Αναζήτηση για περισσότερες από 1546 εγγραφές

Return

από PaokFiesta
Τετ 06 Αύγ 2025, 21:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Psagmenos4 έγραψε: Τετ 06 Αύγ 2025, 21:29 Αν δεν κλείσει σήμερα είπανε οι 24 ο ΠΑΟΚ θα αποσυρθεί και θα παει σε άλλη επιλογή που μπορεί να κλείσει μέχρι την Παρασκευή και δεν είναι ο Σεντιρα.
Εικόνα
από omerta76
Πέμ 07 Αύγ 2025, 04:33
Jump to forum
Jump to topic

Όντως αρχίσαμε τα γνωστά: για την ανυπαρξία της διοικησης, τις βόλτες με τα ελικόπτερα και τα καθρεφτακια που δίνουν στους ιθαγενείς, θα φταίει ο Λουτσεσκου που "δεν βάζει τον Μπαλντε και δεν εμπιστεύεται τους νέους"!

Πρέπει να καταπιεί σπαθιά πάλι.

7 Αυγούστου σήμερα, καλημέρα είπαμε;
από black death
Παρ 08 Αύγ 2025, 16:52
Jump to forum
Jump to topic

Iggy Pop έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 16:18 Ωραία η στροφή του φόρουμ απο Depress mode σε Dream mode :pano:
Λυτρωτική η χθεσινή εμφανιση. Χειροτερα δεν γινεται να παιξουμε.
από Equalizer
Παρ 08 Αύγ 2025, 16:57
Jump to forum
Jump to topic

Γκουχ γκουχ

Δεν μ αρέσει η περίπτωση Ζαφείρη

Εξέπληξα κανέναν θα μου πεις; Όχι, αφού ουσιαστικά κανείς δεν μ αρέσει

Άλλο αυτό.
από tsaousila1234
Παρ 08 Αύγ 2025, 18:07
Jump to forum
Jump to topic

λοιπον : ο ζαφειρης μας αρεσει πολυ τον ειδαμε , αλλα γιατι καποιο καλο κλαμπ δεν τον χτυπησε μεχρι τωρα???? ποσα παιρνει εκει που παιζει?? 500-600?? το πολυ???? που ειναι οι προσφορες απο ομαδες καλες????
παμε παρακατω , ποσα ζητανε οι τσεχοι ? 10 ?? οκ ας πουμε οτι παμε και τα σκαμε συμβολαιο 1 ...
από embuji
Παρ 08 Αύγ 2025, 18:22
Jump to forum
Jump to topic

λοιπον : ο ζαφειρης μας αρεσει πολυ τον ειδαμε , αλλα γιατι καποιο καλο κλαμπ δεν τον χτυπησε μεχρι τωρα???? ποσα παιρνει εκει που παιζει?? 500-600?? το πολυ???? που ειναι οι προσφορες απο ομαδες καλες????
παμε παρακατω , ποσα ζητανε οι τσεχοι ? 10 ?? οκ ας πουμε οτι παμε και τα σκαμε συμβολαιο 1 ...
από Equalizer
Σάβ 09 Αύγ 2025, 22:22
Jump to forum
Jump to topic

Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Συνεχίζουμε το φετινό παραλήρημα εδω
από embuji
Σάβ 09 Αύγ 2025, 23:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

ρε παίδες, ηρεμία

οκ παιχτάρα ο ζαφείρης και σε τρομερή ηλικία
στα πολύ θετικά το ότι η διοίκηση εμφανίζεται να έχει λεφτά για σπρώξιμο και είναι αποφασισμένος ο ιβάν επιτέλους να ρίξει χρήμα στα επίπεδα των αθηνέζω και ακόμα περισσότερο

ΑΛΛΑ

1) είναι ο ζαφείρης ο παίχτης που λείπει από τα χαφ ...
από Psagmenos4
Σάβ 09 Αύγ 2025, 23:49
Jump to forum
Jump to topic

danirifle έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 23:32 βρε αλάνια μου, εγώ πάλι γιατί βλέπω τον ζαφείρη σαν ένα ντελιοειδές?

φφφ μπορεί να είμαι εγώ ο αμπαλούμπεν εδώ μέσα
Καμία σχέση, box to box χαφαρα που παιρνει μπάλα από το 6 και φτάνει ως έξω από την μεγάλη περιοχή. Άλλο press με αυτόν, άλλα τρεξίματα άλλη ανάπτυξη.
από Dimitris_L4
Κυρ 10 Αύγ 2025, 15:24
Jump to forum
Jump to topic

Ειμαι ενα βημα πριν να χυσω...Βγαλτε το γαμημενο αρθρο ΕΣΚΑΣΕ Η ΒΟΜΒΑ να γεμισουμε ολη τν πολη φλοκια...
Ειναι τρομερο το ποσο απαξιωτικα κ σιγουρα με ανοιχτο το στομα αρθρογραφουν τα αθηναικα μμε το ολο στορυ με τον Ζαφειρη...Παναγια μου θα σκοτωθουμε θειοοοο...
από prist64
Κυρ 10 Αύγ 2025, 15:35
Jump to forum
Jump to topic

" Ζαφειρης + Λοκο
ή Μαροκανος + Λοκο
+ φορ αντι Τσαλοφ
+ μπακ που ηδη μιλανε
δεν γινονται αυτα .....μιλαμε για τρελα

ετσι λενε "

Agios Charalampos Sindou

κανεις δεν μιλαει ανοιχτα,ολοι περιμενουν

sit back and enjoy
από Σουριναμέζος
Κυρ 10 Αύγ 2025, 15:58
Jump to forum
Jump to topic

Θα γράψει άρθρο για το πόσο στεναχωρεμενος είναι ο ζαφειρης που ήρθε στον ΠΑΟΚ και πως οι τσέχοι θα μας κάνουν μήνυση που τν πήραμε νταηλίκι

Οι Τσέχοι έχουν mails που έστειλε ο ΠΑΟΚ στον Ζαφείρη, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο, χωρίς να έχουν πάρει την έγκριση της Σλάβια για να ξεκινήσουν ...
από dragon
Κυρ 10 Αύγ 2025, 15:59
Jump to forum
Jump to topic

Ο σαμπρακος ελπίζω να μην ανησυχεί πως θα βγει ο οικονομικός σχεδιασμός του ΠΑΟΚ