Οφ τόπικ.
Με το ΧΑΦ τι γίνεται;
Αναζήτηση για περισσότερες από 1546 εγγραφές
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 19:02
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 20:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Η μέσω ενός προαισθηματος του Σταυρού του Κόλκα.pagotatzis έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 20:35 Νομίζω η ΠΑΕ πρεπει να καθησυχάσει τον κόσμο με μια ανακοίνωση
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 22:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Σαμπρακος το ξερει;Kabamaru11 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 20:39 https://www.kicker.de/irre-wendung-droh ... 06/artikel
Απο εμπιστη πηγη πληροφορησης.
Λεει ξεκαθαρα οτι δεν ολοκληρωθηκε καμια συμφωνια και δεν επεσε καμια υπογραφη.Αρα δεν υπαρχει νομικο θεμα.
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 10:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Ενα χουανγοειδες, θα ήταν ακριβώς ότι πρέπει...
Εφόσον όπως γράφουν είναι ευκαιρία πρέπει να γίνει άμεσα ότι είναι να γίνει...
@prist64 γύρνα πίσω ή έστω τηλέφωνα..
Εφόσον όπως γράφουν είναι ευκαιρία πρέπει να γίνει άμεσα ότι είναι να γίνει...
@prist64 γύρνα πίσω ή έστω τηλέφωνα..
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 12:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Έλα ντε...26/8 έχουμε σήμερα τι περιμένουν;;;;Caballo Viejo έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 12:41 Καλά, δεν ντρέπονται λίγο αυτόν τον συγκινητικό κόσμο που κοντεύει να αγοράσει ολόκληρη την Τούμπα σε διαρκείας και να ανταποκριθούν επιτέλους κάνοντας δυο μεταγραφές της προκοπής;
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 13:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Καμία αχαριστία, που ακριβώς την είδατε; Στο ότι πάει να γίνει φέτος ρεκόρ στα διαρκείας;
Κάθεστε και ασχολείστε με 4-5 ακάου στα σόσιαλ και νομίζετε ότι αυτοί εκφράζουν τον κόσμο του ΠΑΟΚ;
Ακόμα σήμερα, ακόμα και μετά στην ιστορία με τον Ντέλια, οι 99 στους 100 ΠΑΟΚτσήδες επιθυμούν ξεκάθαρα την ...
Κάθεστε και ασχολείστε με 4-5 ακάου στα σόσιαλ και νομίζετε ότι αυτοί εκφράζουν τον κόσμο του ΠΑΟΚ;
Ακόμα σήμερα, ακόμα και μετά στην ιστορία με τον Ντέλια, οι 99 στους 100 ΠΑΟΚτσήδες επιθυμούν ξεκάθαρα την ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 17:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Στο τελος με εμαιλ
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 18:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Οφ τόπικ αλλα επειδη ο χαρτοσαμπράκος έπαιξε εδω και για αρκετές σελιδες δείτε τη γνωμη του στέλιου γρηγοριάδη "Ο μισθοφορικός στρατός των υβριστών θα τα βάλει και με τον υπερέγκριτο Αθηναίο συνάδελφο;. σε ενα κατα τα αλλα κατάπτυστο αρθρο στη μετρο σπορ...Εγω με αλεξ κρααλ και εναν στοπερ αυτού ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 18:23
- Jump to forum
- Jump to topic
....................
.................................
κι ο Τζουρτζεβιτς ηταν στο νοσοκομειο στο Βελιγραδι
με σφαιρα στο ποδι
.......................
πωωωωωωωωωωωωωωωωω :shock: :shock:
που το θυμήθηκες αυτο το σκηνικό ρε ....αρχιμανδρίτη....
:opaokara: :opaokara: :lol: :lol:
ευλογησον ...
.................................
κι ο Τζουρτζεβιτς ηταν στο νοσοκομειο στο Βελιγραδι
με σφαιρα στο ποδι
.......................
πωωωωωωωωωωωωωωωωω :shock: :shock:
που το θυμήθηκες αυτο το σκηνικό ρε ....αρχιμανδρίτη....
:opaokara: :opaokara: :lol: :lol:
ευλογησον ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 19:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτός φίλε μου έχει να παίξει από πρόπερσι...tsario73 έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 19:00 ή μηπως αυτόν;
https://www.transfermarkt.com/josh-dasi ... ler/340321
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 23:29
- Jump to forum
- Jump to topic
α να γεια σουmakispaspartou έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 20:01 Φάτσα ΠΑΟΚ κάνει μόνο λατινική Αμερική .. Άντε και κανένας Μαροκινός - Αλγερινός.
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 00:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάτι προβλήματα πέρυσι με την καρδιά που λέει το TM δεν μου άρεσαν μονοprist64 έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 00:10αυτος μαλιστα
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 10:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ δεν τον ξέρω τον Cheddira, Διαβάζω ότι ανήκει στην Νάπολι, υπήρξε διεθνής με το Μαρόκο κλπ. Δεν θα πω ότι με ψήνει ή όχι γιατί δεν τον ξέρω καθόλου. Δεν έχω την εντύπωση όμως ότι πρόκειται για κάποιον που είναι με 67% αναπηρία και δικαιούται επίδομα από την πρόνοια όπως θεωρούν πολλοί συνοπαδοί ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 11:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπορώ να δεχτώ κάθε προβληματισμό και επιφύλαξη πάνω σε οποιαδήποτε μεταγραφή και καλό είναι να γράφεται για οποιονδήποτε παιχτη.
Αλλά αυτός ο μηδενισμός, η απολυτοσυνη και η κάθετη άποψη προσωπικά με σοκάρει. Πραγματικά νομίζω ότι πολλοι από εσάς το απολαμβάνετε. Είναι σαν ένας διαγωνισμός ποιος ...
Αλλά αυτός ο μηδενισμός, η απολυτοσυνη και η κάθετη άποψη προσωπικά με σοκάρει. Πραγματικά νομίζω ότι πολλοι από εσάς το απολαμβάνετε. Είναι σαν ένας διαγωνισμός ποιος ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 09:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν η 4άδα σου είναι του επιπέδου Μειτέ-Καμαρά-Οζντόεφ-Γκλεν δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να προωθήσεις κάποιον πιτσιρίκο για 5ο.
Μιλάμε για 4 εν δυνάμει βασικούς, ποιος άλλος θα δεχτεί να ρθει και να είναι πίσω από αυτή την 4άδα.
Επίσης, αν δεν έγινε κατανοητό από το προηγούμενο ποστ μου, ο ...