Η αναζήτηση βρήκε 239 εγγραφές
- Πέμ 16 Οκτ 2025, 14:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Ο Τελης δεν θα είναι πλέον ο τσιγγουρας δισεκατομυριουχος που μας έγραφε στα παπαρια του τόσα χρόνια οικονομικών προβλημάτων και δεν έδινε μισή χορηγία σε κανένα τμήμα αλλά ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, οπότε το χάπι θα είναι πιο εύκολο να το καταπιεί ο οπαδός του καναπέ ή μη ενεργός φίλαθλος της ...
- Πέμ 16 Οκτ 2025, 14:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Τελης δεν θα είναι πλέον ο τσιγγουρας δισεκατομυριουχος που μας έγραφε στα παπαρια του τόσα χρόνια οικονομικών προβλημάτων και δεν έδινε μισή χορηγία σε κανένα τμήμα αλλά ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, οπότε το χάπι θα είναι πιο εύκολο να το καταπιεί ο οπαδός του καναπέ ή μη ενεργός φίλαθλος της ...
- Παρ 17 Οκτ 2025, 06:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Αρνούμαι να δεχτώ ότι αυτοί οι ανεκδιήγητοι τύποι δώσαν την τούμπα μας, κι εμείς κοιτάμε σαν χάνοι
Η σωστή έκφραση είναι προσπαθούν να δώσουν. Ακόμη και αυτό δεν θα ήταν πρόβλημα αν από την αρχή το ξεκαθάριζαν. Μας ζητήθηκε, βρήκαμε αυτό υπογράψαμε. Αλλά δεν είναι τυχαίο ότι αυτός ο σύλλογος ...
- Παρ 17 Οκτ 2025, 12:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Με αυτα κ με αυτα,αν ο Ιβαν πει πως ψαχνει οικοπεδο αλλου για να χτισει,εγω θα τον δικαιολογησω 100% και ας ειμαι υπερ του να γινει στην Τουμπα το νεο γηπεδο.Δεν θα μας κανουν κουλουβαχατα μερικα λαμογια που τα αρπαζουν.
Αν πιστευαν παντως πως ο Ιβαν δεν εχει σαλιο η δεν μπορει να το χτισει η εχει ...
Αν πιστευαν παντως πως ο Ιβαν δεν εχει σαλιο η δεν μπορει να το χτισει η εχει ...
- Δευ 20 Οκτ 2025, 20:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Μιας και περνάνε τέτοια μηνύματα,τα @@ του Σαββίδη τα έχουμε δει και εμείς και όλοι οι άλλοι. Οπότε προτιμάμε αυτά που ξέρουμε και για την τιμή και για τα κιλά που έχουν τα συγκεκριμένα.Καλο βράδυ με σόδα.
- Δευ 20 Οκτ 2025, 21:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι μπορεί να συνέβη; Πετούσε "Σουρωτή" ο Άλκης σε όσους διαφώνησαν με τα τσατσιλίκια του;;

- Δευ 20 Οκτ 2025, 21:45
- Jump to forum
- Jump to topic
διεκοψαν την ψηφοφορια γιατι δεν τους βγαιναν τα κουκια, αυτο εγινε.
- Τρί 21 Οκτ 2025, 16:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Δείτε τη εκπομπή των παιδιών του Μάκη για να κατλάβετε τι παίζει.
Πού το βρίσκουμε αυτό φίλε;
Στην έγκριτη σφίνα :D :D
https://www.youtube.com/watch?v=1i_GnzruKk4
Να σε ευχαριστήσω φίλε που έβαλες αυτήν την εκπομπή εδώ και μπόρεσα και την είδα. Βλέπεις δυο ανθρώπους να λένε τη λέξη ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 12:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Την πρώτη φορα "βιαστήκατε", το δεχτηκαμε.
Τη 2η φορα ειπατε μονο ΠΑΟΚ ειπατε ειματε και ξανακαναμε τους χαζους.
Στο τριτο "ξεπλυμα? δεν υπαρχει δεν ξερατε και βιαστηκατε, ξεπλυμα ειναι οπως και αν το διατυπώσετε. Ευτυχως που μας ενημερώσατε για την "επισκεψη" και τους σκοπους της.
Τη 2η φορα ειπατε μονο ΠΑΟΚ ειπατε ειματε και ξανακαναμε τους χαζους.
Στο τριτο "ξεπλυμα? δεν υπαρχει δεν ξερατε και βιαστηκατε, ξεπλυμα ειναι οπως και αν το διατυπώσετε. Ευτυχως που μας ενημερώσατε για την "επισκεψη" και τους σκοπους της.
- Τετ 22 Οκτ 2025, 13:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Ανακοινωση για να βγαλουν τον κωλο τους απεξω νομιζοντας οτι κρατουν ισορροπιες...Απο τη μια λενε οτι ΔΕΝ ειναι ανεξαρτητος ο ΑΣ (γτ ρε μλκς δε λετε απο,ποιον ειναι εξαρτημενος) κ απο τν αλλη βρωμια σε Τσαλο κ Χατζο...Μπορει καποιος να μ θυμισει για ποιο λογο αυτοι ειναι εναντιων αυτων των 2 ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 14:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μπορώ να φανταστώ τι τρύπημα χάλασαν οι Χατζοπουλος-Τσαλοπουλος για να βγάζουν τόσο εμετό πάνω σε ανθρώπους που βάλανε πλάτη στα πιο δύσκολα χρόνια ώστε αν μην διαλυθεί το μπάσκετ. Να το βγάζει ο υποψήφιος επενδυτής το καταλαβαίνω, οι ΣΦ πρώην Μακεδόνες κτλ που προφανώς ερωτεύτηκαν τον ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 18:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Μακάρι να πάν όλα καλά και να προχωρήσει το θέμα του γηπέδου.Anthimox έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 18:13 Τελικά σήμερα θα γίνει το Διοικητικό Συμβούλιο; Υποτίθεται πως είχε μείνει (ή δεν είχε μείνει) και μία ψηφοφορία στη μέση.
- Τετ 22 Οκτ 2025, 19:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Θέλω να πω κάτι ψιλό οφ τοπικ. Διαβάζω στο twitter τα γνωστά πλέον ακαουντ τα οποία καθημερινά εκφραζονται χυδαία για τον Σαββιδη και είμαι σίγουρος πως είναι 1-2-3 άτομα με 5-6 λογαριασμούς ο καθένας. Εγω προσωπικά στον κύκλο μου έχω πάνω από 100 ΠΑΟΚτσηδες, ούτε 1 δεν έχει αυτές τις απόψεις στο ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 20:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά αυτοί οι ιντερνετικοι Ναπολέοντες με το μυαλό τους πήραν το πρωτάθλημα, κράτησαν τον Λουτσεσκου, κράτησαν τον Ντελια , έφεραν το Ζαφείρη , έφεραν τον Τέλη και διάφορα άλλα ανδραγαθήματα με το μαγικό τους πληκτρολόγιο βρίζοντας αισχρά μέρα νύχτα τους συνοπαδους τους, την ΠΑΕ , τον ιδιοκτήτη και ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 20:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπορει μετα η αστυνομια να τους παει σπιτι,πλεον λειτουργουν κ σαν uber τα αλανια μας.alexgarcia6 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 20:13φιλος μου μεταφερει παρουσια αστυνομιας εξω απο τα γραφεια