Η αναζήτηση βρήκε 62 εγγραφές

Return

από PAOKAPOMONOSMOY
Τρί 23 Σεπ 2025, 20:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu V

Το να λες κάτι και να μην σε καταλαβαίνουν το κατανοώ. Το να γράφεις όμως έχει μεγάλη διαφορά. Αν κατάλαβες χωρικέ ότι εννοούσα ότι ο Γιακουμακης δεν ήθελε να σκοράρει ο συμπαίκτης του, πραγματικά λυπάμαι. Το ότι η γαμημενη η αρνητική ενέργεια που υπάρχει καί θα συνεχιστεί αυτό με νοιάζει κι όχι ...
από PAOKAPOMONOSMOY
Σάβ 04 Οκτ 2025, 17:10
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-οσφπ Κυριακή 5/10/2025 Γήπ. Τούμπας, ώρα 20.30

Το μόνο που θέλω είναι να δω τον Παβλενκα να μήν φοράει αυτή τη γαμημενη πορτοκάλι εμφάνιση. Δώστε του την άλλη βρε την οινοπνευματώδη την τιρκουάζ αυτή πού φόραγε πριν ένα μήνα. Σχολιαστε γράψτε ότι θέλετε, αυτό θέλω να δω,τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους.
από PAOKAPOMONOSMOY
Κυρ 05 Οκτ 2025, 21:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-οσφπ Κυριακή 5/10/2025 Γήπ. Τούμπας, ώρα 20.30

Τι σας ζήτησα ωρεεε. Οινοπνευματη φανέλα στο τέρμα. Την έβαλαν; Την έβαλαν.ΥΣ Γιακουμάκη; Θα τους πονέσει αυτα που θα του βάλεις στα επόμενα μαζί τους. Την καληνύχτα μου :opaokara: :opaokara: :opaokara:
από PAOKAPOMONOSMOY
Κυρ 05 Οκτ 2025, 21:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Κοπελιά; Τίς σαμπάνιες βάλτες εκεί που ξέρεις. Στο ράφι βρε,στο ράφι. Αμέσως άλλες σκέψεις. Πρόεδρε ένα πράγμα σε παρακαλώ για μας τους πενήντα φεύγα. Μην τούς κάνεις τη χάρη. Σε ευχαριστώ για όλα.
από PAOKAPOMONOSMOY
Τρί 07 Οκτ 2025, 18:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Μπορεί να απαντήσει κάποιος νομικός ή όποιος κατέχει τίς γνώσεις πως μπορεί να θεωρηθεί έκπτωτη η διοίκηση ΑΣ με αυτή την συγκεκριμένη συμπεριφορά και ενέργειες σημαντικών αποφάσεων που αφορούν το σύλλογο,μιας τόσο μικρής σε αριθμό προσώπων; Θέλω να πω παντελή ενημέρωση, ασαφείς απαντήσεις,και όλα ...
από PAOKAPOMONOSMOY
Τετ 08 Οκτ 2025, 20:36
Jump to forum
Jump to topic

Τι εγγυητικες και πράσινα άλογα. Αυτοί δεν τοποθέτησαν επιτροπή και μονοί τους αναίρεσαν τα όσα τους είπαν; Ξεφτίλα γίναν από μόνοι τους. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι κάναν χοντρή μαλ@κι@ και υπάρχει περίπτωση να τα ρίχνει ο ένας στον άλλο μπας και γλυτώσει ο καθένας το τομάρι του.
από PAOKAPOMONOSMOY
Πέμ 16 Οκτ 2025, 20:36
Jump to forum
Jump to topic

Έχω διαβάσει πολλά. Επιχειρηματίας ο Ιβάν το ίδιο κι στο ο Τέλης. Αυτό που δεν έχετε καταλάβει (προσωπικά για μένα) είναι το ότι ο ΠΑΟΚ για την οικογένεια Σαββίδη δεν αποτελεί επιχείρηση. Αυτό που βλέπω ότι ο Σαββίδης και γήπεδο θα κάνει να ποτέ δεν πρόκειται να πουλήσει την ομάδα στον Τέλη.
από PAOKAPOMONOSMOY
Παρ 17 Οκτ 2025, 13:24
Jump to forum
Jump to topic

Είσαι πολύ λάθος. Με τον νέο αθλητικό νόμο έχει μποζου. Και σε ένα σύγχρονο γήπεδο που θα ελέγχονται τα πάντα, από κάμερα κομματάκι δύσκολο. Τους κόβεις και δια παντός την είσοδο και τέλος. Όσο για τα εκτός έδρας δεν ζητάς εισιτήρια,αν έχουν τέτοιες βλέψεις. Όλα γίνονται.
από PAOKAPOMONOSMOY
Σάβ 18 Οκτ 2025, 20:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προμηθέας-ΠΑΟΚ 73-75 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Είδα τα τελευταία 4 λεπτά. Μπορείτε κύριε σπικερ να μας πείτε πόσα δίποντα, τρίποντα και εύστοχες βολές έβαλε η ομάδα που έπαιζε εκτός έδρας; Γιατί η ελληνική άκουσα ίσα με πέντε φορές τι έχασε. Η άλλη μάλλον ήταν του εξωτερικού. Σιχαμα ε σιχαμα.
από PAOKAPOMONOSMOY
Κυρ 19 Οκτ 2025, 22:10
Jump to forum
Jump to topic

Re: Χαρτί - ΠΑΟΚ 0-2 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Opap klarino. Α ρε Λουτσε τι μας έκανες πάλι. :opaokara:
από PAOKAPOMONOSMOY
Κυρ 19 Οκτ 2025, 22:56
Jump to forum
Jump to topic

Κοπελιααά; Τίς σαμπάνιες τις έχετε ακόμη ή τίς σπάσατε απ'τα νευρακια; Γλου γλου γλου.
από PAOKAPOMONOSMOY
Δευ 20 Οκτ 2025, 19:39
Jump to forum
Jump to topic

Συνεδρίαση, ξεσυνεδριαση,ένα να βάλετε στο μυαλό σας . Γήπεδο σύγχρονο η ομάδα θα αποκτήσει. Και θα το φτιάξει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ. Τώρα αν δεν είναι η Τούμπα το μέρος, αυτό θα αποκλειστικά δική σας ευθύνη. Τα ονόματά σας θα γραφτούν με μεγάλα γράμματα στην Τούμπα όπως οι προδότες. Για να μην ...
από PAOKAPOMONOSMOY
Δευ 20 Οκτ 2025, 20:30
Jump to forum
Jump to topic

Μιας και περνάνε τέτοια μηνύματα,τα @@ του Σαββίδη τα έχουμε δει και εμείς και όλοι οι άλλοι. Οπότε προτιμάμε αυτά που ξέρουμε και για την τιμή και για τα κιλά που έχουν τα συγκεκριμένα.Καλο βράδυ με σόδα.
από PAOKAPOMONOSMOY
Δευ 20 Οκτ 2025, 21:58
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό που σίγουρα δεν τούς βγαίνει είναι ο πόνος από το Κ@λ@δ@@@λο . Γιατί αυτό που υπέγραψαν είναι εξ ολοκλήρου λάθος και αφορά τους ίδιους Ανακοίνωση από δυτικές συνοικίες μουγκα το κορίτσι. Το τομάρι τους πάνε να σώσουν κι όχι τον σύλλογο. Είναι πολύ απλό. Δώστε στην δημοσιότητα το έγγραφο ...
από PAOKAPOMONOSMOY
Δευ 20 Οκτ 2025, 22:19
Jump to forum
Jump to topic

Είναι οφ τόπικ αλλά έτσι μου βγαίνει. Εκεί κοντά στα Χριστούγεννα περιμένω ανανέωση Λουτσε για τρία χρόνια, μεταφορά της ομάδας στο Καυτανζόγλειο και .................... ανέγερση νέου γηπέδου. Δεν ξέρω που αλλά θέλω να το ακούσω. Με όσα έχουν συμβεί με το που γκρεμιστεί η Τούμπα το τι θα βρεθεί ...