Η αναζήτηση βρήκε 884 εγγραφές
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 08:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
καλα το 25χρονος ειναι debatable.
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 11:22
- Jump to forum
- Jump to topic
2 ομάδες σε 2 χρόνια και δεν υπολογίζεται.
Εμένα δε με ψήνει πλέον.
Θες καλύτερη περίπτωση ηλικιακά να έχει κινητρο
Εμένα δε με ψήνει πλέον.
Θες καλύτερη περίπτωση ηλικιακά να έχει κινητρο
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 12:46
- Jump to forum
- Jump to topic
...τι διαβάζουμε πάλι
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 00:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Συμφωνία σε 1ο βαθμό λέει το Φοξ του πορτοκαλί...
Φρεε Ζαφείρη ...
Αιντε γιατί κ στην Αλάσκα άμα θεμε βρίσκουμε 3 4 τσακάλια μας να σας υπενθυμίσουμε ότι εδώ έχουμε σοβαρές υποθέσεις ανοιχτές .
Φρεε Ζαφείρη ...
Αιντε γιατί κ στην Αλάσκα άμα θεμε βρίσκουμε 3 4 τσακάλια μας να σας υπενθυμίσουμε ότι εδώ έχουμε σοβαρές υποθέσεις ανοιχτές .
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 00:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Συμφωνία σε 1ο βαθμό λέει το Φοξ του πορτοκαλί...
Φρεε Ζαφείρη ...
Αδερφέ επειδή δεν κατάλαβα τίποτα από τα δύο τελευταία σου ποστ μπορείς να γίνεις λίγο πιο ...
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 00:36
- Jump to forum
- Jump to topic
χωρίς ίχνος ειρωνίας, απλά επειδή δεν γνωρίζω, αυτός ο prist64 έχει πέσει μέσα σε μεταγραφή, ή απλά γουστάρει να ομιλεί ααν τον προφήτη του Αρκά για να δημιουργεί σούσουρο;
Διότι βλέπω, σε κάθε του σχόλιο, δεκάδες μηνύματα απο κάτω να παρακαλάνε για αποκρυπτογράφηση του πύθειου λόγου.
Όντως ...
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 16:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλησπέρα παιδιά ο Ζαφείρης είμαι. Μόλις βγήκα απ'το γραφείο του προπονητή, μου έδωσε την ευχή του για την συνέχεια της καριέρας μου στον ΠΑΟΚ. Αύριο πετάω για Μακεδονία και Πέμπτη παίρνω φανέλα βασικού
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 16:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν ήμουν ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ θα του έκανα μήνυση. Αυτοί μόνο έχουν το αποκλειστικό δικαίωμα να διαβάζουν παοκμανια και μετά να γράφουν τις ειδήσεις.Dimpatra έγραψε: Σάβ 16 Αύγ 2025, 16:44 Ένας Bill Kozikopoulos έγραψε στο Χ πριν 52 λεπτά ότι ο Ζαφείρης ζήτησε από τον προπονητή του να μην παίξει.
Ότι δηλαδή είπε και ο Blackzone
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 17:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Βασικός ξεκινάει ο Χρ. Ζαφείρης στο Γιαμπλονετς - Σλάβια Πράγας...
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 17:29
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 17:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω παντως οσο καιρο ειμαι εδω μεσα εχω δει πως οτι λεει ο Πορκυ γινεται το αντιθετο, οποτε μηπως το λεει για το γουρι?
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 19:08
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 19:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Τελευταίες τέσσερις σελίδες έχουν γραφτεί ατάκες που δικαιολογούν όλο το πρηξοπουτσι συντήρησης του σαιτ από όλα τα παιδιά που τρέχουν τόσα χρόνια
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 20:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Άραγε ποια η γνώμη Σαμπρακου; Φοβάμαι μήπως χαντακωθει ο παίκτης στον ΠΑΟΚ ....
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 22:24
- Jump to forum
- Jump to topic
ΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ. ΕΛΑ ΔΩ ΜΩΡΗ ΠΑΙΚΤΑΡΑ. Σκετη καυλα αυτη η μεταγραφη για πολλους λογους.
Οχι μονο γιατι ειναι παικταρα. Γιατι προσπαθησε αυτο το σιχαμα ο βαζελος και φαγανε πιστολι απο τον παικτη γιατι ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΠΑΟΚ.
Παικτης που εχει πει σε συνεντευξη οτι μικρος υποστηριζε ζελα. Κιομως ειδε που ειναι η ...
Οχι μονο γιατι ειναι παικταρα. Γιατι προσπαθησε αυτο το σιχαμα ο βαζελος και φαγανε πιστολι απο τον παικτη γιατι ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΠΑΟΚ.
Παικτης που εχει πει σε συνεντευξη οτι μικρος υποστηριζε ζελα. Κιομως ειδε που ειναι η ...