Αναζήτηση για περισσότερες από 2357 εγγραφές
- Τρί 09 Ιουν 2026, 12:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Φέτος στο κύπελλο θα παίζουν υποχρεωτικά δύο 22χρονοι( του 2004 ή μικρότεροι με δικαίωμα συμμετοχής στην εθνική Ελλάδας). Αυτό σημαίνει πως θέλεις τουλάχιστον 4 ενεργούς πιτσιρικάδες.
Μύθου, Χατσιδης , μπερδος, Ντουγκα, Σαρρής και έρχονται και άλλοι...
Είμαστε ίσως η μοναδική ομάδα που δεν ...
- Τετ 10 Ιουν 2026, 20:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 56. Ανέστης Μύθου
Λογω θεσης,ηλικιας και με τα νουμερα που εκανε,ποσο κατω απο 15εκ και 20% μεταπωληση,δεν αξιζει να το συζηταμε.Αν δεν τα πιασει φετος θα τα πιασει τετοιο καιρο του χρονου,γερος να ειναι.
Με το συγκεκριμενο ποσο τον πηγαινα απο ρετζικι,αεροδρομιο.Και προωθουσα τον Γκιτερσο.
Με το συγκεκριμενο ποσο τον πηγαινα απο ρετζικι,αεροδρομιο.Και προωθουσα τον Γκιτερσο.
- Τρί 09 Ιουν 2026, 18:27
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 09 Ιουν 2026, 21:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Δεν έχω πειστεί ως τώρα ότι είναι αναγκαία μια αλλαγή προπονητή , ιδιαίτερα υπό το πρίσμα των πολλών αλλαγών
Ξέρω ως οπαδός θεατής πολύ καλά τις πρόσφατες ευθύνες του, αλλά ξέρω και των υπολοίπων
Ένα κρίσιμο ερώτημα είναι τι πραγματικά βλέπουν για την κατάσταση που βρίσκεται ο Ραζβαν. Πρόσφατη ...
Ξέρω ως οπαδός θεατής πολύ καλά τις πρόσφατες ευθύνες του, αλλά ξέρω και των υπολοίπων
Ένα κρίσιμο ερώτημα είναι τι πραγματικά βλέπουν για την κατάσταση που βρίσκεται ο Ραζβαν. Πρόσφατη ...
- Τρί 09 Ιουν 2026, 21:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως παιδιά αν τα αλλάξουμε όλα θα πρέπει και εμείς να είμαστε προετοιμασμένοι ότι στην αρχή τουλάχιστον θα εχουμε σκαμπανεβάσματα...μην αρχίσουμε το κράξιμο από τα πρώτα δύο ματς..
- Τρί 09 Ιουν 2026, 21:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Σιγά που θα αντέξουμε τόσο. Σοβαρέψου, αδερφέDimitrisou έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 21:49 Πάντως παιδιά αν τα αλλάξουμε όλα θα πρέπει και εμείς να είμαστε προετοιμασμένοι ότι στην αρχή τουλάχιστον θα εχουμε σκαμπανεβάσματα...μην αρχίσουμε το κράξιμο από τα πρώτα δύο ματς..
- Τρί 09 Ιουν 2026, 22:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε είπα να πω και γω την μλκια μουnavigator11 έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 21:56Σιγά που θα αντέξουμε τόσο. Σοβαρέψου, αδερφέDimitrisou έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 21:49 Πάντως παιδιά αν τα αλλάξουμε όλα θα πρέπει και εμείς να είμαστε προετοιμασμένοι ότι στην αρχή τουλάχιστον θα εχουμε σκαμπανεβάσματα...μην αρχίσουμε το κράξιμο από τα πρώτα δύο ματς..![]()
- Τρί 09 Ιουν 2026, 22:38
- Jump to forum
- Jump to topic
@leomatos88 https://i.ibb.co/23RNyfcp/images-3.jpg
:D
-----------
Δε βλέπω φίλε να αποφασίζει ο συνονόματος για το συγκεκριμένο θέμα. Πότε πρόλαβε να ενημερωθεί για το ρόστερ, για τις αιτίες των περσινών αποτελεσμάτων, για την τρέχουσα φάση που βρίσκεται η σχέση πχ του Λουτσέσκου με το ...
- Τρί 09 Ιουν 2026, 23:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως παιδιά αν τα αλλάξουμε όλα θα πρέπει και εμείς να είμαστε προετοιμασμένοι ότι στην αρχή τουλάχιστον θα εχουμε σκαμπανεβάσματα...μην αρχίσουμε το κράξιμο από τα πρώτα δύο ματς..
Πολύ λογικό αυτό που λες φίλε Dimitri.
Όμως αν μείνουμε έξω από Ευρώπη και σου πουν πουλιέται ο Ντελιας γιατί ...
- Τετ 10 Ιουν 2026, 00:03
- Jump to forum
- Jump to topic
......
Εγώ ζητώ συγγνώμη, αλλά στο προπονητικό μάτι του Γιώργου Σαββίδη, με όλον το σεβασμό, δεν πιστεύω. Ούτε πιστεύω ότι είναι ικανός πχ να κρίνει την επάρκεια ή όχι του Λουτσέσκου.
......
Πολύ ευγενικά το λες. Ένα συγγνώμη και από εμένα συμφωνώντας με τον Λέο.
Πραγματικά, αλήθεια ...
- Τετ 10 Ιουν 2026, 12:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Ή μήπως πέρσι δεν έμεινε, επειδή πέρα από κάποιον Πούσιτς, δεν υπήρχε η ολοσχερής έλλειψη ικανότητας να φέρουν κάποιον προπονητή αξιώσεων και όχι κάποιον μαθητευόμενο μάγο, ωσάν Χάρι Πότερ.
Ρε μάγκες σόρρυ τώρα αλλά αυτές τις μπαρούφες τις πιστεύετε και τις λέτε;
Τι είδους φοβερή και τρομερή ...
- Τετ 10 Ιουν 2026, 13:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Χάθηκα κάπου..
Τώρα τον θέλουμε τελικά;
Τώρα τον θέλουμε τελικά;
- Τετ 10 Ιουν 2026, 16:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Μήπως συμφωνήσαμε με τον επόμενο και αυτό εκκρεμούσε τόσες μέρες;;
- Τετ 10 Ιουν 2026, 16:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον σεβασμό προς τον Ραζβαν τώρα θα τον δείξουμε;γιατί εδώ και ποσο καιρό έχει ακούσει δεν ξέρω και εγώ τι λες και είναι κανένας τυχαίος που είδε φως και μπήκε...
Τώρα θυμήθηκαμε να μιλάμε για σεβασμό από την ΠΑΕ;γιατί τόσο καιρό η μόνη που του δείχνει σεβασμό είναι η ΠΑΕ...
Πρώτα ζητάνε αλλαγή και ...
Τώρα θυμήθηκαμε να μιλάμε για σεβασμό από την ΠΑΕ;γιατί τόσο καιρό η μόνη που του δείχνει σεβασμό είναι η ΠΑΕ...
Πρώτα ζητάνε αλλαγή και ...
- Τετ 10 Ιουν 2026, 16:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον σεβασμό προς τον Ραζβαν τώρα θα τον δείξουμε;γιατί εδώ και ποσο καιρό έχει ακούσει δεν ξέρω και εγώ τι λες και είναι κανένας τυχαίος που είδε φως και μπήκε...
Πρώτα ζητάνε αλλαγή ...