Η αναζήτηση βρήκε 78 εγγραφές
- Κυρ 09 Νοέμ 2025, 22:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 9/11, 21:00, Cosmotesports1HD
Ρωσικη αρκούδα ρίξε ενα γκολακι και θα πάρω φανέλα σου εε σκύλε
- Τετ 19 Νοέμ 2025, 23:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Lowen Braunschweig 88-87 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Το μονο που με στεναχωρεί ειναι οτι δεν θα παει την ομαδα μέχρι τέλος ο χατζοπουλος
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 13:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Ρε μάγκες σοβαρά τώρα ο βάζω 250μυρια σε κλειστό λογαριασμό γιατί είμαι ΠΑΟΚΙ από Νεάπολη δεν θέλει να δώσει 2 μυρια στον Ιβαν για το δάνειο;
Δεν ξέρω ρε φίλε, όπως δεν ήξερα γιατί ο όταν πεθάνω να θαψετε την καρδιά μου στην Τούμπα ενώ έχει δώσει ένα σκασμό λεφτά δεν έδωσε 200 χιλιάρικα ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Προβολή νέων αναρτήσεων
Συζήτηση
klitos karkanias
@klitoskarkanias
9 Δεκεμβρίου λήγει η θητεία αυτής της διοίκησης πρωτοδικείου. Ο νοων νοειτω...
Δηλαδή διοίκηση πρωτοδικείου έχει αξιώσεις και για το πως θα γίνει αποπληρωμή χρεών από δυνητικό επενδυτή?
Εσύ πιστεύεις ότι ο Χατζόπουλος ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Μου θυμίζει μπουζούκια πρώτο τραπέζι ο μυστακιδης πρώτα ρωτάει πόσο κάνει το πανέρι μετά ρίχνει ολο τα βραδυ λουλούδια και στο τέλος ζητάει ψαλίδι. Τραβα ρε μπατιρη από εκεί που ήρθες αρκετή διχόνοια έχεις βάλει στον ΠΑΟΚ
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Βασικά αγαπητέ Μπαφε την όλη ιστορία την ξεκίνησε η ανακοίνωση της ΚΑΕ
Η ανακοίνωση εβαλε τα πραγματα στην θέση τους γιατί όλοι μιλούσαν για αγορά τις καε. Δηλαδή έαν δεν έβγαζε ανακοίνωση ή καε θα πήγανε ο μυστακιδης να πληρώσει αυτα που είχαν συμφωνήσει?γιατί εγώ κατάλαβα οτι θέλει να πάρει ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Οκ here we go again
Δε βγαίνει η ανακοίνωση της ΕΕΑ για έγκριση?
Δε κάνει σολντ άουτ ο κόσμος άμεσα γιατί βλέπει όραμα επιτέλους και θέλει να το αντιμετωπίσει και ως τελευταίο ματς-ευχαριστώ στο Χατζόπουλο?
Δε βγάζει μια τουλάχιστον αμφιλεγόμενη ανακοίνωση καε χωρίς απολύτως κανένα λόγο?
Με τη ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Μου αρέσει που κανένας δεν ξέρει τι συμφωνήθηκε, κανένας δεν ξέρει τι είπανε , αλλά όλοι έχουν άποψη.
Από τη μια μεριά έχουμε έναν άκρως επιτυχημένο. επαγγελματία ΠΑΟΚτση Παράγοντα και από την άλλη έχουμε ένα δισεκατομμυριούχο.
Αλήθεια πιστεύετε πως συζήτησαν αυτοι οι δυο και αλλά κατάλαβε ο ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Εχουνε οντως ακουστει πολλες ανακριβειες - κυριως επειδη τα μεσα και οι ανακοινωσεις απο ολες τις πλευρες εχουν ως γνωμονα να μιλησουν την καθημερινη γλωσσα κι οχι αυτην του αντικειμενου, που ειναι ετσι κι αλλιως πολυπλοκη και σε καμια περιπτωση κατανοητη απο το ευρυ κοινο, και ειναι βεβαιο πως ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Το να μην αμφισβητει ουτε η ιδια η alpha group οτι ειχε συμφωνηθει η εξοφληση ΟΛΩΝ των χρεων και οταν αυτο της υπενθυμίζεται ευγενικα, να κανει διαχωρισμο σε "νομιμες" και "μη νομιμες" υποχρεωσεις και ορισμενοι να λενε για τον εγωιστη ΧΑΤΖΟ και οτι ο ΠΑΟΚ "δεν εχει μαντηλι να κλαψει" και "ειναι ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Αμέσως μετά την ανακοίνωση από εεα βγήκαν κάποιοι και λεγαν οτι το πράγμα κολλάει στο οτι δεν θέλει να εξοφλήσει τα λεφτα του ιβανDimitrisou έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:16 Εγω παντως πιστευω πως αν δεν υπαρχει αλλος λογος(γηπεδο) για να αποσυρθει η πλευρα Μυστα το ντιλ θα γινει..
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 11:12
- Jump to forum
- Jump to topic
ΔΥΟ ΔΡΟΜΟΙ
Επειδή οι εξελίξεις τρέχουν και ο κόσμος αδημονεί, ας πούμε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο ενδεχόμενα, δύο δρόμοι , έτσι όπως έχουν μπλέξει τα πράγματα :
1). Ο κ. Μυστακίδης πληρώνει το χρέος στον Γιάννη Σαββιδη. Όλο το χρέος. Τα πάντα όλα. Τα οποία γνώριζε από την αρχή .
Ολα τα ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 11:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Άντε πάλι με το δε γίνεται.
Ο Λαμπουμπου πως πήρε ρε τους διπλα? Πλήρωσε πρώτα τα χρεη?
ΟΧΙ
Απλά έκαναν συμφωνία ότι θα τα διευθετήσει μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα (νομίζω μέχρι Δεκέμβριο) και το έκανε.
Η εμπάθεια σας για συγκεκριμένα πρόσωπα σας κάνει ναην ξέρετε τι λέτε, όχι μόνο ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 12:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Ζω για την 9η Δεκεμβρίου να δω δισεκατομμυριουχο ως πρόεδρο Διοίκησης πρωτοδικείου... Άλλη μια διαγαλαξιακή πρωτιά για την πιο ροκ ομάδα του σύμπαντος
Δεν είναι πρωτιά...έχει ξαναγίνει.
Ο Ιβάν Σαββίδης είναι σχεδόν έτοιμος να παραδώσει τη λίστα για τη νέα διοίκηση Πρωτοδικείου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 12:20
- Jump to forum
- Jump to topic
warmeater