Η αναζήτηση βρήκε 73 εγγραφές
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 21:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Εμφανίστηκε μετά από 5 χρόνια στο γήπεδο...ελπίζω να έγινες σοφότερος από τη γιούχα στο τέλος!
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 21:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Τους είπες να πεθάνουν στο γήπεδο κι αυτοί φαίνονταν ψόφιοι 90 λεπτά.
Νομίζω χρειάζεσαι καλύτερο μεταφραστή.
Νομίζω χρειάζεσαι καλύτερο μεταφραστή.
- Παρ 08 Αύγ 2025, 19:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Καλά η αλήθεια είναι ότι όταν σε μια διαφωνία 2 πλευρών στην οποία είναι σύμφωνη η πλειοψηφία του φόρουμ και οι διαχειριστές τότε υπαρχει και ανοχή σε προσβολές, συκοφάντηση και εξύβριση.
Αν συμβεί από την αντίθετη πλευρά που μειοψηφει τότε η ανοχή είναι μηδενική.
Αν συμβεί από την αντίθετη πλευρά που μειοψηφει τότε η ανοχή είναι μηδενική.
- Τρί 12 Αύγ 2025, 06:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Εγώ κουράστηκα με όλο αυτό.
Στα μάτια μου είναι έκθετος ο ΑΣ για την ανήθικη προσέγγιση του θέματος μετά τη ΓΣ της ΠΑΕ.
Στα μάτια μου είναι επίσης έκθετη η ΠΑΕ για την ανυπαρξία τόσων χρόνων, τις μαλακίες που μπορεί να είπε ο Κυρ Κυρ και το αστείο "μνημόνιο" οκτώ σελίδων που πρότεινε (ως λογιστής ...
Στα μάτια μου είναι έκθετος ο ΑΣ για την ανήθικη προσέγγιση του θέματος μετά τη ΓΣ της ΠΑΕ.
Στα μάτια μου είναι επίσης έκθετη η ΠΑΕ για την ανυπαρξία τόσων χρόνων, τις μαλακίες που μπορεί να είπε ο Κυρ Κυρ και το αστείο "μνημόνιο" οκτώ σελίδων που πρότεινε (ως λογιστής ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 18:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ κουράστηκα με όλο αυτό.
Στα μάτια μου είναι επίσης έκθετη η ΠΑΕ για την ανυπαρξία τόσων χρόνων, τις μαλακίες που μπορεί να είπε ο Κυρ Κυρ και το αστείο "μνημόνιο" οκτώ σελίδων που πρότεινε (ως ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 21:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρώτη διαφοροποίηση εντός του ΑΣ από τρία μέλη του ΔΣ του με αιχμές για την χθεσινή συνέντευξη και την όλη κωλυσιεργία
Με το παρόν κείμενο επειδή αλλοιώθηκε το νόημα της χθεσινής συνέντευξης , θέλουμε να εκφράσουμε κάποιους προβληματισμούς σχετικά με τα όσα ομόφωνα έχουν συμφωνηθεί στα ΔΣ του ΑΣ ...
Με το παρόν κείμενο επειδή αλλοιώθηκε το νόημα της χθεσινής συνέντευξης , θέλουμε να εκφράσουμε κάποιους προβληματισμούς σχετικά με τα όσα ομόφωνα έχουν συμφωνηθεί στα ΔΣ του ΑΣ ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 21:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Βασικά δεν είναι ηθικοί φραγμοί τα αυτονόητα ζητάνε να γίνουν..
- Πέμ 17 Ιούλ 2025, 19:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Πάλι τζογάρουμε, ακόμη μια χρονια: με 3 χαφ και 2 επιθετικούς (ο ένας 18 χρονος) καμιά 2-3 εβδομάδες πριν το πρώτο παιχνίδι. Πάλι πάμε να δούμε την κλήρωση και βλέπουμε;;
Για να πάρεις παίχτες πρέπει να ρίξεις χρήμα, μία χαρά έρχονται αν ρίξεις αυτά που θέλουν: πως ηρθε πέρυσι νωρίς ο Καμαρά, πώς ...
Για να πάρεις παίχτες πρέπει να ρίξεις χρήμα, μία χαρά έρχονται αν ρίξεις αυτά που θέλουν: πως ηρθε πέρυσι νωρίς ο Καμαρά, πώς ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Δεν ήθελαν να τον ανανεώσουν γιατί -όπως αποδείχθηκε περίτρανα- ήθελαν να τον πουλήσουν.
Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνετε και συνεχίζετε και ρωτάτε πραγματικά;;;;
Μαζι σου. Ενα λογικο επιχειρημα που το κανει σε αυτο το timing με τον Τελη να καραδοκει μπορεις να μου πεις;
Δεν υπαρχει κανενα ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Και σκεφτομουν αυριο να παρω, να μου λειπει ομως η κοροιδια, εχει και αλλα τμηματα ο ΠΑΟΚ που τα εχουν περισσοτερη αναγκη τα χρηματα.TwoDoubles έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:13 Μπράβο στους 12.000 που πήραν διάρκειας για να τους κοροϊδεύουν ψιλο γαζι (προπονητής διοίκηση και παικτες)
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:35
- Jump to forum
- Jump to topic
βλεποντας το ξεπουλημα της ομαδας ο Α.Σ. πρεπει να πει ενα ΟΧΙ στο γηπεδο απο τον Ιβαν...
ποιος ξερει τι μας περιμενει
ποιος ξερει τι μας περιμενει
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξέρω ότι δεν θα πέσεις από τα σύννεφα με αυτό που θα πω αλλά να είσαι σίγουρος ότι θα βρούνε πάλι τρόπο να κάνουν το μαύρο άσπρο..
Όποιος προσπαθήσει να με πείσει για το αντίθετο, θα του έδειχνα πολύ ευχαρίστως (τρόπος του λέγειν) την έκφραση του γιου μου μόλις του ανακοίνωσα την πώληση του ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:05
- Jump to forum
- Jump to topic
https://www.novasports.gr/sport/podosfairo/event/super-league-1/article/14307949/paok-mploko-savvidi-sti-metagrafi-konstantelia/?utm_campaign=game_time&utm_medium=post&utm_source=facebook_groups&fbclid=IwY2xjawLvOHZleHRuA2FlbQIxMABicmlkETFyOU1RTGFaR0VyMzc4MjVrAR5Y2RrJXyDZvmSyeXmybNc-D4 ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Αδυνατώ να πιστέψω ότι σταμάτησε ο κόσμος ιντερνετικα την πιθανή μεταγραφή.
Πιο πολύ για στημένο μου φαινεται όλο αυτό, το οποίο για εμένα είναι ίσως και χειρότερο γιατί θα μας περνάνε για πολύ χαζούς. Κατά την γνώμη πρέπει να βγει ο κουβεντιδης και να πει ότι ποτέ δεν υπήρξε κάτι και όχι ότι το ...
Πιο πολύ για στημένο μου φαινεται όλο αυτό, το οποίο για εμένα είναι ίσως και χειρότερο γιατί θα μας περνάνε για πολύ χαζούς. Κατά την γνώμη πρέπει να βγει ο κουβεντιδης και να πει ότι ποτέ δεν υπήρξε κάτι και όχι ότι το ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Απο μενα οχι.