Η αναζήτηση βρήκε 29 εγγραφές

Return

από PAOKAPOMONOSMOY
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 10:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)

Η θύρα 4 κάνει κι αυτή διακοπές; Όχι τίποτα άλλο μιας και ήταν η τελευταία που έβγαλε ή, αναγκάστηκε να βγάλει ανακοίνωση. Και μη μου πείτε για την προσφορά της; Την γνωρίζουμε. Μιας και είναι η ψυχή των οπαδών της ομάδας όπως λένε, γιατί αφήνουν τον ΑΣ να παίζει τέτοιο παιχνίδι σε όλο τον λαό του ...
από PAOKAPOMONOSMOY
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 20:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Ούτε να χαρείτε δεν μπορείτε. Κοιτάξτετο αυτό, είναι σοβαρό.
από PAOKAPOMONOSMOY
Παρ 01 Αύγ 2025, 22:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)

Καταξοδεύτηκε ο απλας μπαίνω απ'το παράθυρο . Ε ρε ξεφτίλα και απ'τους δυο. Ο είναι ο ΑΣ
από PAOKAPOMONOSMOY
Σάβ 02 Αύγ 2025, 20:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Γραψτο ντε να κλάψουμε.
από PAOKAPOMONOSMOY
Κυρ 03 Αύγ 2025, 19:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες ο διεθνής άσος έχει κάνει αίτηση για αλλαγή ονόματος σε Γιακουμακιτς,για να ξεπεραστούν και οι τελευταίες φωνές μερίδας οπαδών.ΥΣ Η πληροφορία ελέγχεται.
από PAOKAPOMONOSMOY
Κυρ 03 Αύγ 2025, 22:10
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Τα έγραψες όλα. Χαλάλι σου.
από PAOKAPOMONOSMOY
Κυρ 03 Αύγ 2025, 22:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Ιβάν Σαββίδη σέ ευχαριστώ για όσα έκανες και για όσα θα κάνεις.
από PAOKAPOMONOSMOY
Δευ 04 Αύγ 2025, 18:58
Jump to forum
Jump to topic

Προς τους διαχειριστές. Χωρίς να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με τους επισκέπτες. Γιατί δεν κάνετε σε κάθε topic δύο παραγράφους. Στη μια να μπαίνουν όλοι οι διαμαρτυρόμενοι να το θέσω κομψά και στην άλλη να μπαίνουν όσοι δεν θέλουν να τους χαλάνε την ημέρα,την διάθεση,όχι τίποτα άλλο να μην τούς ...
από PAOKAPOMONOSMOY
Δευ 04 Αύγ 2025, 22:11
Jump to forum
Jump to topic

Σπάνια απαντώ σε ανθρώπους που δεν τους γνωρίζω καν ούτε συναθροίζωμαι. Προσωπικά φιλτράρω από πολλές μεριές και το τι γράφεται και το τι ακούγεται, ώστε να διαμορφώσω μια τελική άποψη. Με πολλούς που συμφωνώ κατά τα δικά μου δοκούν, από κοντά μπορεί να μην κάναμε ούτε παρέα. Αλλά. Είμαι σε θέση να ...
από PAOKAPOMONOSMOY
Παρ 08 Αύγ 2025, 20:27
Jump to forum
Jump to topic

Θα πληρώνουν δύο εκατομμύρια κάθε χρόνο και θα περιμένουν να πηγαίνει χάλια η ομάδα και ότι άλλο μπορεί να πει ο καθένας μπας και πουλήσει την ΠΑΕ ο ιδιοκτήτης; Τον μύθο με την αλεπού και τα μεζεα απ'το κριάρι το γνωρίζετε;
από PAOKAPOMONOSMOY
Παρ 08 Αύγ 2025, 21:44
Jump to forum
Jump to topic

Όχι φίλε μου ψόφησε η αλεπού και τα α@χιδια απ'το κριάρι ήτα ακόμη στην θέση τους. Τζάμπα περίμενε να πέσουν :D :D :D
από PAOKAPOMONOSMOY
Κυρ 10 Αύγ 2025, 20:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Προσωπικά καυλώνω που και οι δύο θέλουν να έρθουν στον μεγάλο ΠΑΟΚ. :opaokara: :opaokara: :opaokara:
από PAOKAPOMONOSMOY
Δευ 11 Αύγ 2025, 17:13
Jump to forum
Jump to topic

Κλείστε το για λίγες μέρες, έχουμε αγώνα την Πέμπτη το καταλαβαίνουμε ή όχι; Μετά τον αγώνα ανοίξτε το πάλι. Δεν οδηγεί πουθενά τώρα.
από PAOKAPOMONOSMOY
Δευ 11 Αύγ 2025, 22:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Πρόσφυγες ήμασταν και πρόσφυγες θα παραμείνουμε. Όταν η μάνα σου δεν σέ υπολογίζει και κατά κάποιο τρόπο σε εξωθεί να φύγεις απ'το σπίτι τι κάνεις; Τα παρατάς ;Τι βάζεις στα πόδια; Όχι. Πας αλλού και φτιάχνεις το δικό σου. Αν τελειώσει θετικά η ιστορία με το Καυτανζόγλειο και συνεχίζουν το ίδιο έργο ...