Η αναζήτηση βρήκε 106 εγγραφές

Return

από WestBlock4
Τρί 02 Σεπ 2025, 21:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Παντως είμαστε η μόνη ομάδα απο τους 4 που εχει 1 κανονικό φορ
από Thax
Δευ 01 Σεπ 2025, 22:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Αν μπει ο στόχος δεν θα είναι η Ελλάδα αλλά η συμμετοχή στο NBA Europe ή όπως αλλιώς θα λέγεται. Αλλάζει το μπάσκετ και όποιος μπει σε αυτή την διοργάνωση δεν θα κοιτάξει ξανά πίσω.
από Mīngus
Δευ 01 Σεπ 2025, 22:52
Jump to forum
Jump to topic

Δεν περίμενα πάντως ότι θα υπάρξουν ΠΑΟΚτσηδες που θα χαλαστουν περισσότερο κι απ' τα σκουλήκια με την είδηση.
από palok
Τρί 02 Σεπ 2025, 10:17
Jump to forum
Jump to topic

Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου δύο μήνες, σε συνέντευξη Τύπου, ο Χατζόπουλος είχε κληθεί να σχολιάσει σε υποθετική ερώτηση για το τι θα συνέβαινε σε περίπτωση που ο Τέλης Μυστακίδης εκδήλωνε ενδιαφέρον. Τότε είχε απαντήσει. “Εφόσον θέλει ο κ. Μυστακίδης εγώ δεν κρατάω την καρέκλα με το ζόρι, έχω ...
από Odi
Τρί 02 Σεπ 2025, 10:34
Jump to forum
Jump to topic

Εμείς είμαστε οπαδοί και το μόνο που μας νοιάζει είναι το καλό του ΠΑΟΚ.

Ο Μυστακίδης μπαίνοντας στην ΚΑΕ προφανώς στοχεύει στο να υπάρξει λαϊκό έρεισμα υπέρ του.

Ποιο είναι το κακό σενάριο; Να πάρει ο μπασκετικός ΠΑΟΚ κανένα τίτλο και να δημιουργηθούν στρατόπεδα (που ήδη υπάρχουν);

I take that.
από Michael Scott
Τρί 02 Σεπ 2025, 19:38
Jump to forum
Jump to topic

Παραθέτω αυτούσιο ποστ στο FB του PAOK Basketball Retro, που για όσους δεν τον ξερουν, ειναι ενα αρρωστακι με τον μπασκετικό ΠΑΟΚ που αρκετές φορες εχει inside info. Επικεντρωθείτε στις 3 τελευταίες παραγράφους.

25 χρόνια ζούμε με το όνειρο να ξαναδούμε τον ΠΑΟΚ μας μεγάλο. Να ξαναδούμε εκείνον ...
από Jim_Chatz
Τρί 02 Σεπ 2025, 20:02
Jump to forum
Jump to topic

Psagmenos4 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 20:01
Jim_Chatz έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 19:58 Θα είχε βγει τουλάχιστον από τον Ρετρό αν είχε ακυρωθεί η συνάντηση νομίζω.
Όχι γίνεται κανονικά
Μακάρι όλα να πάνε καλά :pano: :pano:
από shogoon
Τετ 03 Σεπ 2025, 20:45
Jump to forum
Jump to topic

Σε διοίκηση πρωτοδικειου εμφανίστηκε επενδυτής που θέλει να επενδύσει και εμείς το κάναμε netflix και game of thrones. Λες Και αυριο αν έρθει κάποιος άλλος επενδυτής εδώ μέσα όλοι θα ξέρουμε τις προθέσεις του. Η ο Ιβαν έχει να φοβάται κάτι από οποιονδήποτε με την αποδοχή που έχει. Και για τον Ιβαν ...
από KalamarGiannis
Τετ 03 Σεπ 2025, 21:12
Jump to forum
Jump to topic

Και για να τελειώνουμε θα το πω ξεκάθαρα. Δε θέλω αυτός ο ανθρώπος που προκαλεσε όσα δεν έχει προκαλέσει ο Βουλινος και ο Φασούλας στον ΠΑΟΚ και δε λέει έστω και τώρα την αλήθεια για το τι πραγματικά θέλει, να είναι στην ομάδα μου. Στο μπάσκετ, στο ποδόσφαιρο, στο μπριτζ και στο μπάντμιντον. Γιατί ...
από jibbie
Τετ 03 Σεπ 2025, 21:24
Jump to forum
Jump to topic

Θεωρώ πως ο μοναδικός λόγος που ο Μυστακίδης θέλει να εμπλακεί με τον μπασκετικό ΠΑΟΚ, είναι για να χτυπήσει τον Σαββίδη.

Συγκεκριμένα, προβλέπω δύο σενάρια:
α) ο Μυστακίδης διατυμπανίζει πως θα πάρει το μπάσκετ, ο Σαββίδης αντιδρά για επιχειρηματικούς λόγους, αποφασίζει να εμπλακεί ο ίδιος με το ...
από Jim_Chatz
Τετ 03 Σεπ 2025, 22:53
Jump to forum
Jump to topic

Από το "γιατί δεν παίρνει το μπάσκετ", στο "γιατί παίρνει το μπάσκετ", ένα τσιγάρο δρόμος.

Προσωπικά αδιαφορώ πλήρως αν παίρνει το μπάσκετ από "υποχρέωση ".

Αν γιγαντώσει το τμήμα που φυτοζωουσε επί δεκαετίες, που έφτασε να ζητάει την οικονομική στήριξη του κόσμου για να επιβιώσει, να το κάνει ...
από Nikodiai
Τρί 15 Ιούλ 2025, 10:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Θα ήταν ωραίο βέβαια να είχαμε και τέτοιες αντιδράσεις όταν ο ΠΑΟΚ χαρακτηριζοταν ως συμμορία απο διάφορους με μικρόφωνο μετά το πούλμαν