Η αναζήτηση βρήκε 30 εγγραφές
- Δευ 11 Αύγ 2025, 13:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Επειδή δεν μπορώ να ακούω συνέχεια όλες αυτές τις μ@λακιες που λενε σαν δικαιολογίες με γεωπολιτικά και ημερομηνίες ζήτησαν από την παε διευκρίνηση ή να αλλάξουν στον μνημόνιο κάτι ξαι η παε δεν το δέχτηκε?
- Δευ 11 Αύγ 2025, 13:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Μαλακιες λέει η παε τονίζει στο μνημόνιο ότι θα βγει η εγγυητική και μετά θα φινουν εργασίες στην ΤούμπαThax έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 13:48 Σε αυτό που έχει δίκαιο ο εκπρόσωπος είναι πως καμιά κατεδάφιση της Τούμπας χωρίς σοβαρές εγγυήσεις. Μην γίνουμε ΑΕΚ.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 13:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Odi εγώ ξέρω ότι όταν 2 πλευρές θελουν να κάνουν κάτι κάθονται και γράφουν μαζί το μνημόνιο.Η παε μας είπε ότι πρην παει το μνημόνιο έγιναν 3 η 4 συναντήσεις και συμφώνησαν σε όλα.τωρα γιατί ολα αυτά? Και αντε δεν θελαν να το υπογράψουν γιατί δεν ξανά έκατσαν στο τραπέζι και φτάσαμε έως εδω ?
- Δευ 11 Αύγ 2025, 13:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Odi εγώ ξέρω ότι όταν 2 πλευρές θελουν να κάνουν κάτι κάθονται και γράφουν μαζί το μνημόνιο.Η παε μας είπε ότι πρην παει το μνημόνιο έγιναν 3 η 4 συναντήσεις και συμφώνησαν σε όλα.τωρα γιατί ολα αυτά? Και αντε δεν θελαν να το υπογράψουν γιατί δεν ξανά έκατσαν στο τραπέζι και φτάσαμε έως εδω ?
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Odi εγώ ξέρω ότι όταν 2 πλευρές θελουν να κάνουν κάτι κάθονται και γράφουν μαζί το μνημόνιο.Η παε μας είπε ότι πρην παει το μνημόνιο έγιναν 3 η 4 συναντήσεις και συμφώνησαν σε όλα.τωρα γιατί ολα αυτά? Και αντε δεν θελαν να το υπογράψουν γιατί δεν ξανά έκατσαν στο τραπέζι και φτάσαμε έως εδω ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι εγγυήσεις θέλει μας είπε? Ότι θα σταματήσει ο πόλεμος? Εάν έχει ο σαββιδης λεφτα σε τράπεζα δυτική τους κάνει?dev έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 14:00 ο ΑΣ ειπε πολυ απλα πραγματα.
εγγυησεις αλλιως δεν υπογραφουμε.
τελος κυριοι.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:08
- Jump to forum
- Jump to topic
ο ΑΣ ειπε πολυ απλα πραγματα.
εγγυησεις αλλιως δεν υπογραφουμε.
τελος κυριοι.
Τι εγγυήσεις θέλει μας είπε? Ότι θα σταματήσει ο πόλεμος? Εάν έχει ο σαββιδης λεφτα σε τράπεζα δυτική τους κάνει?
Ναι. Τους κάνει.
Μα αφου ο πολεμος συνεχίζεται και ανα πάσα στιγμή μπορεί να επιβληθούν ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Είπε η ΠΑΕ ότι έγιναν 3-4 συναντήσεις ; Ποτε ;
Ενα μνημόνιο συνεργασίας ανάμεσα σε δυο πλευρές δεν μπορεί να συντάσσεται από τη μια και να προσπαθεί να επιβληθεί η υπογραφή..
Δεν ξέρω ημερομηνίες αλλά αυτό ειπώθηκε και από τον αγγελο ότι πριν πάνε το μνημόνιο είχαν συναντήσεις
Το ειχε ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Επισης ρε παίδες στο μνημόνιο της ΠΑΕ αναφέρει ως έναρξη των έργων 12+4 μήνες από την ίδρυση της εταιρείας ειδικού σκοπού.
Αυτή η εταιρεία ειδικού σκοπού δεν αναφέρεται το πότε θα ιδρυθεί όμως.
Ρε αδερφε ολα αυτά δεν τα ρώτησαν στις συναντήσεις? Και αντε δεν τα ρώτησαν, πριν πουν ότι δεν ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Επισης ρε παίδες στο μνημόνιο της ΠΑΕ αναφέρει ως έναρξη των έργων 12+4 μήνες από την ίδρυση της εταιρείας ειδικού σκοπού.
Αυτή η εταιρεία ειδικού σκοπού δεν αναφέρεται το πότε θα ιδρυθεί όμως.
ΠΕΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Απάντησε ο keep ποιο επάνω μην γράφουμε τα ίδια ειναι αδιάφορο το πότε θα γινει ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 15:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Προφανως θελουν να δουν οτι τα κεφαλαια ειναι υπαρκτα και οτι θα δεσμευτουν για το εργο απο εγγυητικη εφοσον γινει η συμβαση.
Δεν ειναι εντελως ασκοπο βημα απο την στιγμη που για να βγει η εγγυητικη θα πρεπει να υπαρχουν και πριν βγει η εγγυητικη δεν θα ξεκινησει τιποτα; Δεν ειναι σαν του ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 15:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι δε παει ετσι φιλε. Μιλαμε για ενα εργο που θα κοστισει πανω απο 150 εκατομμυρια. Απαγορευεται να πουν ειναι ο Σαββιδης τον εμπιστευομαστε. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ.
Ρε αδερφε σοβαρά τώρα πιστεύεις ότι και εάν τους αποδιξει ο ιβαν οτι έχει 200 εκ σε τράπεζα δυτική θα του πουν εντάξει προχωράμε ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 22:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Είναι αδιανόητο φίλε μου να υπάρχει κόσμος να πιστεύει ότι επιχηρηματιας του βεληνεκούς του Σαββίδη θα έμενε με δεσμευμένα κεφάλαια, κι όμως το πιστεύουν πολλοί
Φίλε μου μακάρι να μπορούσα να πω εδώ μέσα πράγματα που ξέρω επιχειρηματικά για τον Σαββιδη
Η δύναμη του είναι ότι όλοι βλέπουν ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 22:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Και για να προχωράμε επειδή όπως φάνηκε και
από τις αντιδράσεις παντού, όσοι τους στήριζαν πέθαναν
και αφού κατά κοινή ομολογία τελείωσαν, ήρθε η ώρα
και πρακτικά να τους τελειώσουμε, όπως ξέρει ο λαός του ΠΑΟΚ.
Στους δρόμους και στη συνέχεια σε μια τεράστια ΓΣ που αποφασίσει
τι θα κάνει με ...
- Τετ 13 Αύγ 2025, 01:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Την ίδια κασέτα βάζετε μερικοί συνέχεια ΕΑΝ δεν μπορεί να κάνει το γήπεδο ΕΑΝ δεν έχει λεφτά ΕΑΝ του τα μπλοκάρουν ΕΑΝ και ΕΑΝ συνέχεια την ίδια προπαγάνδα με τους κάτω ο σαββιδης δεν έχει μια, πουλάει το οπεν, πουλάει το λιμάνι και την κάνει ο Ρώσος και διάφορες τετοιες μ@λ@κιες. Και παντα βγαινει ...