Αναζήτηση για περισσότερες από 2377 εγγραφές
- Τετ 10 Ιουν 2026, 16:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Αδυνατώ να καταλάβω το hype για τον προπονητή Κονσεϊσάο, αλλά οκ. Έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να πάμε σε τέτοιες λύσεις.
- Τετ 10 Ιουν 2026, 23:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Το θεμα δεν ειναι αν θα φυγει ο Λουτσε η οχι,μια μερα θα εφευγε.Το θεμα ειναι ποιος θα τον αντικαταστησει.
- Πέμ 11 Ιουν 2026, 10:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Συντηρείται, όπως πάντα εσκεμμένα, μια κουβέντα για το πόσο μεγάλο έγκλημα (ΑΛΛΟ ΕΝΑ) κάνει ο ΠΑΟΚ που "δεν φέρεται καλά στο Λουτσέσκου".
Σε ένα βαθμό όντως η κατάσταση είναι περίεργη. Προσωπικά δεν νομίζω οτι του κάνει δα και τόσο μεγάλο κακό. Προφανώς ζυμώσεις γίνονται, κρατάω πολύ μεγάλες ...
Σε ένα βαθμό όντως η κατάσταση είναι περίεργη. Προσωπικά δεν νομίζω οτι του κάνει δα και τόσο μεγάλο κακό. Προφανώς ζυμώσεις γίνονται, κρατάω πολύ μεγάλες ...
- Πέμ 11 Ιουν 2026, 15:18
- Jump to forum
- Jump to topic
WTF???
- Πέμ 11 Ιουν 2026, 22:24
- Jump to forum
- Jump to topic
χαχα έχουμε κουλάνει όλη τη χώρα
γουστάρω ανωμαλία κάργα
γουστάρω ανωμαλία κάργα
- Πέμ 11 Ιουν 2026, 22:56
- Jump to forum
- Jump to topic
@leomatos88 αδερφέ μου !!
Παρατηρώ εδώ και 2-3 ημέρες πως είσαι σε burst mode και θέλω να σε πω κάτι, κάτι το οποίο θα έλεγα και σε έναν φίλο μου στην ίδια φάση.
Ρε μαλάκα, ξεκόλλα, άραξε, μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς και μην τους αφήνεις να παίζουν με το μυαλό σου και να σε επηρεάζουν ...
- Πέμ 11 Ιουν 2026, 23:03
- Jump to forum
- Jump to topic
@leomatos88 αδερφέ μου !!
Παρατηρώ εδώ και 2-3 ημέρες πως είσαι σε burst mode και θέλω να σε πω κάτι, κάτι το οποίο θα έλεγα και σε έναν φίλο μου στην ίδια φάση.
Ρε μαλάκα, ξεκόλλα, άραξε, μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς και μην τους αφήνεις να παίζουν με το μυαλό σου και να σε επηρεάζουν ...
- Πέμ 11 Ιουν 2026, 23:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Leo παιχταρά μου, είσαι αγνό ΠΑΟΚτσακι.
Ηρέμησε πρώτα από όλα για σενα.
Και δευτερευόντως γιατί έχουμε πολλά ακόμα μπροστά μας.