Η αναζήτηση βρήκε 78 εγγραφές

Return

από Grimson4
Δευ 20 Οκτ 2025, 21:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

dimpaok4 έγραψε: Δευ 20 Οκτ 2025, 20:47
Grimson4 έγραψε: Δευ 20 Οκτ 2025, 20:41 Τι εγινε ρε παιδια εχουμε κανενα.νεο από την πισπιριγκου του συλλόγου?
πισπιριγκου η μουρτζουκου? πιο πολυ σε μουρτζουκου φερνει ενας που κουναει περα δωθε τα μπουκαλακια του νερου
δυσκολα μου βάζεις ποιο πολύ για μουρτζουκου τώρα που το λες μου μοιάζει
από Grimson4
Δευ 20 Οκτ 2025, 21:37
Jump to forum
Jump to topic

Cylon-4 έγραψε: Δευ 20 Οκτ 2025, 21:27 Σε αλλες εποχες, αυτα τα καρτουν, δεν θα τολμουσαν να κυκλοφορουν αναμεσα μας.
Σε άλλες εποχές δεν θα τολμούσαν καν να κάνουν κάτι τετοια αλλα τώρα άλλαξαν η εποχές
από Grimson4
Δευ 20 Οκτ 2025, 23:12
Jump to forum
Jump to topic

το ξερουμε, νομιζω γραφτηκε και σε καποιο απ τα ΜΜΕ.

θα το αφησω ασχολιαστο το ολο θεμα γιατι αυτα που θελω να γραψω απλα δε λεγονται. υπομονη.

Αδερφέ, επειδή πιστεύω ότι έχεις μεγαλύτερη της δικής μου μηδενικής γνωση της υπόθεσης αυτής, θεωρείς κι εσύ ότι ο Ιβάν παρακολουθεί από μια ...
από Grimson4
Τρί 21 Οκτ 2025, 13:47
Jump to forum
Jump to topic

Τα παιδια που έλεγαν θελουμε τώρα γηπεδο και δεν μπορούμε να περιμένουμε αλλο που ειναι να μας πουν την γνώμη τους για όλοι αυτήν την κατάσταση με την πισπιριγκου και την καθυστέρηση?
από Grimson4
Τρί 21 Οκτ 2025, 21:10
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

ΑποστόληςΑ έγραψε: Τρί 21 Οκτ 2025, 20:28 Αυτός ο Ρασφορντ δεν θα μπορούσε να ξεκουράζει τον Τσαλώφ;
Δεν νομίζω δεν μαρκαρε καθόλου δεν έτρεχε τι να τον κάνεις
από Grimson4
Τετ 22 Οκτ 2025, 19:49
Jump to forum
Jump to topic

Ότι και να ζητήσει απο εγγυήσεις η πλευρά τις πισπιριγκου δεν έχει κανένα κόλλημα ο ιβαν να τους τα δώσει. Γιατί παιζουν αυτό το θέατρο δεν μπορώ να καταλάβω. Έτσι οπως εχουμε ζήσει τον ιβαν τόσα χρονια δεν πιστεύω να ξεκινήσει τέτοιο έργο και να μην το ολοκληρώσει, χώνει εκατομμύρια δεξια και ...
από Grimson4
Τετ 22 Οκτ 2025, 21:03
Jump to forum
Jump to topic

Ότι και να ζητήσει απο εγγυήσεις η πλευρά τις πισπιριγκου δεν έχει κανένα κόλλημα ο ιβαν να τους τα δώσει. Γιατί παιζουν αυτό το θέατρο δεν μπορώ να καταλάβω. Έτσι οπως εχουμε ζήσει τον ιβαν τόσα χρονια δεν πιστεύω να ξεκινήσει τέτοιο έργο και να μην το ολοκληρώσει, χώνει εκατομμύρια δεξια και ...
από Grimson4
Τετ 22 Οκτ 2025, 22:46
Jump to forum
Jump to topic

ρε φιλε αυτοι αποδειξαν με την σταση τους οτι εχουν αποψη και προσωπικοτητα σε ενοχλει που δινουν δικαιο στον ιβαν ? μα γιατι βλεπουν το δικαιο.....

Οχι,αλλα οπως λεω εδω κ 20 ποστ , θα προτιμούσα να εχω ουδέτερους στον ΑΣ κ οχι ταγμένους στη μια η στην αλλη πλευρα. Αυτο κ μονο

Δεν βλέπω να ...
από Grimson4
Τετ 22 Οκτ 2025, 22:51
Jump to forum
Jump to topic

Οχι,αλλα οπως λεω εδω κ 20 ποστ , θα προτιμούσα να εχω ουδέτερους στον ΑΣ κ οχι ταγμένους στη μια η στην αλλη πλευρα. Αυτο κ μονο

Δεν βλέπω να σε ενοχλούν οι του ασ ούτε ότι κάποιοι σύνδεσμοι κάνουν πλάτες στον ΑΣ

Για δικαιολόγησε μου ποιοι σύνδεσμοι κανουν πλάτες στον ΑΣ κ πως ακριβώς ...
από Grimson4
Τετ 22 Οκτ 2025, 23:01
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό το ότι το 90% του φόρουμ βλέπει τρύπημα και περίεργες συμπεριφορές έως ύποπτες και το 10% προσπαθεί να μας βγάλει τέλους να το κοιτάξετε κάποιοι
από Grimson4
Τετ 22 Οκτ 2025, 23:26
Jump to forum
Jump to topic

Στον ASS δε σκεφτηκε κανενας να πιασει Μυστακιδη και Σαββιδη και να τους πει να παιξουν στο Fifa ενα ματσακι (ιδια ομαδα ομως) και ο νικητης να κανει το γηπεδο;

Απο πήγες πολύ μεσα στα πραγματα δεν δέχτηκε κατι τέτοιο ο μυστακιδης γιατί έπρεπε να βγει στο προσκήνιο πρότεινε τον φουρναρη σαν ...
από Grimson4
Πέμ 23 Οκτ 2025, 11:16
Jump to forum
Jump to topic

Δεν βλέπω να σε ενοχλούν οι του ασ ούτε ότι κάποιοι σύνδεσμοι κάνουν πλάτες στον ΑΣ

Για δικαιολόγησε μου ποιοι σύνδεσμοι κανουν πλάτες στον ΑΣ κ πως ακριβώς ...
από Grimson4
Πέμ 23 Οκτ 2025, 13:29
Jump to forum
Jump to topic

Όταν ένας πρόεδρος υποστηρίζει κατι τοσο σθεναρά και αυτο δεν περνάει από το δσ τι πρέπει να κάνει μετά?
από Grimson4
Πέμ 30 Οκτ 2025, 22:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Tolaros έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 22:13
Grimson4 έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 22:01 Τι γινετε με το μπάσκετ? Πέρασε ένας μήνας από τον έλεγχο και ακόμα τίποτα μήπως θα κάνει πίσω γιατί βλεπει να χάνετε το γήπεδο?
Θα το ήθελες ?
Εαν υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλον για να μην μείνει το μπάσκετ ετσι ναι θα το ήθελα. Εσύ βλέπεις οτι προχωράει το πράγμα ?
από Grimson4
Κυρ 09 Νοέμ 2025, 21:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 9/11, 21:00, Cosmotesports1HD

1-3 ειναι το ματσάκι μην μασάτε