Τώρα που το θυμήθηκα, όσοι μπήκαν ή μπαίνουν σε σάιτ άλλης ομάδας και βρίζουν κόσμο για γίνει μια μεταγραφή , είστε ζώα δίποδα και ντροπή για τον ΠΑΟΚ.
Κωλοζωα για την ακρίβεια
Αναζήτηση για περισσότερες από 2353 εγγραφές
- Τετ 20 Αύγ 2025, 08:10
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 20 Αύγ 2025, 09:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου αυτό που γίνεται τα τελευταία χρόνια με τους παίκτες που εκβιάζουν τις ομάδες με μεταγραφή όπως πχ γίνεται με την περίπτωση του Ισακ της Νιούκασλ. Καταλαβαίνω το να πάει ο παίκτης στην ομάδα και να ζητήσει μεταγραφή για τους χψ λόγους αλλά σε καμία περίπτωση το να ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 11:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Κανένα παίκτη θα φέρουμε;
Οχι φιλε δεν θα φερουμε.Μιλησαμε με την ΠΑΕ και τους παρακαλεσαμε να μην φερουν.
Εχουμε εθιστει τοσο πολυ στην καθημερινη συνεχομενη γκρινια σου και δεν ξερουμε πως θα ζησουμε χωρις αυτη.
Κ εγώ έχω εθιστεί στα ευχολόγια σας αρχηγέ μου, με την δύναμη του Θεού, θα ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 11:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Ήδη ο Κολκας σήμερα γράφει για κίνηση σοβαρη με ουσία και οχι λύση εντυπωσιασμου στα χαφ μέχρι να έρθει ο Ζαφείρης. Βρήκαμε το τριτοξαδερφο του Σβαμπ.
Αυτο δεν ειναι το ζητουμενο;
Και ξαναρωταω εγω....πριν βγει η υποθεση Γιακουμακη ποσοι την γνωριζαν; Πριν βγει η υποθεση Ζαφειρη;
Λογικα αυτες ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 14:19
- Jump to forum
- Jump to topic
To gifaki δείχνει τον Ζαφ στην Τσεχία απελπισμένο που δεν μπορεί να έρθει.
- Τετ 20 Αύγ 2025, 14:23
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 20 Αύγ 2025, 14:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Απλά μια διευκρίνιση παιδιά δεν είναι μέχρι τις 21:45 οι αλλαγές της λίστας αλλά μέχρι της 01:00 το βράδυ. Έχουμε σχεδόν 9:30 ώρες
- Τετ 20 Αύγ 2025, 14:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Διαχρονική συμβουλή - απόσταγμα αιώνων σοφίας εδώ μέσα:
ΜΗΝ πιστεύετε τυφλά τον οποιονδήποτε μεταφέρει "εκ των έσω" πληροφορίες.
Κάποιοι έχουν κερδίσει εμπιστοσύνη
Κάποιοι οχι
Σίγουρα όμως οποιοι μεταφέρουν με ειλικρίνεια πληροφορίες, θα συμφωνήσουν με αυτό που γράφω.
Το να θεοποιείτε ΚΑΘΕ ...
ΜΗΝ πιστεύετε τυφλά τον οποιονδήποτε μεταφέρει "εκ των έσω" πληροφορίες.
Κάποιοι έχουν κερδίσει εμπιστοσύνη
Κάποιοι οχι
Σίγουρα όμως οποιοι μεταφέρουν με ειλικρίνεια πληροφορίες, θα συμφωνήσουν με αυτό που γράφω.
Το να θεοποιείτε ΚΑΘΕ ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 15:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε τι σκάτε ρε μπορουμε να τον πάρουμε δανεικό μέχρι το Γενάρη!
Ασε που μπορεί ο ΠΑΟΚ να πίεσε για Γενάρη γιατί μέχρι τις 31/12 δεν έχει λεφτά στην τράπεζα ο Τσετσένος
Ασε που μπορεί ο ΠΑΟΚ να πίεσε για Γενάρη γιατί μέχρι τις 31/12 δεν έχει λεφτά στην τράπεζα ο Τσετσένος
- Τετ 20 Αύγ 2025, 15:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ θα πω για τελευταία φορά την γνώμη μου περί Ιανουαρίου.
Ζαφειρηδες στον δρόμο σου δεν έρχονται κάθε μέρα. Μόνο αν τους φτιάξεις εσύ όπως τον Ντελια η τον Κουλιε.
Για αυτό και την αρπάζεις την ευκαιρία και πραγματικά το πώς θα στελεχωθεί το ρόστερ μέχρι το Γενάρη ας το βρουν αυτοί που πληρώνονται ...
Ζαφειρηδες στον δρόμο σου δεν έρχονται κάθε μέρα. Μόνο αν τους φτιάξεις εσύ όπως τον Ντελια η τον Κουλιε.
Για αυτό και την αρπάζεις την ευκαιρία και πραγματικά το πώς θα στελεχωθεί το ρόστερ μέχρι το Γενάρη ας το βρουν αυτοί που πληρώνονται ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 15:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Ψυχραιμία… Εγώ προσωπικά περιμένω black zone από εδώ, ή Κουλιανό Πανάκα που φαίνονται να έχουν απευθείας ενημέρωση. Η στην τελική τα κυβερνητικά.
- Τετ 20 Αύγ 2025, 15:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε ρ πστη. Αυτό το άνανδρο σχμ που δεν τήρησε τον λόγο του προς τον παικτη τα κατάφερε
- Τετ 20 Αύγ 2025, 15:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ΠΑΟΚ που θα παίξει ομιλους τσουλου
- Τετ 20 Αύγ 2025, 16:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Όλοι οι δυσαρεστημένοι είτε με αυτή την εξέλιξη είτε γενικά με τον ΠΑΟΚ, έχετε το σθένος να πείτε στον εαυτό σας οτι "αυτό που πραγματικά θέλω, είναι να ξυπνάω και να βλέπω Σπορ του Βορρά με ΔΕΚΑΣΤΗΛΑ να τσιρίζουν ΗΡΘΕ Ο ΝΕΟΣ ΠΕΛΕ ΝΑ ΤΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΟΛΑ" ;
Είναι τρομερά κουραστικό για εμάς ως "τρέχοντες ...
Είναι τρομερά κουραστικό για εμάς ως "τρέχοντες ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 16:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Με 3 4 μαύρα βαν με εκείνα τα παλιά καλά παιδιά των δυτικών και τον Ζαφείρη τον φέρνει ο υπουργός "ναυτιλίας" τσεχιας(χαχαχ) με φρεγάτα