Η αναζήτηση βρήκε 585 εγγραφές

Return

από aivas19
Δευ 01 Σεπ 2025, 10:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Εγω πιστευω ο παικτης που μιλαμε ειναι ο Μιλικ.

Ο Μίλικ ρε πασάκα μου την προηγούμενη χρονιά έχασε 53 παιχνίδια όντας τραυματίας 382 ημέρες και φέτος φαίνεται να έχει συνέχεια, προτιμώ να βάλω θερμαινόμενα καθίσματα στον πάγκο παρά τον Μίλικ για να τα ζεσταίνει.
https://i.postimg.cc/JnN8Vjsb ...
από blackzone44
Δευ 01 Σεπ 2025, 11:20
Jump to forum
Jump to topic

Καλημέρα μάγκες έμαθα ποιος είναι, μεγάλη καψούρα έχει ακουστεί και παλαιότερα δε λέω ποιος είναι ακόμα. :opaokara:
από blackzone44
Δευ 01 Σεπ 2025, 11:22
Jump to forum
Jump to topic

Dimitris_L4 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 11:21
blackzone44 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 11:20 Καλημέρα μάγκες έμαθα ποιος είναι, μεγάλη καψούρα έχει ακουστεί και παλαιότερα δε λέω ποιος είναι ακόμα. :opaokara:
εχουμε ελπιδες γι αυτον που εμαθες?
Μια ανάσα είναι
από ΑποστόληςΑ
Δευ 01 Σεπ 2025, 11:28
Jump to forum
Jump to topic

Εγω πιστευω ο παικτης που μιλαμε ειναι ο Μιλικ.

Ο Μίλικ ρε πασάκα μου την προηγούμενη χρονιά έχασε 53 παιχνίδια όντας τραυματίας 382 ημέρες και φέτος φαίνεται να έχει συνέχεια, προτιμώ να βάλω θερμαινόμενα καθίσματα στον πάγκο παρά τον Μίλικ για να τα ζεσταίνει.
https://i.postimg.cc ...
από nunies4
Δευ 01 Σεπ 2025, 11:52
Jump to forum
Jump to topic

Ρε παιδια ο blackzone μιλαει για καψουρα...
Ποιος ανωμαλος ειχε καψουρα τον Μπακαμπου και τον Μπρειθγουειτ;;; Τι λετε;
Σε λιγο θα μας πειτε οτι βλεπατε και τσοντες με 60ανω...Διαστροφικοι... :lol:
από black death
Δευ 01 Σεπ 2025, 14:11
Jump to forum
Jump to topic

Εικόνα

Πέταξε ο φεντορ για ρωσια!
από GEOL
Δευ 01 Σεπ 2025, 15:11
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό που καταλαβαίνω από τη φετινή μεταγραφική περίοδο είναι πως η οικογένεια Σαββίδη παίρνει πολύ ζεστά τα 100 χρόνια και θέλει να τα συνδυάσει με τίτλο. Και δεν αναφέρομαι μόνο στα εγχώρια αλλά η αίσθηση μου είναι ότι θέλουν Ευρωπαϊκό. Και αυτά ότι ο Ιβάν πιέστηκε από κάποιους αόρατους [που ...
από Psagmenos4
Δευ 01 Σεπ 2025, 15:22
Jump to forum
Jump to topic

Όσο πιο γρήγορα ξεχάσετε τον Μιτροβιτσ τόσο πιο εύκολα θα σας κάτσει το φορ που θα ερθει αν έρθει. Τα ίδια παθαίνουμε κάθε φορά που με την φαντασία μας πλάθουμε υποθέσεις σχεδόν ανέφικτες και μετά λογικές κινήσεις μας φαίνονται κακές.
από Σουριναμέζος
Δευ 01 Σεπ 2025, 15:33
Jump to forum
Jump to topic

Παιδιά είναι τελευταία μέρα πριν τις λίστες, άλλοι θέλουν να κλείσουν κενά, άλλοι ψάχνουν ευκαιρίες, άλλοι θέλουν να ικανοποιήσουν το κοινό τους, παίκτες μπαίνουν σε αεροπλάνα και προσγειώνονται αλλού. Τίποτα να μην βγεί, ιδανικά να μάθουμε ποιός έκλεισε απ'ευθείας από το βιντεάκι της ΠΑΕ.

Αράξτε ...
από JohnDag
Δευ 01 Σεπ 2025, 15:35
Jump to forum
Jump to topic

Ρε σεις, αφήστε τον οπαδό να ονειρεύεται και να πλάθει σενάρια. Τι μιζέρια είναι αυτή ρε πστη μου ώρες ώρες.

Κάντε και λίγο χουλιαμά στην ζωή σας, ρίξτε και κάνα γέλιο.

Δεν είναι η ζωή μόνο γκρίνια και κακομοιριά.

Στην τελική και η ομάδα με πρόκριση στην League Phase του Europa League ξεκίνησε ...
από Mitsospaoki4
Δευ 01 Σεπ 2025, 15:52
Jump to forum
Jump to topic

Επειδή βλέπω να μένουμε με το π@υλι στο χέρι, ας χαμηλώσουμε τους τόνους και ας περιμένουμε.

Μην γράφετε για Μίτροβιτς και Ντεπάι, όπως είπε και μια ψυχή, ας έχουμε λίγο επαφή με την πραγματικότητα.
από Мир
Δευ 01 Σεπ 2025, 16:36
Jump to forum
Jump to topic

Η μηχανοβια με το παπάκι έψαχνε δεξιά αριστερά να βρει και ΦΟΡ αλλά δεν βρίσκει το κοντέινερ με το χρήμα για το πάνω ράφι :opaokara:

Επισης η σκηνή θυμίζει κλοπή εισπράξεων του αρεως από το σπίτι ξαδέρφου, λέτε για αυτό να ζητά proof of funds Ο Θαλής ο Μιλήσιος; Θα μας κυνηγαει Μαρουπα κ ΣΔΟΕ
από prist64
Δευ 01 Σεπ 2025, 16:51
Jump to forum
Jump to topic

ουτως εσονται οι εσχατοι πρωτοι και οι πρωτοι εσχατοι
πολλοι γαρ εισι κλητοι,ολιγοι δε εκλεκτοι
από Χωρικός
Δευ 01 Σεπ 2025, 17:05
Jump to forum
Jump to topic

τώρα κατάλαβα ποιος είναι αυτός ο Μπρεθγουειτ που λέτε απ'το πρωί. Αυτός ο καρ..λης που τον πήραμε αλλά δεν τον πήραμε αλλα πηγε στον γαυρο αλλα εκανε δική του εταιρία αλλα πήγε αλλού;;
Ρε αντε απο κει ρε!11