωρώ λογικό να μην ...
- Παρ 22 Αύγ 2025, 08:23
- Jump to forum
- Jump to topic
O προπονητής έχει ένα ρόστερ που δεν είναι καινούριο και του έχει περάσει αυτά που θέλει εδώ και πολύν καιρό. Όταν αυτό το ρόστερ αγωνίζεται λες και είναι 11 παίκτες που παίζουν για πρώτη φορά μαζί, τότε ναι, η ευθύνη είναι του προπονητή. Δεν είναι καινούριος προπονητής, ούτε μπορεί να ισχυριστεί ...
- Παρ 22 Αύγ 2025, 12:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Όλα είναι θέμα οπτικής, το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει......
Τα προκριματικά του καλοκαιριού, όπως όλοι γνωρίζουμε είναι πολύ δύσκολα για λόγους που έχουν πλήρως αναλυθεί. Αυτό ισχύει για όλες ανεξαιρέτως τις ομάδες. Χθες η Κρίσταλ Πάλας κέρδισε απλώς 1-0 στην έδρα της μία..... νορβηγική ομάδα ...
Τα προκριματικά του καλοκαιριού, όπως όλοι γνωρίζουμε είναι πολύ δύσκολα για λόγους που έχουν πλήρως αναλυθεί. Αυτό ισχύει για όλες ανεξαιρέτως τις ομάδες. Χθες η Κρίσταλ Πάλας κέρδισε απλώς 1-0 στην έδρα της μία..... νορβηγική ομάδα ...
- Παρ 22 Αύγ 2025, 13:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Αλήθεια όλοι εσείς που σχολιάζετε αρνητικά τον Λουτσέσκου, τι ομάδα βλέπουμε στα προκριματικά?
Ουσιαστικά βλέπουμε την περσινή, με μόνη προσθήκη τους Ιβάνουσετς - Κένυ και δύο πιτσιρικάδες.
Τι διαφορετικό δηλαδή περιμένουμε?
Συν ότι η ομάδα είναι από προετοιμασία και δεν έχει ρυθμό και φρεσκάδα ...
- Παρ 22 Αύγ 2025, 14:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλησπέρα σε όλους,
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί ο Ράζβαν βάζει το καλύτερο 10αρι του πρωταθλήματος τον μικρό μάγο στα αριστερά, και έναν παίκτη που τα περισσότερα και καλύτερα παιχνίδια του τα έχει κάνει σαν αριστερό εξτρέμ τον βάζει 10αρι? Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι ιστορία είναι αυτή ...
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί ο Ράζβαν βάζει το καλύτερο 10αρι του πρωταθλήματος τον μικρό μάγο στα αριστερά, και έναν παίκτη που τα περισσότερα και καλύτερα παιχνίδια του τα έχει κάνει σαν αριστερό εξτρέμ τον βάζει 10αρι? Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι ιστορία είναι αυτή ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 11:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Rijeka 28/8 20:30 OPEN
Αυριο θα τολμουσα να ξεκινησω με ΛΟΒΡΡΕΝ .ΠΑΙΚΤΑΡΑ με ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ απο ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ που "δεν επιτρεπονται τα λαθη" Επισης ΤΟΤΕΜ για τους εναρους κροατες που θα τον βλεπουν και οσο ναναι θα νιωθουν ενα δεος
Γιατί να μείνει ο Μιχα απ' έξω;
Μπορεί να μείνει κι ο Κεντζιορα όμως.
Λέω τώρα ...
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 18:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν ο Κένυ καλύπτει αμυντικά τόσο, ώστε να μπορεί ο Ντεσπότοφ να παίζει δεξιά και ο Αντρίγια αριστερά (ή και ο Τέιλορ αργότερα ταιριάξει καλύτερα), θα κλάψει πολύς κόσμος με ταυτόχρονη παρουσία Βούλγαρου-Σέρβου στην ενδεκάδα.
Οι δυο τους όταν παίζουν βασικοί και με όρεξη, μπορούν να τραβήξουν όλη την ...
Οι δυο τους όταν παίζουν βασικοί και με όρεξη, μπορούν να τραβήξουν όλη την ...
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 20:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα έβγαζα Ζιφκοβιτς στο ημίχρονο. Πολύ κακός, ίσως φταίει η ενόχληση στο γόνατο.
Δεν θα τον ελεγα κακο. Απλα δεν ειναι αριστερό εξτρέμ και το μπαμπα πλεον δεν τον λες και επιθετικο στήριγμα.
Ξέρεις τι, πολλές φορές μου φαίνεται ότι παίζει κόντρα στην σημερινή λογική της ομάδας, και παίρνει ...
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 20:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον Τσάλοφ νομίζω τον κραζουμε εδώ από συνήθεια.
Μια χαρά είναι σήμερα. Όχι κάτι φοβερό, αλλά με τίποτα δεν είναι κακός. Είναι μέσα στις φάσεις, πιέζει, πασάρει σωστά.
Μια χαρά είναι σήμερα. Όχι κάτι φοβερό, αλλά με τίποτα δεν είναι κακός. Είναι μέσα στις φάσεις, πιέζει, πασάρει σωστά.