Η αναζήτηση βρήκε 906 εγγραφές
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 00:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
τι είναι αυτό το superbasket που πάει να τρυπήσει έτσι την ομάδα; :redcard:
Μάλλον τις τσέπες ομίλου μίντια και συγκεκριμένων επαγγελματιών ουδέτερων πάει να τρυπήσει το άρθρο.
Τέλος πάντων, ελπίζω να μην ισχύει στο 100% αυτό που γράφτηκε και να συγχυζόμαστε άδικα βραδιάτικα.
Επιγραμματικά αν ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 18:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετά και το σημερινό τσίρκο, μπορεί να πάρει τα λεφτά του και να αποχωρήσει
Και είμαι πολύ κόσμιος
Πλούσιος με καρκίνο δεν ονειρεύτηκα ποτέ να ειμαι
Και είμαι πολύ κόσμιος
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 21:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετά και το σημερινό τσίρκο, μπορεί να πάρει τα λεφτά του και να αποχωρήσει
Και είμαι πολύ κόσμιος
Φαντάζομαι καταλαβαίνεις πως αυτό που γράφεις είναι προσβλητικό προς το Χατζόπουλο και όλη την ηγεσία της καε έτσι?
Μέχρι και το Σαββιδεικο ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Κωλομαγκιες το ρε, πολύ ευθικτοι εδώ μέσα. Συγγνώμη.
Δείξε τώρα ένα ποστ εδώ μέσα γαλαζιου αντισαββιδικού ευαισθητε συνφορουμιτη
Εγώ είμαι ναι. Μιλάω με ευπρέπεια και περιμένω το ίδιο. Αν σε χαλάει μιλά με άλλους. Απλά τα πράγματα.
Δεν θα ψάξω. Θα σου πω ονόματα που γράφανε κατά κορον ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβουμε ότι ο Χατζόπουλος έχει μια πολύ καυτή πατάτα στα χέρια του?
Ήταν νομίζετε εύκολο για τον κάθε Χατζόπουλο ( που δεν κάνει αιρετή διοίκηση για να μην επωμιστεί τα παλιά χρέη) να πει στον κάθε δισεκατομμυριούχο δεν πουλάω?
Ακόμα και αυτό για την έγκριση που ...
Ήταν νομίζετε εύκολο για τον κάθε Χατζόπουλο ( που δεν κάνει αιρετή διοίκηση για να μην επωμιστεί τα παλιά χρέη) να πει στον κάθε δισεκατομμυριούχο δεν πουλάω?
Ακόμα και αυτό για την έγκριση που ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον εμποδίζουν οι ίδιοι που μόλις ανέφερε πως υπάρχει και άλλο ενδιαφέρον τον έβριζαν από το πρωί ως το βράδυ ξεχνώντας όσα έχει προσφέρειsn0ufel4 έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:08 @Guitarman αν ο Χατζόπουλος έλεγε πεστα Χρυσόστομε τι τον εμποδίζει να σταματήσει τηλ όλη διαδικασία?
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 23:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Μη λες τέτοια Ιάσονα. Δεν θα μας χαλάσεις εσύ το πανυγηρι! Που την θυμήθηκες τωρα εκείνη την ανακοίνωση κάποιων οργανωμένων που στοχοποιουσαν Χατζόπουλο και άλλους...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 00:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσωπική μου άποψη
- επιτακτική ανάγκη η διακοπή των συνομιλιών μεταβίβασης της ΚΑΕ έως ότου ξεκαθαρίσει το τι συμβαινει με την Τουμπα, δημοσιευθεί επίσημα το τι έχει συμφωνηθεί και τεθούν ξεκάθαροι όροι παραχώρησης χρήσης του γηπέδου μπάσκετ στον ενδιαφερόμενο επενδυτή, υπό προϋπόθεση έγκρισης ...
- επιτακτική ανάγκη η διακοπή των συνομιλιών μεταβίβασης της ΚΑΕ έως ότου ξεκαθαρίσει το τι συμβαινει με την Τουμπα, δημοσιευθεί επίσημα το τι έχει συμφωνηθεί και τεθούν ξεκάθαροι όροι παραχώρησης χρήσης του γηπέδου μπάσκετ στον ενδιαφερόμενο επενδυτή, υπό προϋπόθεση έγκρισης ...
- Παρ 14 Νοέμ 2025, 11:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Ότι ασχολείστε κάποιοι ακόμα με τον Γιλιοπουλο με ξεπερνάει...
Αναφορικά με αυτό που γράφει ο Μητσος: Όταν "με το καλο" θα πάρει την ΚΑΕ ο Τελης και θα ανοίξει το υποκατάστημα της ΑΒΒ στη Θεσσαλονίκη, μην πέσετε από τα σύννεφα αν δείτε διαφημίσεις της τράπεζας στον μιντιακο κολοσσό... Όλα με τον ...
Αναφορικά με αυτό που γράφει ο Μητσος: Όταν "με το καλο" θα πάρει την ΚΑΕ ο Τελης και θα ανοίξει το υποκατάστημα της ΑΒΒ στη Θεσσαλονίκη, μην πέσετε από τα σύννεφα αν δείτε διαφημίσεις της τράπεζας στον μιντιακο κολοσσό... Όλα με τον ...
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 17:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε σεις δεν εγινε οικονομικος ελεγχος?? Δεν παραδοθηκε στν Τελη?? Δε συμφωνησε?? Αν η απαντηση σε ολα ειναι ναι, ρωταω ξανα ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ??? Αν η απαντηση ειναι οχι, τοτε γτ πηγε μεχρι την ΕΕΑ..
Εγω θεωρω οτι ολο γινεται για να θεοποιηθει ο Τελης κ τα "μεσα" του να βγαλουν τους τιτλους ...
Εγω θεωρω οτι ολο γινεται για να θεοποιηθει ο Τελης κ τα "μεσα" του να βγαλουν τους τιτλους ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 17:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι σχέση έχει ένα ακίνητο με μια ΑΕ;
Έχει μία επιχείρηση όμως. Την όποια λύση την γράφει ο Maklaz από κάτω, το θέμα είναι αν υπάρχει η θέληση του αγοραστή, όλα τα άλλα είναι ...
Ελπίζω να υπάρχει γιατί αυτά ακούγονται σε εμένα δικαιολογίες.
Αλήθεια τώρα το κάνετε αυτό;;;
Μετατρέψιμο ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 17:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Το τι ανοησίες έχουν γραφτεί εδώ μέσα δεν λέγεται.
Είναι απολύτως λογικό να μην έχετε κάποιες γνώσεις, αλλά παράλογο να επιμένετε.
Μαύρα λεφτά σε ΑΕ και μεταβιβάσεις μετοχών δεν υπάρχουν.
Χορηγίες που γίνονται δάνεια δεν υπάρχουν.
Επίσης λέτε και ξαναλέτε ότι τα χρέη βαραίνουν την ΚΑΕ. Και ...
Είναι απολύτως λογικό να μην έχετε κάποιες γνώσεις, αλλά παράλογο να επιμένετε.
Μαύρα λεφτά σε ΑΕ και μεταβιβάσεις μετοχών δεν υπάρχουν.
Χορηγίες που γίνονται δάνεια δεν υπάρχουν.
Επίσης λέτε και ξαναλέτε ότι τα χρέη βαραίνουν την ΚΑΕ. Και ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 18:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Όλα όσα έχουν συμβεί απο το καλοκαίρι είναι για να διδάσκονται σε μεταπτυχιακό του τμήματος ψυχολογίας.
ΑΠο τη μία έχεις δύο ανθρώπους, εκ των οποίων ο ένας έχει βαλει ( ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ - όπως θα εγραφα σε μία ανακοινωση )λεφτά με το τσουβάλι και έφερε ανείπωτες χαρές και ακόμη έναν ανθρωπο που εβαλε ...
ΑΠο τη μία έχεις δύο ανθρώπους, εκ των οποίων ο ένας έχει βαλει ( ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ - όπως θα εγραφα σε μία ανακοινωση )λεφτά με το τσουβάλι και έφερε ανείπωτες χαρές και ακόμη έναν ανθρωπο που εβαλε ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 18:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι δράκοι και ο Θωρ με το σφυρί βγαίνουν πριν ή μετά την ανάληψη της ΚΑΕ από τον Μυστακίδη;
Δεν πειράζει, ας χαρακτηρίσουμε και τον Χατζόπουλο αναξιόπιστο τώρα που θα πρέπει να αποδεικνύει τα λεγόμενά του.
Ποιον; Τον Χατζόπουλο που πέρα απο όλα μόνο κέρδος θα είχε με την αλλαγή ιδιοκτησίας.
Δεν πειράζει, ας χαρακτηρίσουμε και τον Χατζόπουλο αναξιόπιστο τώρα που θα πρέπει να αποδεικνύει τα λεγόμενά του.
Ποιον; Τον Χατζόπουλο που πέρα απο όλα μόνο κέρδος θα είχε με την αλλαγή ιδιοκτησίας.
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 19:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετά από τόσους μήνες που έχουμε γίνει κ*λος η πρώτη δήλωση Μυστακίδη (και αυτή σαν Alpha Group και κάτι παρόμοιο) ήταν εκβιασμός «αν θα πάρουμε την ΚΑΕ…» και εμείς πρέπει να παραμείνουμε ισαποστάκιδες;
Τον Χατζόπουλο 5 χρόνια δεν τον ξέρουμε, η ΚΑΕ βγάζει συνεχείς ενημερώσεις-ανακοινώσεις αλλά ...
Τον Χατζόπουλο 5 χρόνια δεν τον ξέρουμε, η ΚΑΕ βγάζει συνεχείς ενημερώσεις-ανακοινώσεις αλλά ...