Η αναζήτηση βρήκε 384 εγγραφές

Return

από Special 4
Πέμ 04 Ιουν 2026, 10:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Basket League 2025-26

Πάλι κουβά πήγε τόσο κλάμα από τον πορτοκαλί βόθρο. Τσάμπα τις πλερέζες και τα μοιρολόγια. Στον πάτο τους το βαζελοσάιτ.

Όταν μετρούσε ως δίποντο το τρίποντο του Μουρ και δεν δινόταν το φάουλ στο καλάθι ισοφάρισης του Ταϊρί στην κανονική διάρκεια, με το οποίο θα κάναμε το μπρέικ, τότε ήταν απλά ...
από Special 4
Πέμ 04 Ιουν 2026, 11:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: Basket League 2026-27

Υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που έχει σε εκτίμηση τον προπονητή Σπανούλη;
Δεν ξέρω, ρωτάω.
Ok, σαν παίκτης καλός ήταν, αλλά σαν προπονητής τι ακριβώς αρετές έχει να επιδείξει;

Προς το παρόν, ρίχνω πολύ γέλιο με τη θεοποίηση που του έχουν προσδώσει οι ασπόνδυλοι, που προσφέρουν απλόχερα γέλιο και viral ...
από Special 4
Πέμ 04 Ιουν 2026, 11:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Μεταξύ μας aivas19 μόνο ο Τρινκέρι είναι εκεί μέσα μπασκετάνθρωπος.
Ουσιαστικά από ένα άνθρωπο τα περιμένουμε όλα. Δεν ξέρω τι βοηθούς έχει και ποιούς έχει, αλλά δεν την λες και υπερστελεχωμένη την ΚΑΕ.

Ο οπαδός θα απαιτεί και θα θέλει πάντα το καλύτερο.

Μπορώ να δεχτώ ένα διαφορετικό mindset ...
από Special 4
Πέμ 04 Ιουν 2026, 13:17
Jump to forum
Jump to topic

Προς παραμονή είπαν σήμερα. Το γνωστό 3 χρόνια με 2 εκατομμύρια. Πολύ καλό συμβόλαιο. Αλλά δεν ήταν το πρόβλημα το συμβόλαιο, αλλά ο ρόλος. Λένε ότι πάμε για θετική κατάληξη.
από Special 4
Παρ 05 Ιουν 2026, 08:09
Jump to forum
Jump to topic

Ο Τρινκιέρι έχει έρθει από μήνες έχει συμμετάσχει στον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν και υπάρχει μεταγραφικός οργασμός στον ΠΑΟΚ.

Αλλά όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ακόμη και τα τάχα μου φιλικά μιλάνε μόνο για τον Άρη που μόλις έκλεισε το Σπανούλη ο οποίος στο κάτω κάτω έχει πολύ μικρότερη ...
από Special 4
Παρ 05 Ιουν 2026, 08:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Ούτε το ακούσαμε, αλλά και να το ακούγαμε, δεν θα το πιστεύαμε.
Ο Ιβάν έχει βοηθήσει πάρα πολύ κόσμο, το γνωρίζουμε προσωπικά και τέτοιες μλκίες δεν τις πιστεύουμε.

Μπορεί κριτική να κάνουμε για χίλια πράγματα, αλλά όποιος τολμήσει να πει τέτοιες πίπες για τον Ιβάν, πάνω στο φιλανθρωπικό του έργο ...
από Special 4
Κυρ 07 Ιουν 2026, 11:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: Λειτουργία ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Θετικά, αρνητικά και αναγκαίες βελτιώσεις

Περίπου. Αλλά νομίζω πως θα έχουμε αλλαγές και στο προσωπικό της ΠΑΕ. Μπήκε το γραφείο του Παπαμιμίκου στην ΠΑΕ θα κάνει πλήρη αναδιάρθρωση.

Πάνω σε αυτό το τελευταίο που έγραψες, αυτό που υπάρχει ως διαρροή, είναι ο τίτλος ''Σαρωτική Αναδόμηση''.
Λέγεται επίσης ότι πολλά από αυτά τα άτομα, δεν ...
από Special 4
Κυρ 07 Ιουν 2026, 11:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΑΣ Π.Α.Ο.Κ. Σχολιασμός και Προτάσεις

Τι σου έστειλαν μετά;
Σου έστειλαν τον αριθμό μέλους; Το καταστατικό σε ηλεκτρονική μορφή;

Γνωστή είναι η θέση μου πάνω σε αυτό. Ούτε email, ούτε άλλες απαρχαιωμένες πρακτικές.
Κατευθείαν online πρέπει να γίνεται η διαδικασία, πολύ πιο απλά.

Αν θεωρούμε ότι πρέπει να γίνεται ένα ελάχιστο τσεκ ...
από Special 4
Τετ 10 Ιουν 2026, 00:51
Jump to forum
Jump to topic

Re: Clifford Omoruyi

Δεν υπολείπεται σε δύναμη. Έχει απίστευτο περίσσευμα σε αυτό.
Όλο το στοίχημα είναι το πόσο μπορεί να ανέβει η τεχνική του και η τακτική αντίληψη.