Αναζήτηση για περισσότερες από 2357 εγγραφές

Return

από Panostas1995
Τρί 09 Ιουν 2026, 12:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV

Φέτος στο κύπελλο θα παίζουν υποχρεωτικά δύο 22χρονοι( του 2004 ή μικρότεροι με δικαίωμα συμμετοχής στην εθνική Ελλάδας). Αυτό σημαίνει πως θέλεις τουλάχιστον 4 ενεργούς πιτσιρικάδες.

Μύθου, Χατσιδης , μπερδος, Ντουγκα, Σαρρής και έρχονται και άλλοι...

Είμαστε ίσως η μοναδική ομάδα που δεν ...
από Kabamaru11
Τετ 10 Ιουν 2026, 20:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: 56. Ανέστης Μύθου

Λογω θεσης,ηλικιας και με τα νουμερα που εκανε,ποσο κατω απο 15εκ και 20% μεταπωληση,δεν αξιζει να το συζηταμε.Αν δεν τα πιασει φετος θα τα πιασει τετοιο καιρο του χρονου,γερος να ειναι.

Με το συγκεκριμενο ποσο τον πηγαινα απο ρετζικι,αεροδρομιο.Και προωθουσα τον Γκιτερσο.
από navigator11
Τρί 09 Ιουν 2026, 18:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Maklaz έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 18:22
trianta76 έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 17:56 Κολκας ειπε οτι οι πιθανότητες να παραμείνει ο Λουτσεσκου ειναι απειροελαχιστες και οτι ο αντικαταστατης δεν ειναι ο Κονσεισαο
Άρα μένει; :mrgreen:
Αυξημένες πολύ οι πιθανότητες πλέον
από Equalizer
Τρί 09 Ιουν 2026, 21:07
Jump to forum
Jump to topic

Δεν έχω πειστεί ως τώρα ότι είναι αναγκαία μια αλλαγή προπονητή , ιδιαίτερα υπό το πρίσμα των πολλών αλλαγών

Ξέρω ως οπαδός θεατής πολύ καλά τις πρόσφατες ευθύνες του, αλλά ξέρω και των υπολοίπων

Ένα κρίσιμο ερώτημα είναι τι πραγματικά βλέπουν για την κατάσταση που βρίσκεται ο Ραζβαν. Πρόσφατη ...
από Dimitrisou
Τρί 09 Ιουν 2026, 21:49
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως παιδιά αν τα αλλάξουμε όλα θα πρέπει και εμείς να είμαστε προετοιμασμένοι ότι στην αρχή τουλάχιστον θα εχουμε σκαμπανεβάσματα...μην αρχίσουμε το κράξιμο από τα πρώτα δύο ματς..
από navigator11
Τρί 09 Ιουν 2026, 21:56
Jump to forum
Jump to topic

Dimitrisou έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 21:49 Πάντως παιδιά αν τα αλλάξουμε όλα θα πρέπει και εμείς να είμαστε προετοιμασμένοι ότι στην αρχή τουλάχιστον θα εχουμε σκαμπανεβάσματα...μην αρχίσουμε το κράξιμο από τα πρώτα δύο ματς..
Σιγά που θα αντέξουμε τόσο. Σοβαρέψου, αδερφέ 🤣
από Dimitrisou
Τρί 09 Ιουν 2026, 22:07
Jump to forum
Jump to topic

navigator11 έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 21:56
Dimitrisou έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 21:49 Πάντως παιδιά αν τα αλλάξουμε όλα θα πρέπει και εμείς να είμαστε προετοιμασμένοι ότι στην αρχή τουλάχιστον θα εχουμε σκαμπανεβάσματα...μην αρχίσουμε το κράξιμο από τα πρώτα δύο ματς..
Σιγά που θα αντέξουμε τόσο. Σοβαρέψου, αδερφέ 🤣
Ε είπα να πω και γω την μλκια μου :mrgreen:
από leomatos88
Τρί 09 Ιουν 2026, 22:38
Jump to forum
Jump to topic

@leomatos88 https://i.ibb.co/23RNyfcp/images-3.jpg

:D

-----------

Δε βλέπω φίλε να αποφασίζει ο συνονόματος για το συγκεκριμένο θέμα. Πότε πρόλαβε να ενημερωθεί για το ρόστερ, για τις αιτίες των περσινών αποτελεσμάτων, για την τρέχουσα φάση που βρίσκεται η σχέση πχ του Λουτσέσκου με το ...
από marsantos
Τρί 09 Ιουν 2026, 23:08
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως παιδιά αν τα αλλάξουμε όλα θα πρέπει και εμείς να είμαστε προετοιμασμένοι ότι στην αρχή τουλάχιστον θα εχουμε σκαμπανεβάσματα...μην αρχίσουμε το κράξιμο από τα πρώτα δύο ματς..

Πολύ λογικό αυτό που λες φίλε Dimitri.
Όμως αν μείνουμε έξω από Ευρώπη και σου πουν πουλιέται ο Ντελιας γιατί ...
από leomatos88
Τετ 10 Ιουν 2026, 00:03
Jump to forum
Jump to topic

......
Εγώ ζητώ συγγνώμη, αλλά στο προπονητικό μάτι του Γιώργου Σαββίδη, με όλον το σεβασμό, δεν πιστεύω. Ούτε πιστεύω ότι είναι ικανός πχ να κρίνει την επάρκεια ή όχι του Λουτσέσκου.
......

Πολύ ευγενικά το λες. Ένα συγγνώμη και από εμένα συμφωνώντας με τον Λέο.

Πραγματικά, αλήθεια ...
από Equalizer
Τετ 10 Ιουν 2026, 12:54
Jump to forum
Jump to topic

Ή μήπως πέρσι δεν έμεινε, επειδή πέρα από κάποιον Πούσιτς, δεν υπήρχε η ολοσχερής έλλειψη ικανότητας να φέρουν κάποιον προπονητή αξιώσεων και όχι κάποιον μαθητευόμενο μάγο, ωσάν Χάρι Πότερ.

Ρε μάγκες σόρρυ τώρα αλλά αυτές τις μπαρούφες τις πιστεύετε και τις λέτε;

Τι είδους φοβερή και τρομερή ...
από Dimitrisou
Τετ 10 Ιουν 2026, 13:28
Jump to forum
Jump to topic

Χάθηκα κάπου..
Τώρα τον θέλουμε τελικά;
από Mitsospaoki4
Τετ 10 Ιουν 2026, 16:13
Jump to forum
Jump to topic

Μήπως συμφωνήσαμε με τον επόμενο και αυτό εκκρεμούσε τόσες μέρες;;
από Dimitrisou
Τετ 10 Ιουν 2026, 16:19
Jump to forum
Jump to topic

Τον σεβασμό προς τον Ραζβαν τώρα θα τον δείξουμε;γιατί εδώ και ποσο καιρό έχει ακούσει δεν ξέρω και εγώ τι λες και είναι κανένας τυχαίος που είδε φως και μπήκε...
Τώρα θυμήθηκαμε να μιλάμε για σεβασμό από την ΠΑΕ;γιατί τόσο καιρό η μόνη που του δείχνει σεβασμό είναι η ΠΑΕ...
Πρώτα ζητάνε αλλαγή και ...
από Dimitrisou
Τετ 10 Ιουν 2026, 16:26
Jump to forum
Jump to topic

Τον σεβασμό προς τον Ραζβαν τώρα θα τον δείξουμε;γιατί εδώ και ποσο καιρό έχει ακούσει δεν ξέρω και εγώ τι λες και είναι κανένας τυχαίος που είδε φως και μπήκε...
Τώρα θυμήθηκαμε να μιλάμε για σεβασμό από την ΠΑΕ;γιατί τόσο καιρό η μόνη που του δείχνει σεβασμό είναι η ΠΑΕ...
Πρώτα ζητάνε αλλαγή ...