Η αναζήτηση βρήκε 577 εγγραφές

Return

από nunies4
Δευ 08 Σεπ 2025, 16:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Τωρα σοβαρα καθεστε απο χθες και αναλυετε πληροφορια του Πορκυ; Πιο ευκολα τετραγωνιζεις τον κυκλο
από nunies4
Δευ 01 Σεπ 2025, 23:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Mīngus έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 22:52 Δεν περίμενα πάντως ότι θα υπάρξουν ΠΑΟΚτσηδες που θα χαλαστουν περισσότερο κι απ' τα σκουλήκια με την είδηση.
Εδώ υπήρχαν ΠΑΟΚτσηδες που προσπαθουσαν με νύχια και δόντια να δικαιολογήσουν το τρύπημα
από Equalizer
Δευ 01 Σεπ 2025, 23:27
Jump to forum
Jump to topic

1. Η χονδροειδέστατη γελοιότητα που εξυφαίνεται το τελευταίο διάστημα με πρόσχημα το γήπεδο, καθιστά την χαρμόσυνη αυτή είδηση τουλάχιστον "κρυα" στα μάτια μεγάλου ποσοστού του κόσμου. Οι υπεύθυνοι για αυτη την άρρωστη ατμόσφαιρα θα αναλάβουν αναγκαστικά εκ των πραγμάτων τις ευθύνες τους κάποια ...
από st4this
Δευ 01 Σεπ 2025, 23:47
Jump to forum
Jump to topic

https://i.ibb.co/PZtFtFqQ/IMG-1344.jpg

:lol: :lol: :lol: :lol:

https://www.emperor.gr/forums/viewtopic.php?f=6&t=7159&start=960

Δεν υπαρχουν οι ανθρωποι, οαση

Μονο με λογαριασμό μπορείς να μπεις εκει ρε γαμωτο; Και ειχα όρεξη να μπω να κλάψω λίγο στο γέλιο

1234567 κωδικο κ ονομα ...
από eorptol1
Δευ 01 Σεπ 2025, 23:54
Jump to forum
Jump to topic

Ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος με αφορμή την πρόταση αγοράς του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της μπασκετικής ομάδας από τον Τέλη Μυστακίδη, πήρε θέση.

Ο ισχυρός άνδρας του μπασκετικού ΠΑΟΚ, απαντώντας σε ανάρτηση του πρώην μέλους του ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Κωνσταντίνο Πανάκα ...
από Kabamaru11
Τρί 02 Σεπ 2025, 00:09
Jump to forum
Jump to topic

Πως τον πετσοκοψε ετσι τον Πανακα;Με το βαμβακι.
από Sera4
Τρί 02 Σεπ 2025, 07:23
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό εννοώ φίλε astral, τρύπημα είναι όρος για σένα και για μένα, τρύπημα είναι άμα πας να μου φας την γκόμενα.

Εκεί μιλάμε για μπίζνες εκατοντάδων μυρίων, δεν υπάρχουν τρυπήματα.
Και εσύ να είχες όλα τα λεφτά του κόσμου και να ήθελες να πάρεις τον ΠΑΟΚ, δε θα εσκαγες 250 μύρια σε αμκ. Θα ...
από eorptol1
Τρί 02 Σεπ 2025, 08:49
Jump to forum
Jump to topic

Άκουσα κάτι πολύ ωραίο στον τσατσαρο τώρα από ακροατή..... ο Μυστακίδης ζήτησε την μεγάλη κόρη δεν την δώσαμε και ζήτησε την μικρή χαχαχαχα καλό....
από Psaras
Τρί 02 Σεπ 2025, 09:08
Jump to forum
Jump to topic

Αν η ΚΑΕ είναι το όχημα για την ΠΑΕ, θα πάει άκλαφτος.
Αν η ΚΑΕ είναι το όχημα για να μπει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, μπορεί να (ή θα) γίνει Τέλαρος. Απλά τα πράγματα.

Ο ΠΑΟΚτσής ή τουλάχιστον οι ΠΑΟΚτσήδες της δικής μου λογικής/παραφροσύνης ακόμα και τρεις Ευρωλίγκες να σηκώσει ο Τέλης, δεν ...
από Equalizer
Τρί 02 Σεπ 2025, 09:53
Jump to forum
Jump to topic

Ωραία όλα αυτά με τα εξαιρετικά νέα, πολύ τριγυρίζει στο κεφάλι μου όμως να υπάρχει πρόθεση "μπαχαλέματος" (ακόμα πιο πολύ από πριν) του ΑΣ με δημιουργία και επισήμως στρατοπέδων (ΠΑΕ - ΚΑΕ)

Μακάρι ειλικρινά να κάνω λάθος
από Χωρικός
Τρί 02 Σεπ 2025, 10:22
Jump to forum
Jump to topic

Ο Δούρειος Ίππος στην ελληνική μυθολογία ήταν ένα ξύλινο άλογο-κρύπτη, κατασκευασμένο από τους Αχαιούς με έμπνευση τον Οδυσσέα για να καταλάβουν την Τροία, κρύβοντας πολεμιστές μέσα του για να επιτρέψουν την είσοδο στον στρατό τους. Σήμερα, η φράση "Δούρειος Ίππος" χρησιμοποιείται για να περιγράψει ...
από jibbie
Τρί 02 Σεπ 2025, 11:13
Jump to forum
Jump to topic

Θα πω κάτι πάντα με σεβασμό στα μπασκετικά μέλη του φόρουμ τα οποία νοιωθω στο έπακρο γιατί έτσι μεγαλώσαμε. Ελπίζω να μην παρεξηγηθεί κανείς σας, είναι απλά η άποψη μου.

Ο ιβαναρος είχε και έχει όραμα για την ΠΑΕ και δεν παρέκκλινε στο ελάχιστο από αυτό όσες πιέσεις και να του ασκήθηκαν για το ...
από lkosmid
Τρί 02 Σεπ 2025, 12:23
Jump to forum
Jump to topic

Το 24% των μετοχων της ΚΑΕ, το εχουμε 9000 μικρομετοχοι, απο την δημοσια αυξηση μετοχικου κεφαλαιου.
Να μας τα σταξει χοντρα, να τις παρει.
:opaokara:

Τις δικές μου μετοχές πάντως δεν τις πουλάω, όσα λεφτά και να μου δώσει. Και μακάρι να άνοιγε καινούρια ΑΜΚ να αγόραζα λίγες ακόμα.
Όταν ο ...
από Мир
Τρί 02 Σεπ 2025, 12:39
Jump to forum
Jump to topic

Είναι θετικό ότι ανεβαίνει το επίπεδο γιατί μαζί με τον ανταγωνισμό θα ανέβουν και οι διαφημίσεις/χορηγίες, ας ελπίσουμε και τηλεοπτικά. Η euroleague με τις 2 θέσεις τα τσάκισε όλα, αλλά τουλάχιστον έχοντας πιο δυνατό πρωτάθλημα ίσως να προκειψει ένα καλύτερο μέλλον για όλους τους συλλόγους.

Ελπίζω ...
από Equalizer
Τρί 02 Σεπ 2025, 12:43
Jump to forum
Jump to topic

Ε ρε λαστιχο που γινεται η ηθικη...Το εχω ξαναγραψει,ο Μυστακιδης ηρθε ενω η ΠΑΕ ειναι στα χερια δισεκατομμυριουχου και ειπε εστω και αν στοχος ειναι η αποκτηση της ΠΑΕ,οτι ειναι διατεθειμενος να ξεβαλτωσει το προτζεκτ του γηπεδου, ριχνοντας αμεσα ενα ποσο της ταξης των 150 μυριων και ειναι ...