Αναζήτηση για περισσότερες από 1546 εγγραφές

Return

από icue
Δευ 28 Ιούλ 2025, 17:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

kz1111 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 16:56 Ο Βελγος ρεπορτερ Ταβολιερι γραφει οτι ξεκινησαν και παλι οι συζητησεις ΠΑΟΚ - Στουτγκαρδης και οτι πιεζει να φυγει ο Κωνσταντελιας
Σορι αλλα δεν μπορω να παρω στα σοβαρα ανθρωπο που βαζει τετοια φωτο στο προφιλ του στο τουιτερ.
από Dimpatra
Τετ 30 Ιούλ 2025, 18:43
Jump to forum
Jump to topic

Γράφει ο άλλος στο Χ κάτω από την ανακοίνωση ανανέωσης της ΠΑΕ:
Στον @VSambrakos να το φέρει κάποιος με τρόπο το χαμπέρι, πάνω από όλα η προάσπιση της ανθρώπινης ζωής
από embuji
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 23:23
Jump to forum
Jump to topic

black death έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 23:18 Εγω τωρα να νιωσω ασχημα που δεν θα ανεβαινε η ψυχολογια μου αν περναμε το μορον;
θα επαιζε σουτια με τον λουτσεσκου καθε μερα. Δεν ειναι φορ που παιζει για την ομαδα. η ομαδα παιζει γιαυτον. φορακλα αλλα οχι το στυλ παικτη που θα ηθελε ο Λουτσεσκου.
από Panx Romana
Παρ 01 Αύγ 2025, 15:38
Jump to forum
Jump to topic

Παιδιά ότι μου είπαν σας είπα
Δεν με χαλάει να βγω μλκς αν δεν βγει απλά να μην δημιουργηθεί προσδοκία και μετά έρθει κάποιος άλλος και απογοητευτουμε
από Kabamaru11
Παρ 01 Αύγ 2025, 15:39
Jump to forum
Jump to topic

Panx Romana έγραψε: Παρ 01 Αύγ 2025, 15:35 Έκλεισε ο Γερμανός
Αν οντως ισχυει,παροτι νεο μελος θα γινεις πουλεν πολλων εδω μεσα.

Ωραιο ονομα btw.
από abc_o_ karpouzas
Σάβ 02 Αύγ 2025, 13:10
Jump to forum
Jump to topic

Καρπουζά μου τίποτα δεν πειράζει.

Ούτε το σήριαλ Λουτσεσκου πείραζε.
Ούτε το σήριαλ ντελια πειράζει.
Ούτε το σήριαλ «πάω χωρίς φορ , χαφ και στόπερ» και ρισκάρω για άλλον ένα χρόνο πειράζει.
Ούτε ο Γιακουμάκης πειράζει.
Ούτε οι ελεύθεροι, δανεικοί και μιας χρήσης πειράζουν.
Ούτε ότι έφυγαν ...
από kz1111
Σάβ 02 Αύγ 2025, 15:04
Jump to forum
Jump to topic

Λοιπον ας βαλω το πρωτο μου κουιζακι: Μου εχει φτασει μια πληροφορια (χωρις να ειμαι βεβαιος για την εγκυροτητα της) για χαφ. Δεν μου δοθηκε ονομα αλλα συγκεκριμενα στοιχεια. Αγωνιζεται σε ομαδα των τοπ 5 πρωταθληματων, η οποια εχει πολυ δυνατο ονομα και παραδοση στις ακαδημιες και αγοραστηκε με ...
από Dimitris_L4
Σάβ 02 Αύγ 2025, 17:06
Jump to forum
Jump to topic

Στεργιαδης και priest δε βρεθηκαν ποτε στν ιδιο χωρο!!!! :D
από DamoN
Σάβ 02 Αύγ 2025, 17:49
Jump to forum
Jump to topic

Αυτός πρώτον ελ Καντουριζει στο στυλ , 2ον στο ποδόσφαιρο μας δεν ξέρω κατά πόσο θεωρείται κεντρικό χαφ και τέλος πως γίνεται να τον ονόμασαν οι γονείς του έτσι;;;
από nunies4
Κυρ 03 Αύγ 2025, 13:29
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ μετά το επικό "η ομάδα κέρδισε χρόνο", πρέπει να είμαστε οι πρώτοι στην παγκόσμια ιστορία που κέρδισαν χρόνο μην προλαβαίνοντας να κάνουν κάτι , το "η δουλειά του Λουτσεσκου είναι να κάνει ομάδα μ αυτούς που έχει" άρα στην στραβή αυτός θα φταίει, πλέον περιμένω και το "ο Σαββιδης δεν ρίχνει ...
από psychologos
Κυρ 03 Αύγ 2025, 13:36
Jump to forum
Jump to topic

Πρόταση: Να κάνουμε δυο σελιδες για τις μεταγραφές. Μία για τους ευτυχισμένους απο τον Θεό, και μια για μας τους δύσμοιρους που δεν πιστεύουμε και πολύ αλλά νηστεύουμε υποχρεωτικά κάθε χρόνο γιατί δεν μορούμε να κάνουμε και αλλιώς. Μόνο να γκρινιάζουμε.
από embuji
Κυρ 03 Αύγ 2025, 13:45
Jump to forum
Jump to topic

Πρόταση: Να κάνουμε δυο σελιδες για τις μεταγραφές. Μία για τους ευτυχισμένους απο τον Θεό, και μια για μας τους δύσμοιρους που δεν πιστεύουμε και πολύ αλλά νηστεύουμε υποχρεωτικά κάθε χρόνο γιατί δεν μορούμε να κάνουμε και αλλιώς. Μόνο να γκρινιάζουμε.

Ωραιο nickname. Θα σε χρειαστουμε ...
από Unpsofable78
Κυρ 03 Αύγ 2025, 14:31
Jump to forum
Jump to topic

Αστην πλάκα. Ρε τους αμπαλους της Φιορεντινα. Λέτε να μας σώσουν από το παλτό; :mrgreen: