Η αναζήτηση βρήκε 74 εγγραφές

Return

από Kabamaru11
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Hermann έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:07 Ρωτάω εγώ: άμα γίνει η ανατροπή ξαφνικά όλα καλά;
Απο μενα οχι.
από icue
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:11
Jump to forum
Jump to topic

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο Ιβάν Σαββίδης ενημερώθηκε ότι ο Κωνσταντέλιας είχε δεύτερες σκέψεις και ενώ ταξίδευε για τη Στουτγκάρδη τον κάλεσε να γυρίσει πίσω, ακυρώνοντας το deal και καταθέτοντας πρόταση ανανέωσης στον παίκτη!

Τι ειναι αυτα ρε μλκ. Ποιος τα σκεφτεται ολα αυτα;
από Mitsospaoki4
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:14
Jump to forum
Jump to topic

Διαχείριση ερασιτεχνικής ομάδας..
από blackzi
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:30
Jump to forum
Jump to topic

Ασόβαρη και επικίνδυνη η ΠΑΕ. Παρόλη τη χαρά για την παραμονή του Ντελια ξενέρα για αυτά που συμβαίνουν στον ΠΑΟΚ μας...
από bane1980
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:35
Jump to forum
Jump to topic

Είδε κανείς τι έγινε κατά του Ιβάν στα μήντια; Μιλάμε έγινε Ο χαμός... Αυτό νομίζω κράτησε τον Ντέλια ... (αν τον κράτησε).

Τραγελαφικό εάν άλλαξε απόφαση λόγω των αντιδράσεων. Δηλαδή τι περιμενε? Παλαμάκια και μπεεε?

Τραγελαφικό επίσης εάν ήταν όλο ένα κακοστημενο επικοινωνιακο παιχνίδι για ...
από JohnDag
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:42
Jump to forum
Jump to topic

Τώρα που μένει ο Ντελιας σας χαλάει ο Σεντιρα ?

Ναι.

Η παραμονή του Ντέλια, ένα θέμα που δεν έπρεπε να παίξει καν φέτος, δεν αλλάζει τίποτα όσον αφορά τα υπόλοιπα.

Η μάλλον και για να είμαι δίκαιος, αλλάζει.

Η υπομονή και το χαμηλά την μπάλα (προφίλ που συνειδητά κρατούσα τόσο καιρό) μας ...
από Mitsospaoki4
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 09:34
Jump to forum
Jump to topic

Είπες για άσχημα και νόμιζα ότι έκλεισε!
από makispaspartou
Δευ 28 Ιούλ 2025, 20:16
Jump to forum
Jump to topic

Αλήθεια τι επιχειρήματα χρειάζονται για να αποδείξεις ότι ο Κεντίρα δεν είναι ο σέντερ φορ με το βιογραφικό που άφησαν να εννοηθεί ότι θα φέρουν?
Τι επιχειρήματα χρειάζεται για να πείσεις ότι εδώ και ένα χρόνο η ΠΑΕ εγκληματεί με τον Ντέλια?
Τι επιχειρήματα να πείσεις ότι δεν παίρνουν ένα χαφ της ...
από Odi
Τρί 29 Ιούλ 2025, 16:24
Jump to forum
Jump to topic

Άλλη μια μέρα χωρίς ανανέωση Ντέλια, χωρις φορ, χωρίς χαφ και χωρίς στόπερ.

Με αγορές ως τώρα 2 εκατομμύρια ευρώ.
από DaVinci
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 15:10
Jump to forum
Jump to topic

Δεν είναι θέμα λίστας πλέον για τα προκριματικά. Όποιος κι αν έρθει δεν πρόκειται να παίξει. Άλλος ένας αξιέπαινος προγραμματισμός και φέτος που στέλνει την ομάδα σε νοκ άουτ με τεράστια κενά στον άξονα. Η ενδεκάδα την ώρα που μιλάμε βρίσκεται 2 τραυματισμούς/ιώσεις/ενοχλήσεις μακριά από πρόβλημα ...
από Odi
Παρ 01 Αύγ 2025, 22:14
Jump to forum
Jump to topic

Με δισεκατομμυριούχο πρόεδρο , περιμένουμε τα ευρωπαϊκά έσοδα μπας και φέρουμε παίκτες ;

Για ακόμη μια χρονιά τα ίδια και τα ίδια.. Τίποτα στον πλανήτη ΠΑΟΚ δεν αλλάζει.

Και αποκλεισμοί να έρθουν , η χρονιά δεν βγαίνει με αυτό το ρόστερ.
από ΠΑΟΚ ΠΟΛΙΧΝΗ
Σάβ 02 Αύγ 2025, 02:30
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή θα έχουμε δύο νέα φορ με ότι σημαίνει αυτό για το χρόνο ενσωμάτωσης στην ομάδα και στην φιλοσοφία Λουτσέσκου. Και ακόμα δεν έχουμε πάρει ούτε τον ένα. Και έχουμε 2 Αυγούστου, με το πρώτο ματς πρωταθλήματος στις 23. Ερασιτεχνικός σχεδιασμός για μια ακόμα χρονιά. Στα 100 χρόνια του συλλόγου ...
από George Best4
Δευ 04 Αύγ 2025, 10:00
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ ξέρω ότι έχουμε μια άμυνα ψιλοχωνι.
Μπορεί να σας ξεγελάει το τελευταίο 2μηνο του Μιχαηλίδη αλλά αν σας έλεγα τον Φλεβάρη ότι θα ξεκινήσουμε με άμυνα Μπαταουλα-Κώττα-Κεντζιορα-Μιχαηλίδη-Λοβρεν, θα βγαίνατε όλοι να πείτε ότι είμαι τρελός και ότι δεν υπάρχει περίπτωση....
Έλα όμως που αυτό γίνεται ...
από Mitsospaoki4
Δευ 04 Αύγ 2025, 10:03
Jump to forum
Jump to topic

Δεν χωνεύεται έτσι εύκολα ότι καταλήγει ο Γιοβιτς στους χάρτινους.
Δυστυχώς και φέτος θα περιμένουμε να κάνει μαγικά ο προπονητής, όταν οι άλλοι (πιθανότατα) θα έχουν πάλι ανώτερα μπάτζετ.

Υγ: Μετά την μεγάλη δήλωση Κουβεντίδη πως την προηγούμενη εβδομάδα θα είχαμε 1-2 νέους παίχτες , τώρα τελικά ...