Η αναζήτηση βρήκε 84 εγγραφές
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 17:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Εσυ είσαι σίγουρος οτι θελει να αναεωσει; Μιλησες μαζι του προσωπικά; Ή μηπως είσαι σιγουρος οτι δεν εχει γινει συζήτηση με το μανατζερ του;
Όλες οι πληροφορίες που έχουν ακουστεί εδώ κι ένα χρόνο αυτό έλεγαν. Ότι δεν θέλει να φύγει, απόρριψε προτάσεις και ότι θέλει να μείνει.
Ας του γίνει ...
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 00:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
https://www.newsbreak.gr/athlitika/900461/otan-o-telis-mystakidis-itan-areianos/
Ο Ηλιαδης του ρουλη να βγει να μιλήσει....
Κώστα ευχαριστώ για την ενημέρωση
Τελικά σουίτα είχε το 2019 σε μας και το παλαιότερα πήγαινε ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ?
Αξιόπιστο δημοσίευμα της "πράβντα" των "ψεκ" είναι αυτό;
Τις ...
- Πέμ 17 Ιούλ 2025, 07:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Ο Τσαλοφ στο πρώτο φιλικό ματς κινήθηκε και πάλι στα πολύ μέτρια νερά του, δείχνοντας και πάλι εντελώς εκτός κλίματος αφού δεν ήξερε τι θέλει να κάνει τις λίγες φορές που ακούμπησε μπάλα.
Οφ τοπικ; Δε νομίζω, αφού ίσως η πορεία του "δείχνει" στους αρμόδιους και τι ανάγκες έχουμε στο φορ
Τον ...
- Πέμ 17 Ιούλ 2025, 11:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Όπου Brighton βάλε την Μπρυζ ή όποια ομάδα θέλεις.
Ο κόσμος καλά κάνει και ενθουσιάζεται με τους μικρούς. Γιατί να του κόβουμε (του κόσμου) τα φτερά ή τις προσδοκίες;
Για να μην γκρινιάζει όταν θα βλέπει τον Τσάλοφ να μην ξέρει τι του γίνεται μέσα στο γήπεδο;
Και ναι ο ΠΑΟΚ έχει απαιτήσεις και ...
Ο κόσμος καλά κάνει και ενθουσιάζεται με τους μικρούς. Γιατί να του κόβουμε (του κόσμου) τα φτερά ή τις προσδοκίες;
Για να μην γκρινιάζει όταν θα βλέπει τον Τσάλοφ να μην ξέρει τι του γίνεται μέσα στο γήπεδο;
Και ναι ο ΠΑΟΚ έχει απαιτήσεις και ...
- Πέμ 17 Ιούλ 2025, 16:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Μακάρι να φέρουμε πίσω Ρένφρο.
Παικτάρα.
Παικτάρα.
- Πέμ 17 Ιούλ 2025, 16:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προετοιμασία και φιλικά 2025-26
Επειδή τα έχουν λίγο μπερδεμένα με τις λίστες και είδα ότι υπάρχει μία μικρή παρανόηση με αυτές στο νήμα των μεταγραφών.
Για τις ευρωπαϊκές λίστες, με βάση τους κανονισμούς της Ουέφα, δεν παίζει ρόλο αν ένας παίκτης έχει ευρωπαϊκό διαβατήριο ή όχι.
Στην ευρώπη οι κατηγορίες είναι 2.
Ξένοι (foreign ...
Για τις ευρωπαϊκές λίστες, με βάση τους κανονισμούς της Ουέφα, δεν παίζει ρόλο αν ένας παίκτης έχει ευρωπαϊκό διαβατήριο ή όχι.
Στην ευρώπη οι κατηγορίες είναι 2.
Ξένοι (foreign ...
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 17:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Όταν λέω εγώ ότι το υβριδικό τους μάρανε… Μονοκάμερο με digital zooming, χωρίς εικονολήπτη δλδ και να κολλάει σαν πειρατικό stream. Δεν παλεύεται αυτό το πράγμα.
Τραγική μετάδοση - επιπέδου τοπικού ερασιτεχνικού.
17.000 άτομα στο live του youtube, σέρνεται καρέ - καρέ η εικόνα.
Θυμηθήκαμε ...
- Κυρ 20 Ιούλ 2025, 00:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Απλά δεν γίνεται να μείνει εκτός πλάνων της ανδρικής ομάδας και να μην πάρει σοβαρές ευκαιρίες το ποδοσφαιρικό διαμάντι που ακούει στο όνομα Μπάλντε. Δεν γίνεται.
Επίσης οι Χατσίδης, Μύθου και Μπατάουλας, χρειάζεται να πάρουν και αυτοί φέτος τις ευκαιρίες τους.
Αυτοί οι 4 νεαροί παίκτες είναι μια ...
Επίσης οι Χατσίδης, Μύθου και Μπατάουλας, χρειάζεται να πάρουν και αυτοί φέτος τις ευκαιρίες τους.
Αυτοί οι 4 νεαροί παίκτες είναι μια ...
- Κυρ 20 Ιούλ 2025, 10:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Συνοψίζοντας την ανάγνωση πολλών σελίδων που προηγήθηκαν.
Στη δική μου σκέψη, η πρόσληψη του Ιταλού Ματέο Σέρα, με το καλό βιογραφικό,
σε θέση αρχισκάουτερ, ως Head of Recruitment, θα έλεγα ότι συντείνει παράλληλα με την προσπάθεια
για την απόκτηση του επιθετικού Dany Mota από τη Μόντσα, που ...
Στη δική μου σκέψη, η πρόσληψη του Ιταλού Ματέο Σέρα, με το καλό βιογραφικό,
σε θέση αρχισκάουτερ, ως Head of Recruitment, θα έλεγα ότι συντείνει παράλληλα με την προσπάθεια
για την απόκτηση του επιθετικού Dany Mota από τη Μόντσα, που ...
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 21:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Τι ακούτε τώρα?? Και όταν λέω τώρα εννοώ τώρα!! II
Rest In Peace Ozzy.
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 22:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Το πρόβλημα για μένα δεν είναι ο Σεντίρα σαν παίκτης που μπορεί να βγει, μπορεί και να μη βγει.
Αυτό που μου φαίνεται ως ''πρόβλημα'', είναι ότι πάμε σε μια σχετικά μη φτηνή επιλογή βασικού φορ που θα είναι ''στοίχημα''.
Όπως πέρσι ένα ''στοίχημα'' ήταν ο Μπακαγιόκο. Δεν μας βγήκε εκείνο το ...
Αυτό που μου φαίνεται ως ''πρόβλημα'', είναι ότι πάμε σε μια σχετικά μη φτηνή επιλογή βασικού φορ που θα είναι ''στοίχημα''.
Όπως πέρσι ένα ''στοίχημα'' ήταν ο Μπακαγιόκο. Δεν μας βγήκε εκείνο το ...
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 01:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Κοιλίτσα βλέπω στην παραπάνω φωτογραφία. Άμα βρει και την ελληνική κουζίνα, πάει. Από κοντά να τον έχει ο Αντελίνο που ξέρει :lol:
Στα σοβαρά τώρα, ποιός ξέρει τι θα μας βγει; Πήραμε τον Τσόλακ που είχε νούμερα την προηγούμενη χρονιά και δεν πετύχαινε ελέφαντα από μισό μέτρο. Για να τον ...
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 09:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Διατηρώ τις επιφυλάξεις μου για το ότι ο Κεντίρα είναι ο επιθετικός που επιθυμεί διακαώς ο Λουτσέσκου, από όλους τους επιθετικούς που ακούστηκαν ή υπάρχουν εκεί έξω.
Γιατί τα ίδια ακούγαμε και για τον Πένια, αλλά ο παίκτης ήρθε και δεν ακούμπησε.
Τα ίδια και για τον Μπακαγιόκο. Ακούσαμε ότι τον ...
Γιατί τα ίδια ακούγαμε και για τον Πένια, αλλά ο παίκτης ήρθε και δεν ακούμπησε.
Τα ίδια και για τον Μπακαγιόκο. Ακούσαμε ότι τον ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 14:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Γράφτηκε και στο γερμανικό kicker για τον Άλεξ Κράλ.
Το βάζω μεταφρασμένο στα αγγλικά.

Το βάζω μεταφρασμένο στα αγγλικά.

- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
Εγώ πάντως, θα περιμένω να ενημερωθώ για την ολοκληρωμένη πρόταση Μυστακίδη.
Η πρόταση Ιβάν δεν με καλύπτει ως προς το οικονομικό σκέλος, διότι μου φαίνεται ότι απλώς περιμένει να κερδίσει χρόνο,
χωρίς οικονομικές εγγυήσεις.
Χρειάζεται εγγυημένη χρηματοδότηση για το γήπεδο.
Να δούμε όχι μόνο ποιός ...
Η πρόταση Ιβάν δεν με καλύπτει ως προς το οικονομικό σκέλος, διότι μου φαίνεται ότι απλώς περιμένει να κερδίσει χρόνο,
χωρίς οικονομικές εγγυήσεις.
Χρειάζεται εγγυημένη χρηματοδότηση για το γήπεδο.
Να δούμε όχι μόνο ποιός ...