Η αναζήτηση βρήκε 104 εγγραφές

Return

από fidel
Παρ 18 Ιούλ 2025, 14:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: 100 Χρόνια ΠΑΟΚ: Μεγάλος διαγωνισμός του Paokmania!

Από Δευτέρα ανανεώνω την θέση μου στο ναό και συνειδητά δε θα συμμετέχω δίνοντας μια παραπάνω ευκαιρία για οποίον δεν έχει την οικονομική δυνατότητα αγοράς να συμμετέχει ... :|
από Equalizer
Παρ 18 Ιούλ 2025, 15:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: 100 Χρόνια ΠΑΟΚ: Μεγάλος διαγωνισμός του Paokmania!

Ωραίος Φιντέλ!

Βεβαια, μπορείς και να συμμετάσχεις και να μεταβιβάσεις αργότερα

Αλλωστε υπάρχουν κι άλλα δώρα πέραν των διαρκείας, ενώ βεβαίως υπάρχουν κι άλλα διαρκείας πέρα απ το ποδοσφαιρικό τμήμα!

Βασικός στόχος ήταν να στηρίξουμε ολο τον συλλογο
από Sera4
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 11:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δηλαδή ?

Δηλαδή παλικάρι μου καλό, αυτή τη στιγμή κανείς δε μπορεί να βγει και να πει αύριο έρχεται η μπουλντόζα και ξεκινάει. Νομίζω ότι όλοι συμφωνούμε σε αυτό σωστά;

Γιατί δε μπορούμε; Γιατί χρειαζόμαστε οικοδομική άδεια είτε χτίζω εγώ, είτε ο βασιλιάς της σκόνης. Πολύ ωραία. Το ...
από WeWillRockYou
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 14:09
Jump to forum
Jump to topic

Σόρρυ, αλλά με αυτά τα νούμερα, ούτε εγώ θα πούλαγα.
Η αγοραπωλησία της ΑΕΚ, δεν ξέρω αν περιλάμβανε το γήπεδο, αφού όπως λένε πληρώνει και ένα μεγάλο ετήσιο ενοίκιο.
Αλλά μιλάμε για μια ομάδα η οποία έπεσε Γ εθνική για να ξεχρεώσει, ο προηγούμενος ιδιοκτήτης της ουδέποτε έκανε σοβαρή επένδυση, δεν ...
από abc_o_ karpouzas
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 13:59
Jump to forum
Jump to topic

.................

..από άποψη επικοινωνίας

αυτην την απαίτηση απο τον κοσμο ...αληθεια σου λεω...ποτε δεν μπόρεσα να την καταλαβω...

για ποιον λογο...εσυ η εγω...πρεπει να ξεύρουμε με ποιον ακριβως τροπο η παε θα κανει αυτο που κανει...

μηπως αν βρει καποιο εμπόδιο θα ...την βοηθησουμε ...
από tolis14
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 14:00
Jump to forum
Jump to topic

Η πρώτη ομάδα στην ιστορία που θα έχει δεχτεί τέτοιο τρύπημα από τον ΑΣ του.

Και δυστυχώς ο κόσμος φαίνεται ανήμπορος να αντιληφθεί τη σοβαρότητα του πράγματος.

Νομίζω τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα θα έχει. Εκεί που ο Ιβαν αμφισβητούταν έντονα λόγω των τελευταίων γεγονότων, πιθανό τρύπημα ...
από Iznogoud4
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 17:35
Jump to forum
Jump to topic

Αηδία έχουν καταντήσει όλοι αυτοί οι νέοι λογαριασμοί με το 4 στο τέλος. Τουλάχιστον αλλάξτε το λίγο, μην καρφώνεστε έτσι…

Όχι τίποτα άλλο ρε παιδιά, αλλά και εγώ Iznogoud4 το έχω. Θα βλέπω παλιά μου ποστ και θα με βρίζω αυτόματα… :lol:
από navigator11
Δευ 28 Ιούλ 2025, 00:11
Jump to forum
Jump to topic

Υπομονή έξτρα να μην κάνουν οι του ΑΣ, δε χρειάζεται να καταπιεστούν. Κρυφτούλι να σταματήσουν να παίζουν, διότι έχουν ήδη εκτεθεί και ξεφτιλιστεί. Εφόσον έχουν άντερα και ενδεχομένως έχουν κάνει την επιλογή τους (μπορεί να με κάνουν σε λίγες ώρες ρόμπα αλλά η αίσθησή μου εξ αρχής ήταν και συνεχίζει ...
από dev
Δευ 28 Ιούλ 2025, 00:23
Jump to forum
Jump to topic

μακαρι να μπλεχτει ο μυτιληναιος με τη τουμπα και σε χορηγια και σε κατασκευη γιατι απλουστατα θα ανοιγει πορτες του κρατους γρηγορα για να διεκπεραιωθουν ζητηματα γραφειοκρατικα
από gika
Δευ 28 Ιούλ 2025, 11:01
Jump to forum
Jump to topic

Οι διαδικασίες για το γήπεδο είχαν πάρει μπρος, πριν την εμφάνιση Μυστακίδη, είχε αποφασιστεί να γίνουν αυτά που βλέπουμε και μάλλον για αυτό εμφανίστηκε ο Μυστακίδης. Όχι το ανάποδο.

6 χρόνια δεν υπήρξε η παραμικρή κίνηση.

Οχι ο κοβιντ, όχι ο πόλεμος, όχι η υγεία του, σενάρια επι ...
από eorptol1
Δευ 28 Ιούλ 2025, 15:27
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή ο μυστακιδης κατέθεσε μνημόνιο που δεν το ξέρει κανείς που παρά μόνο κατσαρης Ησαΐαδη και ο οπαδός από τον σύνδεσμο θύρα 4 αντε και ο καλαφάτης και της παε έχει γίνει γνωστό στους πάντες και περιμένετε να είναι καλλίτερο της παε και ας τα έδωσε όλα που ζητούσε ο ΑΣ? Ο μυστακιδης όταν βγει ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Δευ 28 Ιούλ 2025, 17:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση

Τώρα σοβαρά συζητάμε πού θα γίνει το γήπεδο? Εξετάστηκαν όλες οι πιθανές τοποθεσίες και επιλέχθηκε η Τούμπα ως καλύτερη. Εκδόθηκαν Π.Δ., έγιναν μελέτες, έγινε μετρό και φτάσαμε σήμερα να έχει βρεθεί χρηματοδότης, να δρομολογείται η έκδοση οικοδομικής άδειας και να ξεκινάει η κατασκευή σε 16 μήνες ...
από eorptol1
Δευ 28 Ιούλ 2025, 21:29
Jump to forum
Jump to topic

αν ισχυει δεν εχω λογια για τον ΑΣ....
από renegade
Δευ 28 Ιούλ 2025, 22:50
Jump to forum
Jump to topic

Είναι εξοργιστικό μία τέτοια μέρα όπου το διοικητικό συμβούλιο του ερασιτέχνη θα ψήφιζε κάτι για κάτι το οποίο υποτίθεται είναι το νούμερο ένα στην ατζέντα όλου του οργανισμού, κάτι που το περιμένουν όλοι οι οπαδοί της ομάδας και να μην υπάρχει ούτε μισός reporter της ομάδας ούτως ώστε να παρέχει ...
από Unpsofable78
Τρί 29 Ιούλ 2025, 00:31
Jump to forum
Jump to topic

Montrealiotis έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 00:25 Ποιος να δείξει χρήματα ρε; Αυτός που έβαλε 160 εκατομμύρια στην ομάδα ή αυτός που στέλνει με κούριερ αποδεικτικά καταθέσεων;
Ρε ουστ
Τα λένε και δεν ντρέπονται κιόλας ρε φίλε.
Που είναι η τσίπα σας ρε; Λίγη τσίπα γμ την τρέλα μου μέσα.