Η αναζήτηση βρήκε 571 εγγραφές

Return

από giapas
Παρ 29 Αύγ 2025, 09:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Έβλεπα τώρα τα στιγμιότυπα γιατί χτες μου ξέφυγε.
Στο σημείο που η Τούμπα φώναζε το όνομά σου και σηκώθηκες συγκινημένος,αδυνατισμένος -μια κανονική ασκητική μορφή να χαιρετήσεις , εγώ να σου πω την αλήθεια ψιλοβουρκωσα.

Αν κάποιος εκεί στα μαύρα 90's + 00's μου έλεγε ότι ,μεγαλωμένος σε δύσκολες ...
από Sera4
Παρ 29 Αύγ 2025, 20:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

5 μέλη της διοίκησης του ΑΣ ήδη διαχωρισαν τη θέση τους, κινούμενοι προς τη σωστή πλευρά της ιστορίας και δείχνοντας πως πραγματικά δείχνεις καλή θέληση για να πραγματοποιηθεί κατι.

Σε λίγο καιρό, δια της ατόπου, θα ξέρουμε επ ακριβώς τους καταπτιστους που τρυπησαν το σύλλογο.
από Мир
Παρ 29 Αύγ 2025, 21:16
Jump to forum
Jump to topic

Οι βασικοί ειναι γνωστοί, δεν κρυφτηκαν καθόλου. Κατσαρής, Δημοκράτης, Ησαίαδης, Μετρόπολις, Θ4, και το κερασάκι της τούρτας, που τους έκαψε όλους, ο επικοινωνιολόγος με το ύφος θυμωμένου καουμπόυ.

Θ4 πιστεύω ότι μόνο το δ.σ. τους έχει "επηρεαστεί" και λογικά εν ευθέτω χρόνω θα αποβληθούν από τα ...
από Χωρικός
Παρ 29 Αύγ 2025, 21:16
Jump to forum
Jump to topic

Λογικά δεν θα γινόταν όλα αυτά τα μασκαριλίκια αν δεν είχαν 8/15 κλειδωμένους. Θα έπρεπε να είναι μεγάλος φελλός ο κ.Τελης να ταΐζει χωρίς να εξασφαλίσει γη και ύδωρ.

Καλά, θεώρησαν οτι το εχουν πιασμένο από παντού. Διοίκηση ερασιτέχνη, ο μεγαλυτερος ειδησεογραφικός αθλητικός όμιλος της πόλης, ο ...
από Χωρικός
Παρ 29 Αύγ 2025, 21:25
Jump to forum
Jump to topic

Kabamaru11 έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 21:19 Οσο βλεπουν πως ο κοσμος ειναι αντιθετος με ολο αυτο,τοσα περισσοτερα μελη θα πηδηξουν απο το καραβι του Κυρ Θαναση.Δεν ειναι χαζοί
Καλά , απ'το καράβι πήδηξαν κατα πως φαίνεται και κάποιοι περίεργοι λογαριασμοί που είχαν μαζευτεί εδώ μέσα, μαζί με κάποιους δικούς μας...πλανεμένους!
από Franky
Παρ 29 Αύγ 2025, 21:40
Jump to forum
Jump to topic

Γενικά δεν είναι εύστοχο να επενδύεις σε ούτε έναν απο αυτούς τους τύπους, όχι σε 8 ή 15. Ο κ.Μυστακίδης μπορεί να είχε πραγματικές προθέσεις να κάνει κάτι καλό στον ΠΑΟΚ.

Κάποιοι στον ΑΣ ΠΑΟΚ, όχι. Ξεκάθαρα πράγματα, τόσα χρόνια βλέπουν τον ΠΑΟΚ ως μαγαζί. Έχουν τη σφραγίδα και τα κλειδιά και τα ...
από paok apo epilogi
Παρ 29 Αύγ 2025, 23:08
Jump to forum
Jump to topic

Η ΤΟΥΜΠΑ μιλησε

Κι οταν μιλαει η ΤΟΥΜΠΑ κ τα ποταμια πισω γυρνανε

Καληνυχτα κι ονειρα γλυκα
από Psagmenos4
Σάβ 30 Αύγ 2025, 08:31
Jump to forum
Jump to topic

Για την ιστορία κοντά στις 8,ώρες κρατησε ω συνάντηση εκπρόσωπων των συνδέσμων με τον Ιβάν Σαββίδη. Μες την ημέρα λογικά θα μάθω και τι ειπωθηκε.
από Psagmenos4
Σάβ 30 Αύγ 2025, 08:50
Jump to forum
Jump to topic

Για την ιστορία κοντά στις 8,ώρες κρατησε ω συνάντηση εκπρόσωπων των συνδέσμων με τον Ιβάν Σαββίδη. Μες την ημέρα λογικά θα μάθω και τι ειπωθηκε.

8 ώρες????
Μπορείς να μας πεις γενικά ποιοι σύνδεσμοι ήταν ?

Νομίζω ότι πήγαν σχεδόν όλοι και πολλοί της επαρχίας ,δεν ξέρω για την θύρα 4 μόνο ...
από Psagmenos4
Σάβ 30 Αύγ 2025, 09:48
Jump to forum
Jump to topic

8 ώρες????
Μπορείς να μας πεις γενικά ποιοι σύνδεσμοι ήταν ?

Νομίζω ότι πήγαν σχεδόν όλοι και πολλοί της επαρχίας ,δεν ξέρω για την θύρα 4 μόνο. Κι όμως 8 ώρες

Ευχαριστούμε πολύ!
Δια ζώσης έγινε στο Μ. Παλλάς?

Ναι κανονικά. Λίγο που είχα μιλήσει ψιλό νωρίς υπήρχε πολύ καλό κλίμα δεν ...
από PAOK DreXleR
Σάβ 30 Αύγ 2025, 10:16
Jump to forum
Jump to topic

Μετά από όσα έγιναν τον τελευταίο 15 ήμερο με τα 2 sold out Τουμπα και την μαζικη στηριξη του κοσμου (δεν μιλάω καν για το αγωνιστικό/μεταγραφικο), ειναι αποθαρρυντικο το ότι μονο 5 απο τους 15 έβαλαν την ομάδα πάνω από τα προσωπικό κέρδος.
Δηλαδή οι άλλοι 10 τι ψυχή θα παραδόσουν, μαζί θα τα ...
από Franky
Σάβ 30 Αύγ 2025, 11:13
Jump to forum
Jump to topic

Mε εργαλείο το καταστατικό, τις κρυφές συναντήσεις και ψηφοφορίες, κρατούν τις σφραγήδες

καταστρέφουν τον ΠΑΟΚ εδώ και δεκαετίες και δεν του επιτρέπουν να εκπληρώσει τα όνειρα και τις προσδοκίες των εκατομμυρίων Φιλάθλων του και τη δυναμική που απορρέει απο τους Φιλάθλους.

Οι ίδιες μίζερες φάτσες ...
από leomatos88
Σάβ 30 Αύγ 2025, 19:38
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί ξανά αλλά το καταστατικό ενός σωματείου όπως ο ΑΣ για παράδειγμα είναι δημόσιο έγγραφο γιατί έχει κατατεθεί και εγκριθεί από το αρμόδιο δικαστήριο ( Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης στην συγκεκριμένη περίπτωση )

- Δεν χρειάζεται να είσαι μέλος για να το ζητήσεις.
- Οποιοσδήποτε ...
από Psagmenos4
Σάβ 30 Αύγ 2025, 21:46
Jump to forum
Jump to topic

Ειπώθηκαν πολλά χθες παιδιά τα πιο πολλά δεν είναι για να βγουν προς τα έξω μένω μόνο ότι πλέον έχει την στηριξη όλων.