Η αναζήτηση βρήκε 938 εγγραφές
- Τετ 06 Αύγ 2025, 18:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Περιμένοντας το Σεπτέμβρη..
- Τετ 06 Αύγ 2025, 18:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Του χρόνου να ονομαστεί έτσι το τόπικ
- Τετ 06 Αύγ 2025, 18:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντάξει είπαμε να κάνουμε υπομονή, καταλαβαίνουμε ότι τα πράγματα είναι δύσκολα, ότι δεν υπάρχει διάθεση απ' ότι φαίνεται να επενδυθεί ούτε το ελάχιστο, ΟΚ ο Ιβάν αποφασίζει κι εμείς είμαστε με τον Ιβάν.
Κάνουμε αρκετοί (μεταξύ των οποίων και εγώ) ηρωικές προσπάθειες να μην ρίξουμε λάδι στην φωτιά ...
Κάνουμε αρκετοί (μεταξύ των οποίων και εγώ) ηρωικές προσπάθειες να μην ρίξουμε λάδι στην φωτιά ...
- Τετ 06 Αύγ 2025, 18:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Dimitris_L4 Εγώ θα συνεχίσω να κάνω υπομονή μέχρι το τέλος της μεταγραφικής ώστε να δω τι θα ρθει.
Δεν είμαι αισιόδοξος πλέον εδώ που φτάσαμε, η λογική και η προϊστορία λέει ότι θα πάμε σε πασαλείμματα με δανεικούς μιας χρήσης και κάνα ξεχασμένο ελεύθερο.
Θεωρώ απίθανο πλέον να επενδυθούν χρήματα ...
Δεν είμαι αισιόδοξος πλέον εδώ που φτάσαμε, η λογική και η προϊστορία λέει ότι θα πάμε σε πασαλείμματα με δανεικούς μιας χρήσης και κάνα ξεχασμένο ελεύθερο.
Θεωρώ απίθανο πλέον να επενδυθούν χρήματα ...
- Τετ 06 Αύγ 2025, 20:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Το βλέπεις δύσκολο απ' ό,τι κατάλαβα...
Edit: Το έγραψα από καθαρά χιουμοριστική διάθεση και με καμία πρόθεση να μειώσω τον συμφορουμίτη μας. Είχε πατήσει την υποβολή 3 φορές γι αυτό και το παραπάνω σχόλιο. Τώρα που διέγραψε το περισσευόμενα το σχόλιο μου φαίνεται κάπως...
Edit: Το έγραψα από καθαρά χιουμοριστική διάθεση και με καμία πρόθεση να μειώσω τον συμφορουμίτη μας. Είχε πατήσει την υποβολή 3 φορές γι αυτό και το παραπάνω σχόλιο. Τώρα που διέγραψε το περισσευόμενα το σχόλιο μου φαίνεται κάπως...
- Τετ 06 Αύγ 2025, 20:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Μάλλον πετάμε τυράκι στους ΑΡΔ μας να δούμε αν θα τσιμπήσουν 

- Τετ 06 Αύγ 2025, 20:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Αποκλείεται δεν γίνονται τέτοια πράγματα εδώ
- Τετ 06 Αύγ 2025, 21:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Psagmenos4 έγραψε: Τετ 06 Αύγ 2025, 21:29 Αν δεν κλείσει σήμερα είπανε οι 24 ο ΠΑΟΚ θα αποσυρθεί και θα παει σε άλλη επιλογή που μπορεί να κλείσει μέχρι την Παρασκευή και δεν είναι ο Σεντιρα.

- Τετ 06 Αύγ 2025, 21:57
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 04:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Όντως αρχίσαμε τα γνωστά: για την ανυπαρξία της διοικησης, τις βόλτες με τα ελικόπτερα και τα καθρεφτακια που δίνουν στους ιθαγενείς, θα φταίει ο Λουτσεσκου που "δεν βάζει τον Μπαλντε και δεν εμπιστεύεται τους νέους"!
Πρέπει να καταπιεί σπαθιά πάλι.
7 Αυγούστου σήμερα, καλημέρα είπαμε;
Πρέπει να καταπιεί σπαθιά πάλι.
7 Αυγούστου σήμερα, καλημέρα είπαμε;
- Παρ 08 Αύγ 2025, 16:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Λυτρωτική η χθεσινή εμφανιση. Χειροτερα δεν γινεται να παιξουμε.
- Παρ 08 Αύγ 2025, 16:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Γκουχ γκουχ
Δεν μ αρέσει η περίπτωση Ζαφείρη
Εξέπληξα κανέναν θα μου πεις; Όχι, αφού ουσιαστικά κανείς δεν μ αρέσει
Άλλο αυτό.
Δεν μ αρέσει η περίπτωση Ζαφείρη
Εξέπληξα κανέναν θα μου πεις; Όχι, αφού ουσιαστικά κανείς δεν μ αρέσει
Άλλο αυτό.
- Παρ 08 Αύγ 2025, 18:07
- Jump to forum
- Jump to topic
λοιπον : ο ζαφειρης μας αρεσει πολυ τον ειδαμε , αλλα γιατι καποιο καλο κλαμπ δεν τον χτυπησε μεχρι τωρα???? ποσα παιρνει εκει που παιζει?? 500-600?? το πολυ???? που ειναι οι προσφορες απο ομαδες καλες????
παμε παρακατω , ποσα ζητανε οι τσεχοι ? 10 ?? οκ ας πουμε οτι παμε και τα σκαμε συμβολαιο 1 ...
παμε παρακατω , ποσα ζητανε οι τσεχοι ? 10 ?? οκ ας πουμε οτι παμε και τα σκαμε συμβολαιο 1 ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 18:22
- Jump to forum
- Jump to topic
λοιπον : ο ζαφειρης μας αρεσει πολυ τον ειδαμε , αλλα γιατι καποιο καλο κλαμπ δεν τον χτυπησε μεχρι τωρα???? ποσα παιρνει εκει που παιζει?? 500-600?? το πολυ???? που ειναι οι προσφορες απο ομαδες καλες????
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 22:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Συνεχίζουμε το φετινό παραλήρημα εδω