Η αναζήτηση βρήκε 97 εγγραφές
- Παρ 30 Ιαν 2026, 20:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Σε αυτούς η σφαλιάρα θα ναι τέτοια που στον επόμενο γύρο θα καταλάβουν τι έπαθαν. 19 κ' 26 τα ματς. Μετά να έρθουν αυτά τα χθεσινά σουργελα που πανηγύριζαν(που κατά βάθος αν μιλήσουμε ποδοσφαιρικά δίκιο είχαν, αφού δεν έχασαν) να μάθουν να σέβονται.
- Σάβ 31 Ιαν 2026, 16:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Για τις κληρώσεις θα σάς παραπέμψω σε μία συνομιλία που είχε κάνει ένας συμφουριτης με ΑΙ (για το βοθρολιμανο)και την είχε παρουσιάσει εδώ. Μπορεί να ήταν ο Γιάννης Αγιάννηςή την είχε σχολιάσει, δεν θυμάμαι. Ερώτηση στην απάντηση, ερώτηση στην απάντηση στο τέλος είχε παραδεχτεί και το μηχάνημα ότι ...
- Σάβ 31 Ιαν 2026, 16:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Ήθελα να το γράψω χρόνια, αλλά τώρα μου βγήκε. Με τίς νέες τεχνολογίες που υπάρχουν sosial,fb,insta,tic toc και ότι άλλο υπάρχουν άνθρωποι που βγάζουν μεροκάματο στο όνομα του ΠΑΟΚ. Ποιος τους το δίνει; Οι οπαδοί τής ομάδας. Μην τους ακούτε, μην τους διαβάζετε,μην τους ακολουθείτε. Η μάσα τους ...
- Σάβ 31 Ιαν 2026, 17:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Έτσι την πάτησα κι εγώ. Αλλά μετά τέλος. Όλοι έχουμε δικαίωμα στο λάθος. Για τη συνέχεια;Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 22:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός 4–1, MVP - Σχόλια & παραλειπόμενα
Ένα βράδυ που δεν ξέρεις πως να το αντιμετωπίσεις. Δεν γνωρίζεις τίποτα.Στο τέλος σου μένουν οι εικόνες και τα συναισθήματα. Τα όσα ζήσαμε απ'την κερκίδα,τα όσα είδαμε από τους παίκτες(τα δάκρυα του Ντεσποτοφ) ,την ατμόσφαιρα στο τέλος,την κατανυκτική, την εικόνα της ομάδας,όλα αυτά μαζί. Καλό ...
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 23:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Χαρά στο κουράγιο σας,που τους βλέπετε. Μπαίνω πάντα στο τέλος να δω αν ήρθε αυτό που θέλω. Προσπαθώ να έχω μία εικόνα των παιχνιδιών και των ομάδων τους από τα γραπτά εδώ μέσα πάντα μετά από χρόνια μελέτης από ορισμένες πένες συμφουριτων. Τις περισσότερες φορές αν όχι όλες οι περιγραφές τους είναι ...
- Δευ 02 Φεβ 2026, 00:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Τι να πω. Έτσι που κοίταζε τον Λουτσεσκου όταν ήταν κάτω, είναι σαν να έλεγε, μπαμπά το έκανα καλά; Μακάρι να είναι έτσι.
- Δευ 02 Φεβ 2026, 23:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Βρε μπορούν να γίνονται τέτοια σε όλα τα παιχνίδια μεταξύ των τριών και να λήγουν όλα χι; Στα παπάρια μας εμάς. Όσο για το ματς με τα χαρτιά θα πληρώσουμε. Πηδάς σήμερα τζάμπα;
- Τετ 04 Φεβ 2026, 23:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 0-1,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα
Η ομάδα ένα πράγμα χρειάζεται από δω και πέρα. Να είναι εύστοχη (στις τελικές). Όλα τα υπόλοιπα τα έχει.
- Τετ 11 Φεβ 2026, 23:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 2-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Γράφει ένας φίλος,τι ωραία εικόνα να πανηγυρίσουν 18χρονα παιδιά. Εγκρίνω και συμπληρώνω. Τι ωραία εικόνα να πανηγυρίσουν 18χρονοι μαζί με τριανταρηδες. Αυτό θα πει.ΟΜΑΔΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.Ιβαν,Ραζβαν,παικταραδες μου ευχαριστούμε για τίς χαρές που παίρνουμε.
- Παρ 13 Φεβ 2026, 16:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Στα @ρχιδι@ μας τι κάνει το τσοντοκαναλο.Ποσο πιο εύκολο γίνεται σήμερα ένα παιδί ΠΑΟΚτσακι;Βλέποντας ματς μέσα στο σπίτι του με πατέρα κι αδέρφια ΠΟΚ ή έξω με τα φιλαράκια του; Ούτως ή άλλως από τα δεκα και μετά τα περισσότερα αλλάζουν ομάδα. Σε ηλικίες Γυμνασίου και Λυκείου υπάρχουν τόσες ...
- Κυρ 15 Φεβ 2026, 23:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Αεκ 0-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Τι να σχολιάσω; Που ήρθε ο πρώτος της βαθμολογίας και όλο το δεύτερο ημίχρονο έκανε καθυστερήσεις; Που ο προπονητής τους κλαίει για την διαιτησία, αντί να κλαίει για την μιζέρια του;Το μόνο καλό είναι ότι αυτή την κωλοομαδα θα την παίξω μόνο δύο ματς ακόμη. Το πρώτο το θέλω στο κοτέτσι τους. ΥΣ ...
- Δευ 16 Φεβ 2026, 22:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμένα πάντως όταν με ρωτάνε τι ομάδα είμαι, τούς λέω. Άσε με εμένα είμαι του εξωτερικού και αρχίζουν την ονοματολογία από Ισπανία Αγγλία κοκ. Βούλγαρος ρε τους λέω. Δεν ξέρω αλλά από την έκφραση τους νομίζω ότι πονάνε ποιο πολύ.ΠΑΟΚ μου λένε; Όχι ΠΑΟΚΑΡΑ τούς λέω.Πριν Σαββίδη εποχή έλεγαν τα δικά ...
- Δευ 23 Φεβ 2026, 23:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Celta Vigo-ΠΑΟΚ 26/02 22:00 ΑΝΤ1
Την Παρασκευή θα μαθαίνω αντίπαλο. Και να δώσω και την απάντηση στην ερώτηση τι θέλω, πρωτάθλημα ή τελικό Europa League?Aπο την κουβέντα που γίνεται στο topic του Ρασβαν για να πάρω πρωτάθλημα θέλω 6/6 και μετά πάλι αλλά 6/8. Επειδή ΠΑΟΚ είμαι λέω στα υπόλοιπα της Ευρώπης να κάνω τρεις ισοπαλίες και ...
- Τρί 24 Φεβ 2026, 23:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Ιβάν Σαββίδη; Έτοιμα'σου Πέμπτη βράδυ να ξηλωθείς(οικονομικά) κανονικά. Το γράφω από τώρα να προετοιμαστείς.