Αναζήτηση για περισσότερες από 2377 εγγραφές

Return

από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Τετ 10 Ιουν 2026, 16:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Αδυνατώ να καταλάβω το hype για τον προπονητή Κονσεϊσάο, αλλά οκ. Έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να πάμε σε τέτοιες λύσεις.
από Kabamaru11
Τετ 10 Ιουν 2026, 23:51
Jump to forum
Jump to topic

Το θεμα δεν ειναι αν θα φυγει ο Λουτσε η οχι,μια μερα θα εφευγε.Το θεμα ειναι ποιος θα τον αντικαταστησει.
από Equalizer
Πέμ 11 Ιουν 2026, 10:27
Jump to forum
Jump to topic

Συντηρείται, όπως πάντα εσκεμμένα, μια κουβέντα για το πόσο μεγάλο έγκλημα (ΑΛΛΟ ΕΝΑ) κάνει ο ΠΑΟΚ που "δεν φέρεται καλά στο Λουτσέσκου".

Σε ένα βαθμό όντως η κατάσταση είναι περίεργη. Προσωπικά δεν νομίζω οτι του κάνει δα και τόσο μεγάλο κακό. Προφανώς ζυμώσεις γίνονται, κρατάω πολύ μεγάλες ...
από Equalizer
Πέμ 11 Ιουν 2026, 22:24
Jump to forum
Jump to topic

χαχα έχουμε κουλάνει όλη τη χώρα

γουστάρω ανωμαλία κάργα
από leomatos88
Πέμ 11 Ιουν 2026, 22:56
Jump to forum
Jump to topic

@leomatos88 αδερφέ μου !!

Παρατηρώ εδώ και 2-3 ημέρες πως είσαι σε burst mode και θέλω να σε πω κάτι, κάτι το οποίο θα έλεγα και σε έναν φίλο μου στην ίδια φάση.

Ρε μαλάκα, ξεκόλλα, άραξε, μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς και μην τους αφήνεις να παίζουν με το μυαλό σου και να σε επηρεάζουν ...
από marsantos
Πέμ 11 Ιουν 2026, 23:03
Jump to forum
Jump to topic

@leomatos88 αδερφέ μου !!

Παρατηρώ εδώ και 2-3 ημέρες πως είσαι σε burst mode και θέλω να σε πω κάτι, κάτι το οποίο θα έλεγα και σε έναν φίλο μου στην ίδια φάση.

Ρε μαλάκα, ξεκόλλα, άραξε, μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς και μην τους αφήνεις να παίζουν με το μυαλό σου και να σε επηρεάζουν ...
από marsantos
Πέμ 11 Ιουν 2026, 23:07
Jump to forum
Jump to topic

leomatos88 έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 22:56
Maklaz έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 22:30 ...
...
Leo παιχταρά μου, είσαι αγνό ΠΑΟΚτσακι.
Ηρέμησε πρώτα από όλα για σενα.
Και δευτερευόντως γιατί έχουμε πολλά ακόμα μπροστά μας.