Τώρα θα φταίω εγώ να κάνω 4-5 προφιλ σαν τα πουλιά που εμφανίστηκαν νωρίτερα το καλοκαίρι και μας ζαλιζαν;
Με αντίστοιχα ονόματα βέβαια
#ιβανδενμαςπεφτειμετιποτα
#παρτουςολουςπαραμαζωμα
#σαμπρακοκαιμετροκολιςπονατε
#καποιοςτοπιεσομετροστημαργκο
Η αναζήτηση βρήκε 938 εγγραφές
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 21:56
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 22:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Embuji
Τι εννοείς;
Και ο ΠΑΟΚ προσπαθει και η σλαβια δε πουλαει αλλα δε φευγει απο το τραπεζι και υπαρχουν δυσκολιες κλπ κλπ.
Εν τω μεταξύ αυτές τις εικασίες όχι ρεπόρτερ δίπλα στην ομάδα δε χρειάζεται να είσαι για να τις κάνεις αλλά ούτε καντινιέρης πέριξ της Τούμπας κατά τη διάρκεια της ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 22:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Dimitris_L4
Ο psyxras τον τελευταίο καιρό τηρούσε στάση περίεργη. Έξυπνα κειμενάκια, δήθεν αντικειμενικά και ουδέτερα, που ως σκοπό είχαν να αποδομησουν τον Ιβάν και να δικαιολογησουν ασ και Μυστακιδη.
Δεν τον εμπιστεύομαι. Εξάλλου ποτέ δεν είχε inside infos σε μεταγραφικά.
Και το λέω εγώ που ...
Ο psyxras τον τελευταίο καιρό τηρούσε στάση περίεργη. Έξυπνα κειμενάκια, δήθεν αντικειμενικά και ουδέτερα, που ως σκοπό είχαν να αποδομησουν τον Ιβάν και να δικαιολογησουν ασ και Μυστακιδη.
Δεν τον εμπιστεύομαι. Εξάλλου ποτέ δεν είχε inside infos σε μεταγραφικά.
Και το λέω εγώ που ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 23:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυριο ισως ειναι η μερα που εκτος απο τον ερασιτεχνη , θα μιλησει και ο Ιβαν. Θεωρω οτι το ντιλ θα κλεισει γιατι αφου παει να κανει μια τετοια υπαρβαση για λογους πολλους τοτε θα την κανει. Αναβαθμιζομαστε αρκετα με Ζαφειρη, Γιακουμακη. Αν συνδυαστει με στοπερ και πιο γκολτζη φορ, μονο το ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 08:45
- Jump to forum
- Jump to topic
:nairepaok:
Εβλεπα τωρα ενα βιντεο που εκανε ο Κουλιανος στο γιουτιουμπ για τν Ζαφ..Μην αρχισετε σχολια για Κουλιανο κλπ κλπ δν ειναι εκει το θεμα μας..Επειδη τν ακουω καθημερινα το πρωι , εχει πει εδω κ πολυ καιρο οτι εχει πολυ καλες σχεσεις με τν Ζαφ κ λογω της διαδικτυακης του εκπομπης ειχε παει ...
Εβλεπα τωρα ενα βιντεο που εκανε ο Κουλιανος στο γιουτιουμπ για τν Ζαφ..Μην αρχισετε σχολια για Κουλιανο κλπ κλπ δν ειναι εκει το θεμα μας..Επειδη τν ακουω καθημερινα το πρωι , εχει πει εδω κ πολυ καιρο οτι εχει πολυ καλες σχεσεις με τν Ζαφ κ λογω της διαδικτυακης του εκπομπης ειχε παει ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 08:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Άτομο που δεν έχει ανάγκη οικονομίας και απ' όλη την Χαλκιδική μπροστά του, επιλέγει την Καλλικράτεια εγώ δεν το θέλω για φορ.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 09:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημερα απο την εξωτικη Χαλκιδικη (οχι Καλλικρατεια).
Αυτον τον Λοκονγκα,οσο τον εβλεπα σε βιντεο χθες,δεν μου εκανε κλικ,δεν ειδα κατι που ειπα ΑΥΤΟΣ ναι ειναι χαφαρα,ειδα οτι εχει κ σταθερα τραυματισμους.Επισης σε λιγους μηνες γινεται 26,δεν ειναι να πεις ταλεντο.Θα προτιμουσα τον λιγο ...
Αυτον τον Λοκονγκα,οσο τον εβλεπα σε βιντεο χθες,δεν μου εκανε κλικ,δεν ειδα κατι που ειπα ΑΥΤΟΣ ναι ειναι χαφαρα,ειδα οτι εχει κ σταθερα τραυματισμους.Επισης σε λιγους μηνες γινεται 26,δεν ειναι να πεις ταλεντο.Θα προτιμουσα τον λιγο ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 10:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Ισως ηθελε να συνδιασει τη βουτια με τα ψώνια του στο διαβολο, προς γεοπονικά μερια.pisakaipoupoula έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 08:48 Άτομο που δεν έχει ανάγκη οικονομίας και απ' όλη την Χαλκιδική μπροστά του, επιλέγει την Καλλικράτεια εγώ δεν το θέλω για φορ.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 15:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Σήμερα θα ακουστεί τπτ;
Θα μ χωρίσει στο τελος αν χαλάσω και 2η μέρα των διακοπών όλη μέρα στο ΠΑΟΚμανια
Ήδη έκαψα 4ωρες με την συν.τυπου
- Δευ 11 Αύγ 2025, 20:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Μία από τα ίδια...

- Δευ 11 Αύγ 2025, 21:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Τώρα χαμηλώστε τα φώτα.....
- Δευ 11 Αύγ 2025, 22:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Καψούρα μου εισαι
- Δευ 11 Αύγ 2025, 22:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Αρε Ιβάν , εκεί που άλλοι θα κλείνανε την πόρτα και δεν θα γυρνούσαν πίσω εσύ πεισμωνεις και προσπαθείς ακόμα περισσότερο , μάλλον αυτός είναι ο λόγος που έγινες και δισεκατομμυριούχος.
Περήφανος που την Πέμπτη χωρίς Ζαφείρη χωρίς καν να είχε τελειώσει του Γιακουμάκη φώναξα το όνομα σου ...
Περήφανος που την Πέμπτη χωρίς Ζαφείρη χωρίς καν να είχε τελειώσει του Γιακουμάκη φώναξα το όνομα σου ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 08:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλα αν ερθει ο Ζαφειρης ετοιμαστειτε να ακουσουμε τα αισχη. Θα ειναι ολα πιο πιστευτα και πιο ευκολα προς καταναλωση, αλλα ενταξει μικρο το κακο.
- Τρί 12 Αύγ 2025, 09:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Έγκυρο μου φαίνεται. Επικαλούνται πηγές από Τσεχία και μάλλον έχουν κάποιους από μέσα που το έδωσαν.Jeremy4 έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 09:17 Μόλις βγήκε πρώτο θέμα στο Sport24 ότι είναι οριστικό το deal για Ζαφείρη!