Η αναζήτηση βρήκε 949 εγγραφές

Return

από Equalizer
Τρί 04 Νοέμ 2025, 16:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Διέρρευσαν το μνημόνιο

Στη γνωστή φυλλάδα

Αυτοί που "δεν διαρρέουν"

Και έβαλαν όρο να μη διαρρεύσει

Αυτά.
από aivas19
Τρί 04 Νοέμ 2025, 16:16
Jump to forum
Jump to topic

Maklaz έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 16:08 Οι βόθροι πως γίνεται να έχουν το MoU ?? NDA?
Εν τω μεταξυ λενε «εξασφαλισαμε το μνημονιο και σας το παρουσιαζουμε» δε λενε απο που το πηραν
από Taseos
Τρί 04 Νοέμ 2025, 16:24
Jump to forum
Jump to topic

Και δύο κορίτσια για τον καθένα να τους κρατάνε το λιλι όταν κατουράνε. Τι ασχολείστε ρε; :P
από Drossos
Τρί 04 Νοέμ 2025, 16:25
Jump to forum
Jump to topic

και εμενα με εχει πιασει πονοκεφαλος απο τα νευρα μου.
Ακου λεει οτι εξοδα εκανες ΠΑΕ μεχρι τωρα (μελετες κτλ) τα εκανες εσυ καλη τη πιστη και μην τα ζητησεις απο κανενας απο τον ΑΣ επισης λεει αν ληξει το προεδρικο διαταγμα να μου δωσεις 50 εκατομυρια ως ποινικη ρητρα. ΤΙ λετε ρε τοσα χρονια η ΠΑΕ ...
από Taseos
Τρί 04 Νοέμ 2025, 16:33
Jump to forum
Jump to topic

:P
Maklaz έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 16:19 Πονοκέφαλος με έπιασε από τα νεύρα μου.

Πρόεδρε πάμε Λιμάνι?
Γιατί ρε ; Πιστεύεις ότι περίμεναν κάτι άλλο στην ΠΑΕ; Αρ γιου σουρ;
από tad
Τρί 04 Νοέμ 2025, 16:48
Jump to forum
Jump to topic

Δεν έχω συμμετάσχει στην συζήτηση κυρίως γιατί θεωρώ καταρχήν μεγάλο προσωπικό λάθος μου, το γεγονός ότι δεν είμαι ήδη μέλος του ΑΣ ...

λυπάμαι που οι διαδικασίες του ΑΣ είναι σε χαμηλό επίπεδο όχι ανάλογο του επιπέδου που έχει φέρει τον σύλλογο ο Ιβάν Σαββίδης μετά από τον ερχομό του τα τελευταία ...
από Dimitrisou
Τρί 04 Νοέμ 2025, 16:50
Jump to forum
Jump to topic

και μίνιμουμ το 65% της εταιρίας να ανήκει σε μέλη της οικογένειας Σαββίδη
Α τωρα δεν μας ενοχλουν τα γεωπολιτικα?
Δεν υπαρχει φοβος δεσμευσης?
Τον ειδικο γεωπολιτικο αναλυτη του ΑΣ τον ρωτησαμε?
Εγω ο ασχετος με αυτα μια χαρα βλεπω να ζητανε proof of funds αρα τι σοου ηταν αυτο με τα δσ?
από ΚΩΣΤΑΣ2019
Τρί 04 Νοέμ 2025, 17:22
Jump to forum
Jump to topic

Taseos έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 17:09 Οι άνθρωποι που νοιαζονται για τον ΠΑΟΚ θέλουν η ΠΑΕ να βγάλει εγγυητική 150 εκ με την ρευστότητα της. lol γλεντά τους ιβαν.γηπεδο στο λιμάνι στη θερμή η Καρατάσιου.
εγώ θα ελεγα να παραχωρηθεί στον κυριο Τελη, με όλους τους ορους χωρίς καμία τροποποίηση.
από Taseos
Τρί 04 Νοέμ 2025, 17:23
Jump to forum
Jump to topic

DamoN έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 17:18 Δεν θα αλλάξουμε εμείς έδρα επειδή αυτοί είναι άντε μην πω τι
Οχι θα κάτσει άνθρωπος που έχει βάλει 200 εκ στην ΠΑΕ να παίζει τις κουμπάρες με ανθρώπους που είναι διαχειριστές συλλόγου 215 ψηφοφόρων( αυτό θα κάνει βέβαια αλλά εγώ το θεωρώ απαράδεκτο )
από leomatos88
Τρί 04 Νοέμ 2025, 17:28
Jump to forum
Jump to topic

Ώστε λοιπόν αυτό είναι το έγγραφο που ΟΜΟΦΩΝΑ ενέκριναν οι άσπιλες μανάδες του μεγάλου ΠΑΟΚ…

Πως και πως το περιμέναμε με κομμένη την ανάσα για να τους αποδώσουμε τα εύσημα για τη διαφύλαξη των συμφερόντων του Συλλόγου, αλλά και της ανεξαρτησίας του από τον οποιονδήποτε ιδιώτη…

Σαν τρελοί πιέσαμε ...
από DamoN
Τρί 04 Νοέμ 2025, 17:32
Jump to forum
Jump to topic

Ο Μητσοτάκης , ο Μπαιντεν με τον Μαρινάκη παρέα, πιο χαλαρούς όρους θα έβαζαν στον Ιβαν 🤣🤣🤣
από dimitris7777
Τρί 04 Νοέμ 2025, 17:37
Jump to forum
Jump to topic

Δεν θα αλλάξουμε εμείς έδρα επειδή αυτοί είναι άντε μην πω τι

μη το δένεις κόμπο....η πρώτη έδρα του ΠΑΟΚ ήταν στο Συντριβάνι....όταν δεν μπορούσε να εξυπηρετήσει πια την ομάδα έγινε η μετακόμιση στην Τούμπα, που τότε ήταν μόνο χωράφια εκεί....μην το αποκλείεις και τώρα εάν οι "συνθήκες" (ΑΣ ...
από dimitris7777
Τρί 04 Νοέμ 2025, 17:38
Jump to forum
Jump to topic

DamoN έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 17:32 Ο Μητσοτάκης , ο Μπαιντεν με τον Μαρινάκη παρέα, πιο χαλαρούς όρους θα έβαζαν στον Ιβαν 🤣🤣🤣
και το μνημόνιο θα το παρέδιδε ο αυγενάκης..... :lol: :lol: :lol:
από navigator11
Τρί 04 Νοέμ 2025, 17:39
Jump to forum
Jump to topic

aivas19 έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 16:16
Maklaz έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 16:08 Οι βόθροι πως γίνεται να έχουν το MoU ?? NDA?
Εν τω μεταξυ λενε «εξασφαλισαμε το μνημονιο και σας το παρουσιαζουμε» δε λενε απο που το πηραν
Το ξετρύπωσαν με στελθ, χειρουργικές κινήσεις ο κωτσοπετρωτόστ, ο γιωργοκάστανος κι ο ζαΐραθασεκλεψωκαποιαβραδιά :lol: :lol: :lol:
από eorptol1
Τρί 04 Νοέμ 2025, 17:47
Jump to forum
Jump to topic

δεν μας αφηνουν να χαρουμε την ομαδα οι κοπριτες :evil: :evil: