Η αναζήτηση βρήκε 74 εγγραφές

Return

από embuji
Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Ακρως διχαστική ανακοινωση/ξεκατίνιασμα της παε,η οποία βρίσκεται σε πανικό και έχει χάσει κάθε έλεγχο της καταστασης.ΚΡΙΜΑ.Μόλις ο Α.Σ. ζήτησε τις απαραίτητες εγγυήσεις,αρχισε το ξεκατίνιασμα επιχειρώντας να στρέψει την προσοχή μακριά από την ταμπακιέρα(ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ).Πηγε περίπατο και η ενότητα που ...
από embuji
Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:36
Jump to forum
Jump to topic

Να σας ρωτήσω ρε παιδιά. Όταν ο μελισσανίδης άρχισε να φτιάχνει το γήπεδο της χάρτινης, του ζήτησε κανένας εγγύηση ότι έχει το ποσό που απαιτείται; εδώ γιατί έχουμε γεμίσει ορκωτούς λογιστές, μπορεί να μου το εξηγησει κανένας;

20 χρονια χωρις γηπεδο ηταν. Ο ΑΣ κανει οτι κανει για να σιγουρεψει ...
από Psagmenos4
Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:15
Jump to forum
Jump to topic

Να σας ρωτήσω ρε παιδιά. Όταν ο μελισσανίδης άρχισε να φτιάχνει το γήπεδο της χάρτινης, του ζήτησε κανένας εγγύηση ότι έχει το ποσό που απαιτείται; εδώ γιατί έχουμε γεμίσει ορκωτούς λογιστές, μπορεί να μου το εξηγησει κανένας;

Άρα η γνώμη σου είναι να ξεκινήσει το γήπεδο χωρίς εγγυήσεις ...
από Mīngus
Τετ 30 Ιούλ 2025, 22:46
Jump to forum
Jump to topic

Μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα.
Είναι κάποιος από τον ΑΣ στην ειδικού σκοπού αυτή τη στιγμή;
Κατά πάσα πιθανότητα αυτή θα είναι η κίνηση Μυστακίδη ώστε να δείξει ότι τα λεφτά δεσμεύονται για το γήπεδο.
Πολλοί έσπευσαν να ειρωνευτουν το proof of funds και το κούριερ.
Τώρα απλά θα πει να τα ...
από Napoli4
Τετ 30 Ιούλ 2025, 22:55
Jump to forum
Jump to topic

Για μένα πλέον θα πρέπει να μιλήσουν οι σύνδεσμοι και το γήπεδο.

Θα με νοιάζει αν κάποιος είναι υπέρ ή κατά του Ιβάν. Δεν γίνεται ο ΠΑΟΚτσής να δέχεται κάποιος να μπαίνει και να αποφασίζει για τα συλλογικά του ΠΑΟΚ χωρίς να έχει απευθυνθεί στον κόσμο της ομάδας. Δεν γίνεται να βρέθηκαν 5 άτομα σε ...
από sn0ufel4
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 00:22
Jump to forum
Jump to topic

Ξαναλέω παιδιά ποια κερκοπορτα και ποια προδοσία

Βγαίνει αύριο ο Ιβάν και λέει ορίστε ας έχω το μπακιρι. Πάρτε το. Το δέχεστε?

Ταυτόχρονα κάνει κινήσεις για το αγωνιστικό της παε για να έχει και τον τελευταίο οπαδό κοντά του

Θα γυρίσει ο οποιοσδήποτε τυχαίος του ΔΣ του ερασιτέχνη να πάει κόντρα ...
από sn0ufel4
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 01:18
Jump to forum
Jump to topic

Ξαναλέω παιδιά ποια κερκοπορτα και ποια προδοσία

Βγαίνει αύριο ο Ιβάν και λέει ορίστε ας έχω το μπακιρι. Πάρτε το. Το δέχεστε?

Ταυτόχρονα κάνει κινήσεις για το αγωνιστικό της παε για να έχει και τον τελευταίο οπαδό κοντά του

Θα γυρίσει ο οποιοσδήποτε τυχαίος του ΔΣ του ερασιτέχνη να πάει ...
από embuji
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:18
Jump to forum
Jump to topic

Παιδια μην σκεφτεστε για Δισεκατομμυριουχους οπως σκεφτεστε για το οπαδικο κινημα και το πως σκεφτομαστε εμεις.

Δεν υπαρχει ηθικος δισεκατομμυριουχος. Για να μαζεψεις τοσο πλουτο καποιον γα^%$%σες. Το ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ειναι τα συμφεροντα τους. Το πως θα βγουν κερδισμενοι σε οποιαδηποτε στιγμη ...
από Мир
Κυρ 03 Αύγ 2025, 22:39
Jump to forum
Jump to topic

Εδω και καιρό,ολοι ζηταμε και περιμενουμε από τον Α.Σ. να παρουσιασει το πλανο του ενδιαφερομενου χρηματοδοτη Μυστακιδη,να ξεκαθαρισει την κατασταση με το ΑΝ και ΤΙ εχει υπογραψει και να λυσει απορίες.Αυτο για σενα αποτελει γραμμη τυπου σουπερ3;Βγαζει καποιο νοημα αυτο που γραφεις;

Σούπερ ...
από Мир
Κυρ 03 Αύγ 2025, 23:00
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ τα λέω φόρα παρτίδα, τώρα και χτυπάω μέρες το καμπανάκι, μακάρι να διαψευστώ και να λέω παπαριες.

Εσείς που όλοι 2 μήνες τώρα είστε "μούγκα στη στρούγκα" και δεν έχετε τίποτα να προσάψετε για έναν Α.Σ. που παίζει κρυφτούλι.
Οι σύνδεσμοι που από τις πυρήνες ανακοινώσεις και τη πολυφωνία ...
από Grimson4
Κυρ 03 Αύγ 2025, 23:09
Jump to forum
Jump to topic

Beyes δεν θυμάμαι να σε υποχρέωσε κανείς να το διαβάζεις

Αν αναφέρεσαι σε κάτι συγκεκριμένο διευκρινισε το

Αν προσβάλλεις γενικά όλους τους συμμετέχοντες επισης

Σε ότι αφορά το χαρτί του ΑΣ, εγώ λέω ότι πολύ πιθανόν να μην έχει υπογραφεί τίποτα και να εκβιάζει καταστάσεις ξέροντας ότι έχει ...
από Мир
Κυρ 03 Αύγ 2025, 23:16
Jump to forum
Jump to topic

Δυστηχως δε μπορούμε να συνενοηθουμε καρντασια, σίγουρα ο διχασμός ήρθε για να μείνει, μακάρι να ξεμπλέξουμε χωρίς τα λάθη του παρελθόντος.

Ας περιμένουμε την συνέντευξη του επικοινολογου-μετροκαλεσμενου καθηγητή για να μας κανεί τη πλύση εγκεφάλου που μας χρειάζεται να ηρεμήσουμε και να μην ...
από wickerman
Κυρ 03 Αύγ 2025, 23:33
Jump to forum
Jump to topic

beyes4 έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 22:49 *Θα ανταμειβω οσα με διασκεδαζουν περισσοτερο με λάικ!! ;)
Ποιον μου θυμίζει αυτό; Σπάω το κεφάλι μου και δεν μου έρχεται. Ποιον μου θυμίζει άραγε; Και 4 στο τέλος; Με τίποτα δεν μου έρχεται.
από Special 4
Τρί 05 Αύγ 2025, 10:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Φυσικά το να ξοδεύεις χρήματα δεν προεξοφλεί τις επιτυχίες αλλά όταν έχεις το 4ο μισθολογικό μπάτζετ και το 4ο μεταγραφικό μπάτζετ, το να τερματίσεις πάνω από την 4η θέση θεωρείται υπέρβαση.

Όταν ταυτόχρονα βλέπεις τους άλλους τρεις να αυξάνουν τα μπάτζετ τους (και τα δυο) ενώ εσύ είτε να τα ...
από akis_1987
Πέμ 07 Αύγ 2025, 21:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Επιτέλους εμφανίστηκε στο γήπεδο. Ελπίζω σήμερα να πήρε το μήνυμα.

Καλες οι πύρινες ομιλίες στα ξενοδοχεία και τα χειροκροτήματα/τραγούδια στην αρχή του αγώνα αλλά ελπίζω να την άκουσες και να την ένιωσες καλά τη γιουχα στο τέλος.

Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση σε νευραλγικές θέσεις κ ο Ιβάν πετάει ...