Πόση τύχη ακόμα χρειάζεσαι για να μην σου γυρίσει παιχνίδι από το 1-3 η τελευταία ομάδα του πρωταθλήματος δηλαδή;
Δεν φτάνουν τα χαμένα τετ α τετ τους και το ότι είχαν δοκάρι;
Δεν φτάνει ότι σου έκαναν δώρο 2 ηλίθια πέναλτι με το δεύτερο ειδικά να γίνεται μια φορά τα 10 χρόνια;
Τι πρέπει να γίνει ...
Η αναζήτηση βρήκε 603 εγγραφές
- Δευ 29 Σεπ 2025, 11:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 3-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Ας παραθέσω κι εγώ την ' ψύχραιμη ' γνώμη μου μετά και από το χθεσινό φιάσκο. Προσωπικά θεωρώ αστεία την διαχείριση προ πάντων του παιχνιδιού αλλά και του ρόστερ. Εκείνος ο ερμος ο μειτε φώναζε ότι δεν έχει άλλη ενέργεια απ' το πρώτο λεπτό ενώ ετοιμάζεται να παίξει και Πέμπτη και Κυριακή , ο Τάισον ...
- Δευ 29 Σεπ 2025, 11:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιατί, είναι άμυνα που πάει για πρωτάθλημα ο ψηλός και βαρύς Ρέλβας, ο μέτριος Μουκουντί, ο Πήλιος κι ο Ρότα? Είναι άμυνα ο Ρέτσος κι ο Ροντινέι που είναι πιο επιθετικογενής από το μέσο εξτρέμ της κατηγορίας? Για κάτι Τούμπα και Πάλμερ και Κυριακόπουλους καλύτερα να μην το πιάσουμε καν. Γι'αυτό θες ...
- Δευ 29 Σεπ 2025, 11:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπάρχει, βέβαια, το ενδεχόμενο να ισχύουν και τα 2 ταυτόχρονα.
Και επιτακτική ανάγκη να είναι η παρουσία ενός στόπερ επιπέδου και αυτοί που έχουμε να μην είναι για πέταμα.
Γενικά, η συζήτηση για κενά μπορεί να γίνει με περισσότερη ευκολία όταν το ρόστερ παίζει αυτό που μπορεί και δεν μπορεί να ...
Και επιτακτική ανάγκη να είναι η παρουσία ενός στόπερ επιπέδου και αυτοί που έχουμε να μην είναι για πέταμα.
Γενικά, η συζήτηση για κενά μπορεί να γίνει με περισσότερη ευκολία όταν το ρόστερ παίζει αυτό που μπορεί και δεν μπορεί να ...
- Δευ 29 Σεπ 2025, 11:39
- Jump to forum
- Jump to topic
"το φθηνότερο ρόστερ" απο που προκύπτει?
και ποσο ακριβο χρειάζεται να ειναι για να μη γυρίσει το 1-3 σε 3-3 ?
και ποσο ακριβο χρειάζεται να ειναι για να μη γυρίσει το 1-3 σε 3-3 ?
- Δευ 29 Σεπ 2025, 11:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Τέιλορ που ήρθε για "ποιοτική αλλαγή" του Μπάμπα, γιατί έτρεμε χθες όποτε ακουμπούσε την μπάλα; Δείχνει πως θα προσφέρει στον ΠΑΟΚ περισσότερα από όσα προσφέρει ο Πήλιος στην ΑΕΚ;
ΦΥΣΙΚΑ έχει ευθύνες και ο προπονητής. Πολλές κιόλας. Μεγαλύτερη από όλες, αυτή που δεν μιλάει και δέχεται να έχει ...
- Δευ 29 Σεπ 2025, 11:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά το φθηνότερο ρόστερ είναι ο ορισμός της αντικειμενικής αλήθειας. Τα νούμερα που δίνονται για συμβόλαια στους άλλους και εμάς έχουν διαφορά, πως να το κάνουμε; Και προφανώς δεν αναφερόμαστε στο transfermakt, το οποίο έχει αξία τον Τσάλωφ 7,5 και τον Γιακουμ 7 χαρτιά... Μην κοροιδευμόμαστε ...
- Δευ 29 Σεπ 2025, 12:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχω ευθύνη για αυτά που γράφω, όχι για αυτά που καταλαβαίνεις.
Καμία σύγκριση ανάμεσα σε Τέιλορ και Πήλιο. Αναρωτιέμαι και ρωτάω στο αρχικό μου σχόλιο, αν η εικόνα του χθεσινού Τέιλορ μας γεμίζει με σιγουριά πως θα προσφέρει περισσότερα στον ΠΑΟΚ, από όσα προσφέρει ο Πήλιος στην ΑΕΚ. Τόσο απλά ...
- Δευ 29 Σεπ 2025, 12:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Επαναλαμβάνω για τελευταία φορά, δεν μου φαίνεται αξιόπιστος κανένας Πήλιος, ούτε πλέκω το εγκώμιο του, ούτε τον συγκρίνω με κάποιον δικό μας παίκτη. Δεν ξέρω γιατί δυσκολεύεσαι να το καταλάβεις.
Να σου δώσω ένα παράδειγμα για το τι εννοούσα;
Ο Πήλιος μπορεί να προσφέρει στην ΑΕΚ 5 βαθμούς. Όπου ...
- Τετ 17 Σεπ 2025, 19:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ 4-1 Σχόλια & παραλειπόμενα
To be honest, στα αρχίδια μου, προφάνως δεν ήθελα να χάσουμε με τέτοιο τρόπο, άλλα σε όλο το κύπελλο πρέπει να παίζουμε με την β ομάδα μας και ότι γίνει, όπως κάνουν στην Αγγλία, ο θεσμός του κυπέλλου έχει χάσει πολύ από την αξία του.
Σήμερα μάθαμε ότι η δεύτερη εντεκάδα μας είναι πόλυ κατώτερη ...
- Τετ 17 Σεπ 2025, 19:38
- Jump to forum
- Jump to topic
γνωμη μου για τις μεταγραφες που καποιοι συνεχως ασκουν κριτικη. Υπαρχει πραγματικα πληρης ομαδα? Δεν αναφερομαι στο επιπεδο ποιοτητας που εχει πχ η Αρσεναλ? Πολυ λιγες ομαδες εχουν 2 αξιες 11αδες. Το θεμα ειναι η διαφορα του βασικου με τον αναπληρωματικο να ειναι οσο τον δυνατον γινεται μικροτερη ...
- Τετ 17 Σεπ 2025, 19:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Προφανως και οχι. Η διαχειριση του εκαστοτε αγωνα ειναι ευθυνη του προπονητη και του επιτελειου του.george188 έγραψε: Τετ 17 Σεπ 2025, 19:41 Οι παικτες που πηραμε ή δεν πηραμε ηταν το θεμα σημερα απεναντι στη Λειβαδιά?
Την πνευματικοτητα, ετοιμοτητα, και τη διψα για νικη την περναει πρωτος ο προπονητης.
- Τετ 17 Σεπ 2025, 19:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Είμαι σε διακοπές με την οικογένειά μου, επειδή το καλοκαίρι δούλευα. Άφησα γυναίκα και παιδιά στη Ναύπακτο και πήγα Λειβαδιά. Τι το ήθελα; Το μόνο που ευχαριστήθηκα, τα σουβλάκια πριν το ματς.
Ο,τι έγραψε ο gikas στο δεύτερο ποστ.Αλλα ρε παιδιά, συγγνώμη, δε γίνεται να μη φταιει κάνεις. Θα πούμε ...
Ο,τι έγραψε ο gikas στο δεύτερο ποστ.Αλλα ρε παιδιά, συγγνώμη, δε γίνεται να μη φταιει κάνεις. Θα πούμε ...
- Τετ 17 Σεπ 2025, 21:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Σήμερα είχαμε μια καλή ήττα.....τι εννοώ. Κοιτάζοντας τη μεγάλη εικόνα ίσως αυτή η ήττα είναι πολύ ευεργετική.
Πρώτον η σφαλιάρα ήρθε σε ματς με το μικρότερο ουσιαστικό κόστος. Δε χάσαμε τίποτα από αυτήν την ήττα. Από την κλήρωση ξέραμε ότι είναι πολύ δύσκολο ακόμα και εάν κάναμε 4 νίκες να ...
Πρώτον η σφαλιάρα ήρθε σε ματς με το μικρότερο ουσιαστικό κόστος. Δε χάσαμε τίποτα από αυτήν την ήττα. Από την κλήρωση ξέραμε ότι είναι πολύ δύσκολο ακόμα και εάν κάναμε 4 νίκες να ...
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 20:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - WAC 7/8 20:30 OPEN tv
Το ότι με τέτοια εικόνα όλης της ομάδας το κράξιμο πέφτει στον Τσάλοφ καταντάει ανέκδοτο.