Η αναζήτηση βρήκε 29 εγγραφές
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 10:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
Η θύρα 4 κάνει κι αυτή διακοπές; Όχι τίποτα άλλο μιας και ήταν η τελευταία που έβγαλε ή, αναγκάστηκε να βγάλει ανακοίνωση. Και μη μου πείτε για την προσφορά της; Την γνωρίζουμε. Μιας και είναι η ψυχή των οπαδών της ομάδας όπως λένε, γιατί αφήνουν τον ΑΣ να παίζει τέτοιο παιχνίδι σε όλο τον λαό του ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 20:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Ούτε να χαρείτε δεν μπορείτε. Κοιτάξτετο αυτό, είναι σοβαρό.
- Παρ 01 Αύγ 2025, 22:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
Καταξοδεύτηκε ο απλας μπαίνω απ'το παράθυρο . Ε ρε ξεφτίλα και απ'τους δυο. Ο είναι ο ΑΣ
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 20:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Γραψτο ντε να κλάψουμε.
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 19:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες ο διεθνής άσος έχει κάνει αίτηση για αλλαγή ονόματος σε Γιακουμακιτς,για να ξεπεραστούν και οι τελευταίες φωνές μερίδας οπαδών.ΥΣ Η πληροφορία ελέγχεται.
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 22:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Τα έγραψες όλα. Χαλάλι σου.
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 22:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Ιβάν Σαββίδη σέ ευχαριστώ για όσα έκανες και για όσα θα κάνεις.
- Δευ 04 Αύγ 2025, 18:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Προς τους διαχειριστές. Χωρίς να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με τους επισκέπτες. Γιατί δεν κάνετε σε κάθε topic δύο παραγράφους. Στη μια να μπαίνουν όλοι οι διαμαρτυρόμενοι να το θέσω κομψά και στην άλλη να μπαίνουν όσοι δεν θέλουν να τους χαλάνε την ημέρα,την διάθεση,όχι τίποτα άλλο να μην τούς ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 22:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Σπάνια απαντώ σε ανθρώπους που δεν τους γνωρίζω καν ούτε συναθροίζωμαι. Προσωπικά φιλτράρω από πολλές μεριές και το τι γράφεται και το τι ακούγεται, ώστε να διαμορφώσω μια τελική άποψη. Με πολλούς που συμφωνώ κατά τα δικά μου δοκούν, από κοντά μπορεί να μην κάναμε ούτε παρέα. Αλλά. Είμαι σε θέση να ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 20:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα πληρώνουν δύο εκατομμύρια κάθε χρόνο και θα περιμένουν να πηγαίνει χάλια η ομάδα και ότι άλλο μπορεί να πει ο καθένας μπας και πουλήσει την ΠΑΕ ο ιδιοκτήτης; Τον μύθο με την αλεπού και τα μεζεα απ'το κριάρι το γνωρίζετε;
- Παρ 08 Αύγ 2025, 21:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Όχι φίλε μου ψόφησε η αλεπού και τα α@χιδια απ'το κριάρι ήτα ακόμη στην θέση τους. Τζάμπα περίμενε να πέσουν

- Κυρ 10 Αύγ 2025, 20:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Προσωπικά καυλώνω που και οι δύο θέλουν να έρθουν στον μεγάλο ΠΑΟΚ.

- Δευ 11 Αύγ 2025, 17:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Κλείστε το για λίγες μέρες, έχουμε αγώνα την Πέμπτη το καταλαβαίνουμε ή όχι; Μετά τον αγώνα ανοίξτε το πάλι. Δεν οδηγεί πουθενά τώρα.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 22:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Πρόσφυγες ήμασταν και πρόσφυγες θα παραμείνουμε. Όταν η μάνα σου δεν σέ υπολογίζει και κατά κάποιο τρόπο σε εξωθεί να φύγεις απ'το σπίτι τι κάνεις; Τα παρατάς ;Τι βάζεις στα πόδια; Όχι. Πας αλλού και φτιάχνεις το δικό σου. Αν τελειώσει θετικά η ιστορία με το Καυτανζόγλειο και συνεχίζουν το ίδιο έργο ...