Η αναζήτηση βρήκε 239 εγγραφές

Return

από giapas
Κυρ 26 Οκτ 2025, 17:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Τον αποκαλεσε ο μπαρλοου δισεκατομμυριουχο που συναγωνιζεται με έναν άλλο δισεκατομμυριουχο. (Μεγάλη απογοητευση).

Και συμφώνησε ο Τζος (καμια έκπληξη) κι ο καταραμένος (μεγάλη έκπληξη).

Μακάρι όλοι οι δισεκατομμυριουχοι να βάζανε ψυχή στις ομάδες τους, όπως ο Ιβαν.

Να μη σωσω να μου βγει ξανα ...
από Kabamaru11
Δευ 27 Οκτ 2025, 17:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Λοιπον,πηρα τηλ στον Α.Σ. μου ειπαν καλυτερα απο κοντα να κανω την αιτηση.Απο τις 9 το πρωι μεχρι τις 9 το απογευμα ειναι ανοικτα,κατω απο την Θ6.

Θα παω την Τεταρτη που εχει κ τον αγωνα,για περισσοτερες πληροφοριες θα γραψω αφου παω πρωτα.
από DamoN
Παρ 31 Οκτ 2025, 18:14
Jump to forum
Jump to topic

Κρατούσα το 1000στο μου ποστ σε αυτά τα 17 18 χρόνια να είναι για κάτι πανηγυρικό κάτι σημαντικό αλλά θα σκάσω...

Εχει μερικές εβδομάδες κάποιος εδώ μέσα μίλησε για πρότυπο το νέο γήπεδο της εβερτον..
Ε από τότε αυτό ονειρεύομαι..

Γήπεδο στο λιμάνι.. Γήπεδο στον προβλήτα 2 κάπου εκεί γύρω ...
από Taseos
Τρί 04 Νοέμ 2025, 13:11
Jump to forum
Jump to topic

Μα αυτό λέμε, γιατί αν βγάλει η ΠΑΕ ανακοίνωση ότι δεν θα κάνει χρήση καυτανζογλειου ,γιατί δεν υπάρχει ανάγκη προσωρινησ Μετακόμισης, μέχρι να ολοκληρωθεί το νέο γήπεδο σε χώρο που βρέθηκε,κάποιοι θα έχουν βάλει ταφόπλακα στον ερασιτέχνη ΠΑΟΚ με βαριά σφραγίδα
από Taseos
Τρί 04 Νοέμ 2025, 17:23
Jump to forum
Jump to topic

DamoN έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 17:18 Δεν θα αλλάξουμε εμείς έδρα επειδή αυτοί είναι άντε μην πω τι
Οχι θα κάτσει άνθρωπος που έχει βάλει 200 εκ στην ΠΑΕ να παίζει τις κουμπάρες με ανθρώπους που είναι διαχειριστές συλλόγου 215 ψηφοφόρων( αυτό θα κάνει βέβαια αλλά εγώ το θεωρώ απαράδεκτο )
από dimitris7777
Τρί 04 Νοέμ 2025, 17:37
Jump to forum
Jump to topic

Δεν θα αλλάξουμε εμείς έδρα επειδή αυτοί είναι άντε μην πω τι

μη το δένεις κόμπο....η πρώτη έδρα του ΠΑΟΚ ήταν στο Συντριβάνι....όταν δεν μπορούσε να εξυπηρετήσει πια την ομάδα έγινε η μετακόμιση στην Τούμπα, που τότε ήταν μόνο χωράφια εκεί....μην το αποκλείεις και τώρα εάν οι "συνθήκες" (ΑΣ ...
από Paok1926 + male-sykies
Τρί 04 Νοέμ 2025, 18:41
Jump to forum
Jump to topic

:opaokara: Μεθαύριο παίζουμε ματσάκι. Θα πουν και θα κάνουν κάτι οι λαοπληθεις οπαδοί μας?? Η πάλι αετό?? Δεν χρειάζεται βία αλλά οχλαγωγία. Κανά πανό to the point. Επιτέλους. Καλά η θύρα 4 δεν περιμένω το παραμικρό,δεν είναι τυχαίο που με την απραξία της μας έχει διώξει αρκετούς από εκεί και πήγαμε ...
από Taseos
Τρί 04 Νοέμ 2025, 19:20
Jump to forum
Jump to topic

Το ολο πατημα που εχουν οι αστειοι του ασ ειναι πως αν αυριο πει ο Σαββιδης παω αλλου να κανω γηπεδο θα εχει κοσμο που θα στραφει εναντιον του..ισως και να το ελπιζουν..

Ποιος κόσμος; Αυτοί που δεν πετάνε γήπεδο αλλά μόνο στα καφέ πέριξ ; Φτιάξε μου γηπεδαρα στο λιμάνι να γινεται σεισμός όταν ...
από Мир
Κυρ 09 Νοέμ 2025, 03:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)

Όταν η μάνα του συλλόγου αγαπά το παιδί της…
Θόδωρος Χαστάς 08.11.2025 20:52 inpaok.com

Μετά την πρόσφατη δημοσιοποίηση του πλήρους κειμένου του μνημονίου που παρέδωσε ο ΑΣ ΠΑΟΚ στην ΠΑΕ για την Νέα Τούμπα, διαλύθηκαν ίσως και οι τελευταίες αμφιβολίες για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται αυτήν ...
από fossa
Κυρ 09 Νοέμ 2025, 23:57
Jump to forum
Jump to topic

Πώς θα ήθελα να απολύσεις αύριο κιόλας αυτόν που έβαλες να κάνει εκπομπή και να μας πουλάει τρέλα σήμερα.
Εκεί δεν έχουμε καν ισαποστάκηδες.
Εκεί είναι ένα πάνελ 1000% αντιΠΑΟΚ.
από Jean Valjean
Δευ 17 Νοέμ 2025, 19:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση

Απο την αρχή κιόλας μου φάνηκε περιεργο οτι ο ΑΣ κι ο Μυστακίδης ήθελαν να κάνουν γήπεδο χωρίς να έχει ο δεύτερος την Παε ΠΑΟΚ. Όπως ανέφερα δυο μήνες πριν σε αυτό το νήμα, μου έλειπαν κομμάτια για να κλείσει το παζλ.
Τώρα είμαι σίγουρος. Δεν θέλουν, ποτέ δεν ήθελαν να κάνουν γήπεδο.
Αν κοιτάξουμε ...
από WestBlock4
Πέμ 20 Νοέμ 2025, 19:07
Jump to forum
Jump to topic

Σημερα μου μεταφέρθηκε απο καποιον που επιμένει οτι ξερει, οτι η ΠΑΕ παρέδωσε σημερς στον ερασιτέχνη το μνημόνιο διορθωμένο κ σύντομα θα εχουμε επίσημη ενημερωση.

Σωστός ο φίλος.

Ελπίζω να αληθεύουν και οι άλλες φήμες που έχουν ακουστεί, οτι θα υπάρξει και συμφωνία αυτή την φορά και ο λόγος ...
από Patron
Πέμ 20 Νοέμ 2025, 23:15
Jump to forum
Jump to topic

Άσε μας ρε Ιβάν άκου προβλήτα 6 ... Τι συμβούλους κ τσεο έχεις μαζέψει εκεί μέσα στο λιμάνι?!??? Έλεος!!

Προβλήτα 4 έπρεπε να την πείτε ρεεε νιώστε επιτέλους τον παλμό του γκοσμου!

(συγνώμη ξέφυγα με πνίγει η αγανάκτηση)
από Guitarman
Παρ 21 Νοέμ 2025, 00:25
Jump to forum
Jump to topic

Η μέρα ήταν γεμάτη με καλά νέα. Πλέον ειμαι συγκρατημένα αισιόδοξος. Μακάρι αυτό που επικοινωνηθηκε σήμερα να παραμείνει έτσι και να έχουμε σε λίγα χρόνια 2 γηπεδαρες, 2 ομαδαρες και να μην χορταινουμε χαρές.

Όλα αυτά όμως δεν ξεπλενουν κανέναν. Στα δικά μου μάτια η διοίκηση του ΑΣ πρέπει να ...
από embuji
Παρ 21 Νοέμ 2025, 07:44
Jump to forum
Jump to topic

Δωστε ιδεες να βρουμε κατι αλλο να μαλωνουμε τωρα παει αυτο τελειωσε.