Ε να το κάνουμε και εμείς ΑΣ το σάιτ, με κόστος εγραφής, αίτησια συνδρομή για να μπορείς να συμμετέχεις μετά από κάποιους μήνες/έτη, υποβολή αιτήσης που πρέπει να έχει 2 υπογραφές 2 παλιών μελών, αίτηση που θα πρέπει να κατατεθεί στη Μορντορ και να εγκριθεί από μαθηματικό-επικοινωνιολογο.
Και για ...
Η αναζήτηση βρήκε 149 εγγραφές
- Τετ 13 Αύγ 2025, 16:46
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 20 Αύγ 2025, 12:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Αρα οταν μιλαμε να μιλαμε σοβαρα.
Επισης ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ τα χαζα που λεει ο κολκας, ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΙ κινηθηκαν οχι ο ερασιτεχνης. Ο Μαρινακης λεει οτι θα βαλει 60 χαρτια, και ο Γιανακοπουλος εκραζε την πολιτεια στα σοσιαλ, εκανε συναντησεις με βουλευτες, για να παρει τη χρηση του ΟΑΚΑ, οχι ο ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 22:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
15 Κουλιερακης, 20+ Τζίμας, 5+ Κοταρσκι.
Δε ξέρω για ποιο λόγο γράφετε ειρωνικά ότι "τα ταμεία ειναι γεμάτα από τις πωλήσεις". Δεν ισχύει?
Ο Ντελιας έφτασε με το 1,5 πόδι στην Γερμανία.
Εννοείται όλοι χαρήκαμε με την μεταγραφή Ζαφείρη και δεν το περίμενε κανείς.
Εννοείται στήριξη στον ευεργετη ...
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 17:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα παρακαλούσα θερμά τον Α.Σ όταν θ' ανακοινώσει επίσημα την σύσταση της Επιτροπής να δώσει στην δημοσιότητα: α. Με βάση ποιό/α άρθρο/α του καταστατικού προχώρησε στην σύσταση της επιτροπής β. Με ποιά διαδικασία αποφασίσθηκε η σύσταση της επιτροπής και γ, Με ποιά κριτήρια επελέγησαν τα μέλη της ...
- Παρ 29 Αύγ 2025, 23:10
- Jump to forum
- Jump to topic
τι ουσιαστικο ειπε η δικηγορος? υφακι δεν σας δειχνω τι συμφωνηθηκε γιατι δεν εχει αξια αλλα δεν το εδειξε,και λεγανε οτι υπαρχει ρητρα εμπιστευτικοτητας σε χαρτι που ελεγε η δικηγορος οτι δεν ειχε καμμια αξια.....αλλα δεν σας το δειχνω....

- Σάβ 30 Αύγ 2025, 21:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειπώθηκαν πολλά χθες παιδιά τα πιο πολλά δεν είναι για να βγουν προς τα έξω μένω μόνο ότι πλέον έχει την στηριξη όλων.
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 22:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειπώθηκαν πολλά χθες παιδιά τα πιο πολλά δεν είναι για να βγουν προς τα έξω μένω μόνο ότι πλέον έχει την στηριξη όλων.
Κατανοητό και σεβαστό, αλλά θα μπορούσες να μας πεις ίσως επιγραμματικά κάποια πράγματα?
Και αυτό το "όλων" έχει και την 4 μέσα ?
Οι σύνδεσμοι ξεκάθαρισαν ότι αφού ο ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 14:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο "αόρατος" που εμφανίστηκε είναι ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ? Μάλιστα!!! Προσωπικά το κόβω εδώ, το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ είναι το σπίτι μας για πάρα πολλούς εδώ μέσα και για πάρα πολλά χρόνια, δεν θα φάμε μόνιμο μπαν απαντώντας σε κάποιους συγκεκριμένους!
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Εν'το μετάξι ο τύπος έχει μια ΙΚΕ 7ετιας που κάνει "δουλειές" του ποδαριού αν ψαξεται ακριβώς το τι έχει στο πελατολόγιο της, μιλάμε για μηδενική εμπειρία στο μεγάλα έργα. Τοπικοί εργολάβοι συνοικιών έχουν να παρουσιάσουν περισσότερα έργα/κατασκευες.
Ίσως έχει πολιτικές γνωριμίες αλλά μέχρι εκεί ...
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 15:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι οργανωμένοι προσφέρουν πολλά στον σύλλογο, αντίστοιχα και ο σύλλογος προσφέρει πολλά σε αυτούς.
Δεν νομίζω ο φίλος να παροτρύνει τη βία. Όταν όμως βλέπουμε μετά από κλαρίνα να σκάνε μύτη μεσήμβρια για να ξυπνησουν κόσμο, ε περιμένεις σε πιο σημαντικά ζητήματα να πάρουν επίσης θέση.
Δεν νομίζω ο φίλος να παροτρύνει τη βία. Όταν όμως βλέπουμε μετά από κλαρίνα να σκάνε μύτη μεσήμβρια για να ξυπνησουν κόσμο, ε περιμένεις σε πιο σημαντικά ζητήματα να πάρουν επίσης θέση.
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 15:44
- Jump to forum
- Jump to topic
οι μονο ΠΑΟΚ και ισες αποστασεις οι λεγομενοι ισαποστακηδες ειναι τελειως λαθος ....αυτη η τριαδα Ησαιδης μπεκιαρης γιανακοπουλου (κατσαρης)
πρεπει να παρουν αυτο που αξιζουν πληρη απαξιωση απο τον κοσμο
πρεπει να παρουν αυτο που αξιζουν πληρη απαξιωση απο τον κοσμο
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 19:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ ζω τον ΠΑΟΚ απο το 1972 τέτοιο τρύπημα δεν έχω ξαναδεί στην ζωή μου σε οποιοδήποτε χώρο και έχω ζήσει πολλά να είσαι σίγουρος γι'αυτό οι πρακτικές είναι άθλιες του ΑΣ ο Μυστακίδης θα κριθεί στην πορεία αν και έκανε κακή αρχή
καλά είχαμε το πραξικόπημα στο μπάσκετ και το πραξικόπημα κατά ...
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 19:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Ήταν λοιπόν κάποτε ο Παντελάκης, ο δημιουργός ουσιαστικά της μεγάλης ομάδας της δεκαετίας του 70 , είχε την ομαδα πάντα πρωταγωνίστρια , νυκοκοιρεμένη , σε χρόνια που η παράγκα που γνωρίζουμε όλοι , θα φαινόταν σαν παιδικός σταθμός! Με ΠΟΚ ισχυρότατο, με Θεούς και δαίμονες απέναντί του. Καποια ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 01:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Δεν ξέρω για ποιο λόγο ένιωσες την ανάγκη σε forum του ΠΑΟΚ να υπερασπιστείς την Stuttgart ούτε και τη Γερμανική νοοτροπία. Αν σου πούλαγαν εσένα στον γαύρο τον Prijo την χρονιά που έκανε 27 γκολ κι 7 ασίστ ανεξαρτήτως από τον αν θα επενδύονταν σε νεανικές ταλεντάρες θα ήσουν ευχαριστημένος; Τι να ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Εγώ πάντως δεν έχω τον Ιβάν για βλακα. Και τα δημοσιεύματα του kicker που λένε ότι εξαρχής ήταν αντίθετος παρά την επιθυμία του παίκτη, μάλλον το επιβεβαιωνουν.
Πιστεύω ότι υπήρχε από πέρσι η υπόσχεση ότι του χρόνου, δηλαδή φέτος, εάν και εφόσον έρθει πρόταση που να ικανοποιεί τον παίκτη αλλά και ...