Η αναζήτηση βρήκε 798 εγγραφές
- Δευ 10 Νοέμ 2025, 01:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 2-1,mvp-σχόλια & Παραλειπόμενα
https://i.ibb.co/93nWyw2t/IMG-1618.jpg
Τετοια κοκκινη ειχε παρει κ ο Ζαμπα σε να παο ΠΑΟΚ στο οακα...
Αυτο θα μπορουσε να ερμηνευτει ως απροσεκτο και οχι ως επικίνδυνο γιατι δεν τον βρισκει με τις ταπες. Αλλα του Σιωπη ειμαι περιεργος να δω ο Λανουας πως θα το ερμηνευσει.
Αυτο με ...
- Δευ 10 Νοέμ 2025, 09:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Σας έχω πρήξει, το ξέρω.
Θέτω ένα ερώτημα κι ας κάνει όποιες σκέψεις θέλει ο καθένας σας. Αν θέλει.
Όλοι μας γνωρίζουμε την ατάκα του Αλέκου Αλεξανδρή για το ταβλι με τον γιό του αλλά και εκείνη για τον διαιτητή που λέει περιπου "εγώ έκανα θέατρο, εσύ γιατί το έδωσες".
Η κεντρική ιδέα πίσω από ...
Θέτω ένα ερώτημα κι ας κάνει όποιες σκέψεις θέλει ο καθένας σας. Αν θέλει.
Όλοι μας γνωρίζουμε την ατάκα του Αλέκου Αλεξανδρή για το ταβλι με τον γιό του αλλά και εκείνη για τον διαιτητή που λέει περιπου "εγώ έκανα θέατρο, εσύ γιατί το έδωσες".
Η κεντρική ιδέα πίσω από ...
- Δευ 10 Νοέμ 2025, 10:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Πέρα από όλα τα υπόλοιπα, δηλαδή: αγωνιστικός χώρος, ανοχή διαιτητή, λάθος πρώτο ημίχρονο από άποψη συγκέντρωσης και εντάσεων από μέρους μας, είναι ένα ακόμα παιχνίδι όπου σε συγκεκριμένες στιγμές φαίνεται η περιορισμένη ποιότητα που έχουμε στη πίσω γραμμή.
Τα στόπερ δυσκολεύτηκαν πάρα πολύ να ...
Τα στόπερ δυσκολεύτηκαν πάρα πολύ να ...
- Δευ 10 Νοέμ 2025, 11:48
- Jump to forum
- Jump to topic
O Μπενιτεθ είναι εδώ και μια δεκαετία ένας παρωχημένος προπονητής, γιατί πολύ απλά οι εποχές 2004-2008 που έβαζε την ομάδα του να παίζει κατς απέναντι στον εταιρο πουλμαναρχη Μαυρίνιο και 9 στα 10 ματς έβγαιναν under 1.5 έχουν παρέλθει. Ναι θα προσπαθήσει να το κανει ξανά και ξανά, αλλά τέτοιες ...
- Δευ 10 Νοέμ 2025, 13:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Και κατι ακομα γι'αυτον τον σιχαμερο στημενο Ρεφερυ..
Σχετικα με τον Σιωπη..
Οποιοδηποτε μαρκαρισμα που βρισκει ποδια απο πισω τιμωρειται με κιτρινη παγκοσμιως..
Αυτο το σιχαμα δεν εδωσε καν καρτα,γιατι μετα θα εμπαινε στην μεση το Βαρ και
η καρτα θα γινοταν κοκκινη..
Δεν εδωσε εσκεμμενα καρτα ...
Σχετικα με τον Σιωπη..
Οποιοδηποτε μαρκαρισμα που βρισκει ποδια απο πισω τιμωρειται με κιτρινη παγκοσμιως..
Αυτο το σιχαμα δεν εδωσε καν καρτα,γιατι μετα θα εμπαινε στην μεση το Βαρ και
η καρτα θα γινοταν κοκκινη..
Δεν εδωσε εσκεμμενα καρτα ...
- Δευ 10 Νοέμ 2025, 14:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Αληταραδες... Έπρεπε να έχουμε μια ομάδα σαν του 2010 που οι μισοί ήταν "μαχαιροβγαλτες" να μην τελείωνε ποτε το ματς. Να σας πηγαιναν τρενακι μεχρι τα αποδυτηρια. Βαρατε στο ψαχνό ένα παιδί που το χειροκροτουν μέχρι και τα πρόβατα που έχετε για φιλάθλους. Ξεφτίλες με τον ταβερνιαρη για προπονητή ...
- Τετ 17 Σεπ 2025, 19:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ 4-1 Σχόλια & παραλειπόμενα
To be honest, στα αρχίδια μου, προφάνως δεν ήθελα να χάσουμε με τέτοιο τρόπο, άλλα σε όλο το κύπελλο πρέπει να παίζουμε με την β ομάδα μας και ότι γίνει, όπως κάνουν στην Αγγλία, ο θεσμός του κυπέλλου έχει χάσει πολύ από την αξία του.
Σήμερα μάθαμε ότι η δεύτερη εντεκάδα μας είναι πόλυ κατώτερη ...
- Τετ 17 Σεπ 2025, 19:38
- Jump to forum
- Jump to topic
γνωμη μου για τις μεταγραφες που καποιοι συνεχως ασκουν κριτικη. Υπαρχει πραγματικα πληρης ομαδα? Δεν αναφερομαι στο επιπεδο ποιοτητας που εχει πχ η Αρσεναλ? Πολυ λιγες ομαδες εχουν 2 αξιες 11αδες. Το θεμα ειναι η διαφορα του βασικου με τον αναπληρωματικο να ειναι οσο τον δυνατον γινεται μικροτερη ...
- Τετ 17 Σεπ 2025, 19:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Προφανως και οχι. Η διαχειριση του εκαστοτε αγωνα ειναι ευθυνη του προπονητη και του επιτελειου του.george188 έγραψε: Τετ 17 Σεπ 2025, 19:41 Οι παικτες που πηραμε ή δεν πηραμε ηταν το θεμα σημερα απεναντι στη Λειβαδιά?
Την πνευματικοτητα, ετοιμοτητα, και τη διψα για νικη την περναει πρωτος ο προπονητης.
- Τετ 17 Σεπ 2025, 19:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Είμαι σε διακοπές με την οικογένειά μου, επειδή το καλοκαίρι δούλευα. Άφησα γυναίκα και παιδιά στη Ναύπακτο και πήγα Λειβαδιά. Τι το ήθελα; Το μόνο που ευχαριστήθηκα, τα σουβλάκια πριν το ματς.
Ο,τι έγραψε ο gikas στο δεύτερο ποστ.Αλλα ρε παιδιά, συγγνώμη, δε γίνεται να μη φταιει κάνεις. Θα πούμε ...
Ο,τι έγραψε ο gikas στο δεύτερο ποστ.Αλλα ρε παιδιά, συγγνώμη, δε γίνεται να μη φταιει κάνεις. Θα πούμε ...
- Τετ 17 Σεπ 2025, 21:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Σήμερα είχαμε μια καλή ήττα.....τι εννοώ. Κοιτάζοντας τη μεγάλη εικόνα ίσως αυτή η ήττα είναι πολύ ευεργετική.
Πρώτον η σφαλιάρα ήρθε σε ματς με το μικρότερο ουσιαστικό κόστος. Δε χάσαμε τίποτα από αυτήν την ήττα. Από την κλήρωση ξέραμε ότι είναι πολύ δύσκολο ακόμα και εάν κάναμε 4 νίκες να ...
Πρώτον η σφαλιάρα ήρθε σε ματς με το μικρότερο ουσιαστικό κόστος. Δε χάσαμε τίποτα από αυτήν την ήττα. Από την κλήρωση ξέραμε ότι είναι πολύ δύσκολο ακόμα και εάν κάναμε 4 νίκες να ...
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 20:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - WAC 7/8 20:30 OPEN tv
Το ότι με τέτοια εικόνα όλης της ομάδας το κράξιμο πέφτει στον Τσάλοφ καταντάει ανέκδοτο.
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 20:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - WAC 7/8 20:30 OPEN tv
Ρε παιδιά αυτό το κράξιμο στον Τσάλοφ δεν έχει κανένα νόημα - είναι σαν το κράξιμο στον Κεντζιορα πριν δύο χρόνια , και που αναισαινε την άκουγε. Να ανεβάσουν απόδοση Ζιβκο και Μπαμπά και ίσως ο Οζντοεφ αντί του Καμαρα . Κατά τ’αλλα δεν τους βλέπω σοβαρούς μπροστά τους αυστριακούς , λογικά θα έχουμε ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 11:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ 0-0 WAC 7/8 ΣΧΟΛΙΑ - ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ
Πάντως ομάδα που να μπορεί να φρεσκαριστεί σε μια βδομάδα δεν υπάρχει, οπότε ας ελπίσουμε απλά με σοβαρότητα και τύχη να περάσουμε.
Προσωπικά πάντως έχω κουραστεί κάθε καλοκαίρι να παρακολουθώ τη χειρότερη εικόνα ομάδας στην Ευρώπη, κάπου πρέπει να το δει το τεχνικό επιτελείο και οι άλλες ομάδες ...
Προσωπικά πάντως έχω κουραστεί κάθε καλοκαίρι να παρακολουθώ τη χειρότερη εικόνα ομάδας στην Ευρώπη, κάπου πρέπει να το δει το τεχνικό επιτελείο και οι άλλες ομάδες ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 14:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Wolfsberger AC - ΠΑΟΚ, Πέμπτη 14/8 20:00, OPEN TV
Ακούω Τζορμπατζόγλου τώρα να λέει για το ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι έτοιμος πνευματικά για το ματς και πόσο πολύ δουλεύει στο κομμάτι αυτό ο προπονητής, κι αναρωτιέμαι πόσο πνιγηρά άμπαλη είναι αυτή η χώρα που νομίζει ότι το ποδόσφαιρο είναι κάποια μυστικιστική τελετή που αυτό που χρειάζονται οι ...