Η αναζήτηση βρήκε 571 εγγραφές
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 22:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Ειπώθηκαν πολλά χθες παιδιά τα πιο πολλά δεν είναι για να βγουν προς τα έξω μένω μόνο ότι πλέον έχει την στηριξη όλων.
Κατανοητό και σεβαστό, αλλά θα μπορούσες να μας πεις ίσως επιγραμματικά κάποια πράγματα?
Και αυτό το "όλων" έχει και την 4 μέσα ?
Οι σύνδεσμοι ξεκάθαρισαν ότι αφού ο ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 11:29
- Jump to forum
- Jump to topic
εγω πιστευω και ειμαι με τον....πυθαγόρειο θεώρημα...
11-8-2025 καπου εκει γύρο στο μεσημερι....
.........Μέσα στις επόμενες ημέρες θα συσταθεί η Τεχνική Επιτροπή που ετοιμάζει ο ΑΣ ΠΑΟΚ με αποκλειστικό θέμα την κατασκευή του νέου γηπέδου, κι από κει και πέρα θα κληθεί η ΠΑΕ για να συζητήσουν ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 19:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν υπάρχουν δικαιολογίες καιρό τώρα. Εδώ πήγε και έγινε εταιρία :''Νέα Τούμπα'' Τί να λέμε τώρα; και μας λέτε ιστορίες για αγρίους
- Δευ 01 Σεπ 2025, 15:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Eντάξει το εμπεδώσαμε ο ΑΣ τα έκανε ΟΛΑ σωστά τόσα χρόνια, είναι θεματοφύλακες, δεν μπορούσε να γίνει τίποτα παραπάνω.
Ο ΠΑΟΚ πρέπει να συμπληρώνει το Πρωταθλημα στα ερασιτεχνικά αθλήματα, γιατί τι να κάνουμε... έτσι είναι τα πράγματα, και μη μιλάτε γιατί έτσι είναι τα πράγματα.
150 άτομα πρέπει ...
Ο ΠΑΟΚ πρέπει να συμπληρώνει το Πρωταθλημα στα ερασιτεχνικά αθλήματα, γιατί τι να κάνουμε... έτσι είναι τα πράγματα, και μη μιλάτε γιατί έτσι είναι τα πράγματα.
150 άτομα πρέπει ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 17:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Η δουλεια δεν ειναι ντροπη....
Τρολακια που ανοιγοκλεινετε λογαριασμούς... η ντροπη δεν είναι δουλεια
Τρολακια που ανοιγοκλεινετε λογαριασμούς... η ντροπη δεν είναι δουλεια
- Δευ 01 Σεπ 2025, 21:32
- Jump to forum
- Jump to topic
πολύ περίεργα πράγματα συμβαίνουν..
είμαι φουλ επιφυλακτικός, μην πω και κακοπροαίρετος απέναντι στον μυστακίδη
είμαι φουλ επιφυλακτικός, μην πω και κακοπροαίρετος απέναντι στον μυστακίδη
- Δευ 01 Σεπ 2025, 21:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε γαμωτο αν δεν είχαν προηγηθεί όλα αυτά θα ήταν τρομερό νέο. Τώρα απλά ανησυχώ
- Δευ 01 Σεπ 2025, 22:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγκρατημένα χαρούμενος και επιφυλακτικά αισιόδοξος.
Ελπίζω συντομα να διαγραψω τα ανασταλτικά τροπικά επιρρήματα.
Μια δήλωσή του:
"Αποσυρω το ενδιαφέρον μου για την κατασκευή της νεας Τούμπας, μέχρι ο ΑΣ να εξαντλήσει κάθε δυνατότητα ώστε το γήπεδο να χτιστεί από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Στο ...
Ελπίζω συντομα να διαγραψω τα ανασταλτικά τροπικά επιρρήματα.
Μια δήλωσή του:
"Αποσυρω το ενδιαφέρον μου για την κατασκευή της νεας Τούμπας, μέχρι ο ΑΣ να εξαντλήσει κάθε δυνατότητα ώστε το γήπεδο να χτιστεί από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Στο ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 22:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Με κίνδυνο να γίνω γραφικός ΠΑΟΚάρχης αλλά δεν χάρηκα καθόλου για την πιθανή εμπλοκή Μυστακίδη στην ΚΑΕ.
Πριν 3 μήνες θα είχα χεστεί από τη χαρά μου, δεν λέω, αλλά μετά από όλα όσα έγιναν με ΑΣ, Μετρόπολις κ τα τρολ της Ομάδας Αλήθειας έναν φόβο τον έχω.
Πείτε με μίζερο, πείτε με ό,τι θέλετε ...
Πριν 3 μήνες θα είχα χεστεί από τη χαρά μου, δεν λέω, αλλά μετά από όλα όσα έγιναν με ΑΣ, Μετρόπολις κ τα τρολ της Ομάδας Αλήθειας έναν φόβο τον έχω.
Πείτε με μίζερο, πείτε με ό,τι θέλετε ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 23:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Ταυτοχρονη εμφανιση προτασης Τελη, ανακοινωσης
της πενταμελους επιτροπης απο τον ΑΣτιγμα, που ειναι τριμελης τελικα και εμφανισης λογαριασμων που δηλωνουν ΠΑΟΚ, αλλα δεν ξερουν που ειναι το παλατακι ( ειναι γνωστο οτι ειναι μακρια).
Τι μου θυμιζει, τι μου θυμιζει....
της πενταμελους επιτροπης απο τον ΑΣτιγμα, που ειναι τριμελης τελικα και εμφανισης λογαριασμων που δηλωνουν ΠΑΟΚ, αλλα δεν ξερουν που ειναι το παλατακι ( ειναι γνωστο οτι ειναι μακρια).
Τι μου θυμιζει, τι μου θυμιζει....
- Δευ 01 Σεπ 2025, 23:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα του τι μπορεί να κάνει ο Μυστακίδης στο μπάσκετ, τα έγραψα στο σχετικό τόπικ
Το γεγονός παραμένει οτι ένας άνθρωπος που υποτίθεται οτι είναι ΠΑΟΚτσης και.. Θεσσαλονικευς, έχει ΜΗΔΕΝΙΚΗ επαφή με την ιδέα του ΠΑΟΚ και τις πράξεις που θα την αντιπροσώπευαν, ΜΗΔΕΝΙΚΗ επαφή με το κοινό, ΜΗΔΕΝΙΚΗ ...
Το γεγονός παραμένει οτι ένας άνθρωπος που υποτίθεται οτι είναι ΠΑΟΚτσης και.. Θεσσαλονικευς, έχει ΜΗΔΕΝΙΚΗ επαφή με την ιδέα του ΠΑΟΚ και τις πράξεις που θα την αντιπροσώπευαν, ΜΗΔΕΝΙΚΗ επαφή με το κοινό, ΜΗΔΕΝΙΚΗ ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 10:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Μόλις φάνηκαν τα ευρώ στον μακρινό ορίζοντα, εμφανίστηκαν τα αρπακτικά... θα δείτε τώρα πόσοι "μεγαλομέτοχοι" και "μέτοχοι" ΚΑΕ θα βρεθούν για την είσπραξη... Όλα παιδιά του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θεματοφύλακες των... συμφερόντων (τους). Πάτησαν στο λαιμό του ΠΑΟΚ για να κάνουν καριέρες, για να μπούνε σε γραφεία ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 23:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Κι από το ‘’μόνοΠΑΟΚ’’ πήγαμε στο ‘’μόνοΜπάσκετ’’… Και ποιο γήπεδο της Τούμπας τώρα μπροστά στα πρωταθλήματα της Α1…
- Τετ 03 Σεπ 2025, 17:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπαρχει συγκεκριμένη κατασκευαστική, δεν έχω λόγο να μιλάω για όλες τις κατασκευαστικες. Τώρα αν αυτή η κατασκευαστκη έχει άκρες με τέλη ή ασ δεν μπορώ να το ξέρω, γιατί θα το μάθουμε μόνο αν ολοκληρωθεί το πραξικόπημα.
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 11:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Εχω εκφρασει κατ επαναληψη την εκτιμηση μου στον διοικητικο υπευθυνο της υδατοσφαιρησης του ΠΑΟΚ,
κυριο Νικολαιδη.
Ηθικη και συγκροτημενη προσωπικοτητα.
Επαγγελματικα ασχολειται με κατασκευες ((Domus ergo).
Eιχε αρνηθει να αντικαταστησει τον Κατσαρη, οταν αυτος παραιτηθηκε, επικαλουμενος φορτο ...
κυριο Νικολαιδη.
Ηθικη και συγκροτημενη προσωπικοτητα.
Επαγγελματικα ασχολειται με κατασκευες ((Domus ergo).
Eιχε αρνηθει να αντικαταστησει τον Κατσαρη, οταν αυτος παραιτηθηκε, επικαλουμενος φορτο ...