Η αναζήτηση βρήκε 97 εγγραφές

Return

από PAOKAPOMONOSMOY
Κυρ 30 Νοέμ 2025, 22:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Ρασβαν , είχες πει ότι φέτος θα το απολαυσης , χωρίς γκρίνιες κτλ. Έλα όμως που δεν σ'αφήνουν. Μπράβο για τίς αλλαγές. Η ομάδα μετά την αποβολή σκυλιασε. :opaokara: :opaokara: :opaokara:
από PAOKAPOMONOSMOY
Δευ 01 Δεκ 2025, 00:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: 27. Magomed Ozdoev

Βάζει γκολ, βρίζει,φωνάζει, νευριάζει , άγριοκοιτάει, μαρκάρει, τρέχει,α χαμογελάει κιόλας. Πόσο πιο ΠΑΟΚ ρε μλκς είναι.
από PAOKAPOMONOSMOY
Τετ 17 Δεκ 2025, 23:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: 99. Αντώνης Τσιφτσής

Το έχω ξαναγράψει. Όσο οι τερματοφύλακες θα φοράνε την φανέλα την πορτοκαλί αποτέλεσμα ΔΕΝ. Τυχαίο; Μπορεί. Μόλις είδα την συγκεκριμένη λέω,τι μπορεί να συμβεί σήμερα.
από PAOKAPOMONOSMOY
Τετ 07 Ιαν 2026, 23:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: 5.Γιάννης Μιχαηλίδης

Υγεία να έχεις Γιάννη Μιχαηλίδη!!!
από PAOKAPOMONOSMOY
Τετ 14 Ιαν 2026, 23:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: Κράτος - ΠΑΟΚ 0-2 - MVP, σχολια και παραλειπόμενα

Πώς το γράψανε οι παλαίμαχοι; Μόνοι μας εναντίον όλων; Εγω ο μ@λ@κας άλλο είχα καταλάβει. Στο τέλος που είχε αδειάσει το εξοχικό κατάλαβα τι εννοούσαν, μόνοι μας.
από PAOKAPOMONOSMOY
Πέμ 15 Ιαν 2026, 00:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: Κράτος - ΠΑΟΚ 0-2 - MVP, σχολια και παραλειπόμενα

Μην ανησυχείς. Αυτοί είναι διαρκώς τρομαγμένοι από το 2019.
από PAOKAPOMONOSMOY
Τρί 20 Ιαν 2026, 16:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Η στήλη σήμερα είναι ανωτάτου πανεπιστήμιου εκμάθησης ως προς τον ρόλο του ΠΑΟΚ ,των οπαδών του και των ανθρώπων που φιλοξενεί το paokmania!!!
από PAOKAPOMONOSMOY
Σάβ 24 Ιαν 2026, 12:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Betis 2-0,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Πολλοί γίναμε ΠΑΟΚ από την ομάδα της δεκαετίας του 70.Αυτή την περίοδο απολαμβάνουμε μια ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο και λες πότε ξαναπαίζει? Η διαφορά τώρα είναι ότι έχεις ιδιοκτήτη με οικονομική ευρωστία, ισχυρή προσωπικότητα, σοβαρό, δεμένο πολύ συναισθηματικά με την ομάδα,έναν προπονητή που ...
από PAOKAPOMONOSMOY
Σάβ 24 Ιαν 2026, 13:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Τώρα είτε το θέλει η ιδιοκτησία του μπάσκετ είτε όχι θα μπει σε σύγκριση. Στο ποδόσφαιρο βγες και μίλα, χάθηκες και και και. Στο μπάσκετ μιλιά, αλλά δεν πειράζει έχει λεφτά και θα θα θα. Ο Χατζόπουλος και κερατάς και δαρμενος. Κρίμα αυτό έχω να πω. Το μόνο σίγουρο για μένα μέχρι τώρα ή δεν ξέρει που ...
από PAOKAPOMONOSMOY
Σάβ 24 Ιαν 2026, 15:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Betis 2-0,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

leo δεν τα είπαμε; Δεν πρόκειται ποτέ να σε δουν ισάξιό τους. Σύνδρομο κατωτερότητας λέγεται αυτό που έχουν.Και δεν πρόκειται να το αποβάλουν ποτέ.Εμεις να μεγαλώνουμε σαν οργανισμός και στο πάτο τους.
από PAOKAPOMONOSMOY
Σάβ 24 Ιαν 2026, 16:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νίκος Βεζυρτζής

Karpouza ηλικιακά πρέπει να είμαστε κοντά. Μου έχει μείνει μια φωτογραφία στον φίλαθλο με γιακά σηκωμένο, καπέλο και εκείνο το βλέμμα επί Μπάτμαν.Ειχα πάντα μεγάλη απορία όταν τον προσέγγισε ο Ιβάν. Μου λύθηκε βέβαια. Και τώρα παλι τσουπ στην βιτρίνα.
από PAOKAPOMONOSMOY
Σάβ 24 Ιαν 2026, 16:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Γράφω για τελευταία φορά για τον κύριο. Το κάνω εικόνα πρόεδρος στην ΠΑΕ. Είναι σαν να βλέπω τον Αλαφούζο στην ομάδα. Ένα κύπελλο κάθε δέκα χρόνια, για πρωτάθλημα;Ωχ Παναγιά μου.ΤΕΛΟΣ
από PAOKAPOMONOSMOY
Παρ 30 Ιαν 2026, 14:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26

Το χθεσινό παιχνίδι θα μας οδηγήσει πολύ ψηλά. Παρά παρά πολύ ψηλά.