....................
.................................
κι ο Τζουρτζεβιτς ηταν στο νοσοκομειο στο Βελιγραδι
με σφαιρα στο ποδι
.......................
πωωωωωωωωωωωωωωωωω :shock: :shock:
που το θυμήθηκες αυτο το σκηνικό ρε ....αρχιμανδρίτη....
:opaokara: :opaokara: :lol: :lol:
ευλογησον ...
Η αναζήτηση βρήκε 941 εγγραφές
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 18:23
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 19:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Αυτός φίλε μου έχει να παίξει από πρόπερσι...tsario73 έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 19:00 ή μηπως αυτόν;
https://www.transfermarkt.com/josh-dasi ... ler/340321
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 23:29
- Jump to forum
- Jump to topic
α να γεια σουmakispaspartou έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 20:01 Φάτσα ΠΑΟΚ κάνει μόνο λατινική Αμερική .. Άντε και κανένας Μαροκινός - Αλγερινός.
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 00:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάτι προβλήματα πέρυσι με την καρδιά που λέει το TM δεν μου άρεσαν μονοprist64 έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 00:10αυτος μαλιστα
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 10:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ δεν τον ξέρω τον Cheddira, Διαβάζω ότι ανήκει στην Νάπολι, υπήρξε διεθνής με το Μαρόκο κλπ. Δεν θα πω ότι με ψήνει ή όχι γιατί δεν τον ξέρω καθόλου. Δεν έχω την εντύπωση όμως ότι πρόκειται για κάποιον που είναι με 67% αναπηρία και δικαιούται επίδομα από την πρόνοια όπως θεωρούν πολλοί συνοπαδοί ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 11:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπορώ να δεχτώ κάθε προβληματισμό και επιφύλαξη πάνω σε οποιαδήποτε μεταγραφή και καλό είναι να γράφεται για οποιονδήποτε παιχτη.
Αλλά αυτός ο μηδενισμός, η απολυτοσυνη και η κάθετη άποψη προσωπικά με σοκάρει. Πραγματικά νομίζω ότι πολλοι από εσάς το απολαμβάνετε. Είναι σαν ένας διαγωνισμός ποιος ...
Αλλά αυτός ο μηδενισμός, η απολυτοσυνη και η κάθετη άποψη προσωπικά με σοκάρει. Πραγματικά νομίζω ότι πολλοι από εσάς το απολαμβάνετε. Είναι σαν ένας διαγωνισμός ποιος ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 09:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν η 4άδα σου είναι του επιπέδου Μειτέ-Καμαρά-Οζντόεφ-Γκλεν δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να προωθήσεις κάποιον πιτσιρίκο για 5ο.
Μιλάμε για 4 εν δυνάμει βασικούς, ποιος άλλος θα δεχτεί να ρθει και να είναι πίσω από αυτή την 4άδα.
Επίσης, αν δεν έγινε κατανοητό από το προηγούμενο ποστ μου, ο ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 17:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Σορι αλλα δεν μπορω να παρω στα σοβαρα ανθρωπο που βαζει τετοια φωτο στο προφιλ του στο τουιτερ.kz1111 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 16:56 Ο Βελγος ρεπορτερ Ταβολιερι γραφει οτι ξεκινησαν και παλι οι συζητησεις ΠΑΟΚ - Στουτγκαρδης και οτι πιεζει να φυγει ο Κωνσταντελιας
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 18:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Γράφει ο άλλος στο Χ κάτω από την ανακοίνωση ανανέωσης της ΠΑΕ:
Στον @VSambrakos να το φέρει κάποιος με τρόπο το χαμπέρι, πάνω από όλα η προάσπιση της ανθρώπινης ζωής
Στον @VSambrakos να το φέρει κάποιος με τρόπο το χαμπέρι, πάνω από όλα η προάσπιση της ανθρώπινης ζωής
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 22:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Δευτεροξαδερφα
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 23:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε φιλε... τι γραφεις;
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 23:23
- Jump to forum
- Jump to topic
θα επαιζε σουτια με τον λουτσεσκου καθε μερα. Δεν ειναι φορ που παιζει για την ομαδα. η ομαδα παιζει γιαυτον. φορακλα αλλα οχι το στυλ παικτη που θα ηθελε ο Λουτσεσκου.black death έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 23:18 Εγω τωρα να νιωσω ασχημα που δεν θα ανεβαινε η ψυχολογια μου αν περναμε το μορον;
- Παρ 01 Αύγ 2025, 15:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Παιδιά ότι μου είπαν σας είπα
Δεν με χαλάει να βγω μλκς αν δεν βγει απλά να μην δημιουργηθεί προσδοκία και μετά έρθει κάποιος άλλος και απογοητευτουμε
Δεν με χαλάει να βγω μλκς αν δεν βγει απλά να μην δημιουργηθεί προσδοκία και μετά έρθει κάποιος άλλος και απογοητευτουμε
- Παρ 01 Αύγ 2025, 15:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν οντως ισχυει,παροτι νεο μελος θα γινεις πουλεν πολλων εδω μεσα.
Ωραιο ονομα btw.
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 13:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Καρπουζά μου τίποτα δεν πειράζει.
Ούτε το σήριαλ Λουτσεσκου πείραζε.
Ούτε το σήριαλ ντελια πειράζει.
Ούτε το σήριαλ «πάω χωρίς φορ , χαφ και στόπερ» και ρισκάρω για άλλον ένα χρόνο πειράζει.
Ούτε ο Γιακουμάκης πειράζει.
Ούτε οι ελεύθεροι, δανεικοί και μιας χρήσης πειράζουν.
Ούτε ότι έφυγαν ...