Η αναζήτηση βρήκε 906 εγγραφές

Return

από ΚΩΣΤΑΣ2019
Κυρ 12 Οκτ 2025, 20:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Odi έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 19:43 Τί ακριβώς είπε ο Κυρ Κυρ;
Οτι κι αν ειπε, καμια σημασία δεν εχει.
Για ενα τόσο σημαντικό θεμα ζητάς επικοινωνία με τον Μεγαλομέτοχο,
που τοσα χρόνια συνεργάζεσαι.
Η επίκληση της δηλωσης ΚΚ, ειναι απολύτως προσχηματική, για κάθε νοήμονα ΠΑΟΚτσή.
από Montrealiotis
Κυρ 12 Οκτ 2025, 21:49
Jump to forum
Jump to topic

Odi έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 20:25 Κανένα επεισόδιο δεν με ενδιαφέρει. Για τον ΠΑΟΚ μιλάμε , όχι για τη Μαρία της γειτονιάς.

Μπορεί να γίνει γήπεδο χωρίς καθόλου επεισόδια και ξεφτιλίκια;
Για να γίνει κάτι τετοιο πρέπει να πάει ο ΑΣ σπίτι του. Αυτός είναι και ο σκηνοθέτης και παραγωγός των επεισοδίων
από navigator11
Κυρ 12 Οκτ 2025, 22:15
Jump to forum
Jump to topic

Μάλιστα. Πάντα θα (πρέπει να) είμαστε με το χοντρότερο πορτοφόλι, no matter what. Λες και λειτουργούμε σαν βιζιτάκια (ανεξαρτήτως φύλου), αποκομμένοι από οτιδήποτε άλλο. Σιχάθηκα λίγο, να είμαι ειλικρινής.
από leomatos88
Κυρ 12 Οκτ 2025, 22:52
Jump to forum
Jump to topic

Αρχικά επιφύλαξη και στη συνέχεια μεγάλη απαρέσκεια αισθάνομαι για την εμπλοκή του Μυστακίδη στον ΠΑΟΚ (άρα και στο μπάσκετ). Φυσικά και οι εξελίξεις δεν περιστρέφονται με βάση τι αρέσει σε εμένα και τι όχι.

Όμως δεν ξύπνησα ένα πρωί και αποφάσισα να μην θέλω τον οποιονδήποτε Μυστακίδη. Χέρι χέρι ...
από PAOKevolution
Δευ 13 Οκτ 2025, 10:43
Jump to forum
Jump to topic

Από ότι κατάλαβα, μπήκαμε σε μια ιστορική εβδομάδα! Ας αγκαλιάσουμε την νέα προσπάθεια που θα γίνει, γιατί εμένα προσωπικά μου αρκεί που το δέχεται ο Θανάσης!
Ο Τέλης, θα κριθεί. Όπως κρίνεται ο Ιβάν και όλοι!
Δουλειά μας είναι να τους κάνουμε να νιώσουν όπως νιώθουμε! ΑΓΑΠΗ για το σύλλογο!
Μακάρι ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Δευ 13 Οκτ 2025, 11:13
Jump to forum
Jump to topic

Αρχικά επιφύλαξη και στη συνέχεια μεγάλη απαρέσκεια αισθάνομαι για την εμπλοκή του Μυστακίδη στον ΠΑΟΚ (άρα και στο μπάσκετ). Φυσικά και οι εξελίξεις δεν περιστρέφονται με βάση τι αρέσει σε εμένα και τι όχι.

Όμως δεν ξύπνησα ένα πρωί και αποφάσισα να μην θέλω τον οποιονδήποτε Μυστακίδη. Χέρι χέρι ...
από Guitarman
Δευ 13 Οκτ 2025, 13:39
Jump to forum
Jump to topic

κύκλους της κυβέρνησης

Ποιοι ειναι οι κυκλοι της κυβερνησης φιλε?
Μπορεις να μου πεις ενα στοιχειο που συνδεει κυβερνηση νεας δημοκρατιας με τον 3ο πλουσιοτερο ελληνα στον πλανητη που ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα λεφτα του τα εκανε στο εξωτερικο και δεν εχει αναγκη απο καμια κυβερνηση, αλλα η κυβερνηση ...
από Sera4
Τρί 21 Οκτ 2025, 14:41
Jump to forum
Jump to topic

Ε είναι απασχολημένος και ο κ. Πετμεζάς, καίγεται να παραβρεθεί και σε άλλα event, αλλά αυτά δε μας αφορούν εμάς βεβαίως.
από George Best4
Τετ 22 Οκτ 2025, 10:04
Jump to forum
Jump to topic

Δεν καταλαβαίνω πραγματικά γιατί χαίρεστε μερικοί...

Πώς θα συνυπάρξουν στον ίδιο οργανισμό Σαββίδης και Μυστακίδης? Ο κόσμος θα διχαστεί ακόμα περισσότερο και ο κάθενας θα στηρίζει κάτι άλλο ανάλογα τις επιτυχίες του κάθε τμήματος.

Αν όλα αυτά που γίνονται στο παρασκήνιο και με τον ΑΣ σας φέρνουν ...
από Equalizer
Τετ 22 Οκτ 2025, 11:08
Jump to forum
Jump to topic

Το ότι μερικοί μαλώνουν για δισεκατομμυριούχους είναι το εντελώς ανάξιο λόγου συμβάν σε όλη αυτή την ιστορία

Το ότι επίσης ένα πολυ μικρό ποσοστό του κοσμου αδυνατεί να καταλάβει για ποιο λόγο μαλώνουμε όσοι μαλώνουμε, είναι βεβαίως σημαντικότερο πλήγμα για την ύπαρξη μας ως ΠΑΟΚ και θέτει τις ...
από Guitarman
Τετ 22 Οκτ 2025, 11:53
Jump to forum
Jump to topic

Το δέντρο είναι η ΚΑΕ και το δάσος οι σχέσεις ΠΑΕ-ΚΑΕ-ΑΣ-Μυστακίδη θα υποθέσω.

Εγώ χαίρομαι για το μπάσκετ. Δεν μπορώ να καταλάβω τον τρόπο με τον οποίο συνδέεται με το ποδόσφαιρο και τα εκεί θέματα, πέραν του λαϊκού ερείσματος.

Μάλλον ούτε εσείς το καταλαβαίνετε όμως αφού όταν είχε ακουστεί το ...
από Dimitrisou
Τετ 22 Οκτ 2025, 16:59
Jump to forum
Jump to topic

Φτάνει ρε με τους μπασκετικός τους ποδοσφαιρικούς και τους βολειικους !ΦΤΑΝΕΙ!
Όλοι είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε ΠΑΟΚ είμαστε!
από Мир
Παρ 31 Οκτ 2025, 13:17
Jump to forum
Jump to topic

Δεν μπορώ να καταλάβω τη συζήτηση ή τα ευχολόγια για να χαλάσει το ντιλ για την ΚΑΕ. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν λακίσει ο Τέλης ή δεν βάλει με ΑΜΚ τα λεφτά που συμφωνήθηκε, πράγμα που δεν νομίζω να συμβεί και απλά περιμένει το τυπικό την έγκρισης του κράτους για να προχωρήσει. Αν έπαιζε κάτι άλλο ...
από kataramenos5
Κυρ 02 Νοέμ 2025, 16:29
Jump to forum
Jump to topic

2 σχεδόν 80χρονοι,ο ρεντζιας που το 2020 είχε ταχθεί στο πλευρό του Παναγιώτη Φασούλα και ο πετμεζας ειναι επιλογες το λιγοτερο ατυχης..
Αντιθέτως ο νικος μπουντουρης ειναι καλη επιλογη

Είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα προφανώς δεν θα φτιάξει ομάδα ο Βεζυρτζής.
Ο Ρεντζιάς τι μας πειράζει ...