Καλησπέρα και από μένα.
Γύρισα από τα μπάνια, λόγω καύσωνα.
Έστω και καθυστερημένα, να δώσω κι εγώ τα συγχαρητήριά μου για τη νέα αναβαθμισμένη και εκσυγχρονισμένη μορφή του φόρουμ. Πάντα τέτοια!
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον The Equalizer , τόσο για την μείωση του μπαν σε εμένα και τον joshua ...
Η αναζήτηση βρήκε 81 εγγραφές
- Δευ 30 Ιουν 2025, 16:01
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 00:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Έτσι ακριβώς. To embed και ότι σχετίζεται με αυτό, είναι λίγο pain in the ass από κινητό.
Πρέπει να ανοίγεις το social από browser και να πατάς και το κουμπάκι που λέει σε μορφή υπολογιστή
για να τσιμπάς το link και να το βάζεις στα media brackets.
Από υπολογιστή βέβαια (pc - laptop) όλα είναι ...
Πρέπει να ανοίγεις το social από browser και να πατάς και το κουμπάκι που λέει σε μορφή υπολογιστή
για να τσιμπάς το link και να το βάζεις στα media brackets.
Από υπολογιστή βέβαια (pc - laptop) όλα είναι ...
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 12:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ Β 2025-26
Ο Ουρτάδο γύρισε στη Watford.zissos έγραψε: Τετ 02 Ιούλ 2025, 10:41 έναν λατίνο φορ που ειχαμε και έβαλε κάποια μαζεμένα εκεί γύρω στα Χριστούγεννα τελικά τι τον κάναμε? Αξιολογήθηκε από κάποιον? κάνει , δεν κάνει? είναι στην ομάδα?
Έληξε ο δανεισμός του. Η ρήτρα αγοράς ήταν περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ.
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 12:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Η δική μου αίσθηση - ένστικτο, είναι ότι η ανανέωση και η αναπροσαρμογή του συμβολαίου του Κωνσταντέλια είναι ante portas με την καλή έννοια και θεωρώ ότι θα ανακοινωθεί στο κατάλληλο timing που θα κριθεί και αποφασιστεί.
Ενδεχομένως, σε χρονικό σημείο που θα είναι κοντά ή θα συμπίπτει με την ...
Ενδεχομένως, σε χρονικό σημείο που θα είναι κοντά ή θα συμπίπτει με την ...
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 13:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Jure Zdovc
Παρουσίαση προπονητή στις 15:00.
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 23:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 19. Jonathan "Jonny" Castro Otto
Του δώσαμε δεύτερη ευκαιρία στην καριέρα του.
Σε εμάς έλεγε ότι θέλει η γυναίκα του να γυρίσει Ισπανία και να τον αφήσουμε ελεύθερο. Το κάναμε.
Αλλά τις επαφές του με την χάρτινη τις έκανε. Εκεί μάλλον δεν θα είχε πρόβλημα η γυναίκα του;
Σωστή η κίνηση να διασφαλιστεί ότι δεν θα πάει σε άλλη ...
Σε εμάς έλεγε ότι θέλει η γυναίκα του να γυρίσει Ισπανία και να τον αφήσουμε ελεύθερο. Το κάναμε.
Αλλά τις επαφές του με την χάρτινη τις έκανε. Εκεί μάλλον δεν θα είχε πρόβλημα η γυναίκα του;
Σωστή η κίνηση να διασφαλιστεί ότι δεν θα πάει σε άλλη ...
- Πέμ 03 Ιούλ 2025, 00:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Θα γράψω κι εδώ την εκτίμησή μου, για να την βρίσκω σε λίγες μέρες πιο εύκολα.
Πιστεύω, εκτιμώ και πιθανολογώ (χωρίς να έχω πληροφορίες) ότι η ανανέωση και η επέκταση του συμβολαίου του Ντέλια,
θα γίνει μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, σε timing παράλληλο ή εγγύς με την ανακοίνωση των εισιτηρίων ...
Πιστεύω, εκτιμώ και πιθανολογώ (χωρίς να έχω πληροφορίες) ότι η ανανέωση και η επέκταση του συμβολαίου του Ντέλια,
θα γίνει μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, σε timing παράλληλο ή εγγύς με την ανακοίνωση των εισιτηρίων ...
- Πέμ 03 Ιούλ 2025, 09:54
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 04 Ιούλ 2025, 15:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Τέτοια δημοσιεύματα και τέτοιες δημοσκοπήσεις, σε τέτοια site, μόνο καλό δεν κάνουν στην εικόνα του Σαββίδη.
- Κυρ 06 Ιούλ 2025, 14:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 42. Dominik Kotarski
Δυστυχώς έγιναν λάθος χειρισμοί και το όλο φταίξιμο δεν θα το ρίξω στην ΠΑΕ, αλλά αυτή τη φορά στον παίκτη, όσο και να τον συμπαθώ ως τερματοφύλακα.
Λογικά αυτός ενημέρωσε ότι θέλει να φύγει. Ήθελε μάλλον πολύ να πάει στη Γαλατά.
Αλλά οι Τούρκοι θέλουν - ήθελαν να τον πάρουν κοψοχρονιά, γιατί ...
Λογικά αυτός ενημέρωσε ότι θέλει να φύγει. Ήθελε μάλλον πολύ να πάει στη Γαλατά.
Αλλά οι Τούρκοι θέλουν - ήθελαν να τον πάρουν κοψοχρονιά, γιατί ...
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 15:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 42. Dominik Kotarski
Καλή συνέχεια Κοτάρσκαρε τερματοφυλακάρα.
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 20:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Δεν ξέρω για τον συγκεκριμένο, αλλά είναι ουκ ολίγες οι περιπτώσεις παικτών που τους ήθελε ο Ραζβάν και δεν αποκτήθηκαν για τον άλφα ή βήτα λόγο. Και το αντίθετο.
Οπότε δεν θα ήταν η πρώτη φορά.
Οπότε δεν θα ήταν η πρώτη φορά.
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 00:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Θα θυμίσω απλώς ότι ο Γκουγκεσασβίλι έπαιρνε 150 χιλιάρικα στις Σέρρες, εμείς του δώσαμε 600 χιλιάρικα συμβόλαιο και 1 εκατομμύριο απόκτηση. Σχολιάζουμε με βάση τα δημοσιεύματα. Είτε συμφωνούμε είτε όχι. Είτε μας φαίνεται λογικό είτε όχι.
Καμία Μαρία δεν έκοψε την μεταγραφή Γκουγκεσασβίλι.
Α, ναι ...
Καμία Μαρία δεν έκοψε την μεταγραφή Γκουγκεσασβίλι.
Α, ναι ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 00:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
Αναμενόμενες οι σημερινές εξελίξεις.
Ναι, μπορεί σε πολλούς να φαντάζει ότι έπεσε ατομική βόμβα, αλλά σε κάποιους άλλους, είναι απλά αυτό που ακούγαμε εδώ και μέρες ότι πρόκειται να συμβεί.
Οι παροικούντες σίγουρα το γνώριζαν μετά βεβαιότητας. Οι υπόλοιποι απλά μαθαίναμε τις φήμες.
Γι' αυτό δεν ...
Ναι, μπορεί σε πολλούς να φαντάζει ότι έπεσε ατομική βόμβα, αλλά σε κάποιους άλλους, είναι απλά αυτό που ακούγαμε εδώ και μέρες ότι πρόκειται να συμβεί.
Οι παροικούντες σίγουρα το γνώριζαν μετά βεβαιότητας. Οι υπόλοιποι απλά μαθαίναμε τις φήμες.
Γι' αυτό δεν ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 00:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
Αναμενόμενες οι σημερινές εξελίξεις.
Γι' αυτό ...