Η αναζήτηση βρήκε 84 εγγραφές

Return

από Special 4
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 00:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέο Γήπεδο

Ο κακος ολιγαρχης,εδωσε εντολη σε κατι εταιριες της φουτσας,να κανουν μελετη για την Νεα Τουμπα.ΓΕΓΟΝΟΣ
Εστω κ μετα απο 3 χρονια,ειδαμε τα πλανα,τα σχεδια κτλ κτλ.ΓΕΓΟΝΟΣ

Απο την αλλη,ο αλλος φραγκατος,χωρις να εχει βγει να μιλησει παρα απειροελαχιστα,θελει να χτισει ταχιστα το γηπεδο,πανω σε τι ...
από Special 4
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 03:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Είναι ένα σενάριο που δεν το αποκλείω.

Κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το μέλλον.

Εσύ μπορείς να είσαι σίγουρος ότι ο Σαββίδης θα είναι παρών, όταν τελειώσει το γήπεδο, όποιος και να το έχει φτιάξει ή αν θα έχει πουλήσει ή όχι;

Εγώ δεν μπορώ να το προδικάσω.

Ο Μυστακίδης μεγαλύτερο οικονομικό ...
από Special 4
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 03:42
Jump to forum
Jump to topic

Εάν ο Ιβάν είναι ευεργέτης με 160 εκατομμύρια, τότε ο ΤΕΛΗΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ με 250, 250, 250, 250 τι θα είναι;

ΥΠΕΡ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟΣ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΤΕΛΗΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ εφόσον φτιάξει τη νέα Τούμπα.

ΥΓ. ΜΕ ΤΕΛΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ...
από Special 4
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 03:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

renegade έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 02:13 ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΑΜΊΑ ΕΓΓΥΗΤΙΚΉ
Αναμένουμε από Ιβάν αντίστοιχη κατάθεση - δημόσια υποσχετική - επιβεβαίωση αποστολής χρημάτων για τη Νέα Τούμπα.

Έτσι πάει.

ΑΜΕΣΑ ΟΜΩΣ.

Ναι;
από Special 4
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 12:31
Jump to forum
Jump to topic

Αρχικά πήγα να γράψω σχόλιο σχετικά με τις εξελίξεις και κατέληξα σε κείμενο. Υπάρχει στη κεντρική για όποιον ενδιαφέρεται.

Καταπληκτικό το κείμενό σου στην κεντρική.

Με υπερκάλυψες σε πολλά από αυτά που έχω ως σκέψεις και ταυτίζομαι σχεδόν σε όλα που έγραψες.

Εύγε, μπράβο και συγχαρητήρια ...
από Special 4
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 23:13
Jump to forum
Jump to topic

Αμ δε μπορει. Ιδιοκτήτης είναι. Ο χρήστης είναι άλλος

Αυτό είναι ένα νομικό ζήτημα και μένει να φανούν οι επόμενες κινήσεις.

Εάν προχωρήσει η σύσταση εταιρείας ειδικού σκοπού από τον ΑΣ, χωρίς τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, τότε ο χρήστης δυνητικά θα μπορούσε να μπλοκάρει την κατασκευή του νέου ...
από Special 4
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 14:33
Jump to forum
Jump to topic

Κάποια σχόλια για τα προηγούμενα post που διάβασα.

1. Ο Σαββίδης, εκτός και αν μου διαφεύγει κάποια δήλωση, δεν έχει παραδεχτεί ποτέ δημόσια την οποιαδήποτε αδυναμία μεταφοράς κεφαλαίων. Ως εκ τούτου και μέχρι να δηλώσει δυσκολίες ή αδυναμία, το επιχείρημα να βάλουμε πλάτη σε μια δυσκολία του, δεν ...
από Special 4
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 15:01
Jump to forum
Jump to topic

καλα και ο ιβαν δεν πολεμησε ΝΔ με λυσσα. εκανε μια δηλωση στην αρχη μονο και μετα το οπεν ειναι 100% υπερ νδ.

λιμανι εχει ολα καλα.

ουτε τον μυστακιδη θελει το ποκ. γιατι δεν μπορει να τον ελεγξει και οικονομικα ειναι ισαξιος η και ισχυροτερος.

Θα συμπληρώσω ότι ο Ιβάν ήρθε στην Ελλάδα όταν ...
από Special 4
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 15:56
Jump to forum
Jump to topic

Θα σου πω τι θα γίνει με το ποτάμι αγαπητέ Special. Ο λαός του ΠΑΟΚ μίλησε ΚΑΙ με τα διαρκείας. Να δεις που θα το βάλει το ποτάμι ο ΑΣ και ο Μυστακίδης άμα συνεχίσουν παιχνίδια εις βάρος του ΠΑΟΚ.

Δεν πήραν διάρκειας μόνο αυτοί που αποθεωνουν Ιβαν επειδή εμφανίστηκε για μισή ώρα μετά από 6 ...
από Special 4
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 16:08
Jump to forum
Jump to topic

Η ουσία είναι ότι ο Γιάνναρος είναι εδώ και θα κάνει και γήπεδο.

Με το καλό να το πράξει.
Θα αναμένουμε ενημέρωση για το χρονοδιάγραμμα και τη χρηματοδότηση.

Στείλε τα στοιχεία σου στους μοντ να τα προωθήσουν στον Γιάννη να σε κρατά ενήμερο .lol

Καλή η ειρωνεία, αλλά η ουσία παραμένει ...
από Special 4
Κυρ 13 Ιούλ 2025, 16:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Παρόλη τη βελτιωμένη εικόνα φέτος και τις καλές κινήσεις ως τώρα, παραμένει πραγματικότητα πως η ομάδα φεύγει για προετοιμασία και έχει ένα φορ.

Άντε να δούμε τι θα γίνει έως αύριο. Πάντα είμαι αισιόδοξος αλλά βλέπουμε και την κατάσταση.

Θα συμπλήρωνα ότι σήμερα που μιλάμε είναι 13 Ιουλίου ...
από Special 4
Κυρ 13 Ιούλ 2025, 16:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)

Διάλεξα πολύ προσεκτικά τις λέξεις που έγραψα Equalizer .

Το να υπόκειται σε μία "δολοφονία χαρακτήρα", με χαρακτηρισμούς για πραξικοπήματα, τρυπήματα, προδοσίες ή οτιδήποτε άλλο παρόμοιο, είναι από μόνο του πολύ επώδυνο για την ηλικία του και για ό,τι πρόσφερε έως τώρα. Υπέστη μία επικοινωνιακή ...
από Special 4
Κυρ 13 Ιούλ 2025, 19:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)

@Equalizer κρατάω ότι κατά την άποψη σου, o Σαββίδης δεν έκανε το γήπεδο έως το 2026, όπως είχε υποσχεθεί, επειδή δεν μπορούσε ή δεν μπορεί και όχι επειδή δεν θέλει ή δεν ήθελε.

Εγώ αυτό κατάλαβα ότι λες.

Πάντως ποτέ ο Σαββιδης δεν είπε ότι δεν το έκανε το γήπεδο μέχρι τώρα, επειδή δεν ...
από Special 4
Δευ 14 Ιούλ 2025, 00:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Είχα ακούσει αρχές καλοκαιριού σε ραδιοφωνική εκπομπή, δεν θυμάμαι ποιος το είχε πει, ότι η αναπροσαρμογη θα γίνει όταν η ομάδα ολοκληρώσει το ροστερ. Δηλαδή Αύγουστο.

Με την παρουσία Σαββίδη πάντως Θεσσαλονίκη, λογικά θα γίνει νωρίτερα.

Εγώ έχω μια σιγουριά, ότι αν δεν έρθει πραγματικά μεγάλη ...