Η αναζήτηση βρήκε 588 εγγραφές

Return

από makispaspartou
Τρί 19 Αύγ 2025, 15:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Με το που γίνει η μεταγραφή αξίζει σε αυτό το παλικαράκι μια καλή υποδοχή στο αεροδρόμιο. Γιατί πραγματικά τους γράφει στα @@ του και πιέζει για τους δικούς του λόγους να έρθει στον μεγάλο ΠΑΟΚ !
από Psagmenos4
Τρί 19 Αύγ 2025, 16:02
Jump to forum
Jump to topic

Από εκεί που απέρριπταν προτάσεις και δεν πωλείται, φτάσανε εντάξει πάρτε τον τον Γενάρη, μέχρι που ο τάδε μια χαρά μπορεί να καλύψει τον Ζαφείρη. Κλασική επικοινωνίακη πολιτική, θέλει απλά υπομονή, και ξανά λέω ότι αν όντως έχει μπει στο παιχνίδι ή Wasserman αργά ή γρήγορα θα γίνει αυτό που θέλει ο ...
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Τρί 19 Αύγ 2025, 16:32
Jump to forum
Jump to topic

Να κλείσουμε την Κρυφολούσυ και να τους πούμε ότι θα τον αφήσουμε σ'αυτούς μόνο αν μας δώσουν Ζαφείρη.
από nunies4
Τρί 19 Αύγ 2025, 19:05
Jump to forum
Jump to topic

Ανοίχτηκε ο κουλιανος. Έφτασε το ποσοστό στο 98% ο Ζαφ να βάλει ασπρόμαυρα είτε τώρα είτε τον Γενάρη.
Η οικογένεια του και ο παίκτης λέει δεν θέλουν να βλέπουν τον πρόεδρο ούτε ζωγραφιστο.
Η αλήθεια είναι ότι ακόμα και ο μιζερογλου το απόγευμα έλεγε ότι αυτά τα σίριαλ συνήθως καταλήγουν υπέρ του ...
από ΑποστόληςΑ
Τρί 19 Αύγ 2025, 21:02
Jump to forum
Jump to topic

Προφανώς δεν έχουν νέα να πουν και επαναλαμβάνουν τις ίδιες μκκιες...
από Χωρικός
Τρί 19 Αύγ 2025, 21:41
Jump to forum
Jump to topic

Κάτι λογαριασμοί είχαν σταματήσει μόλις ακούστηκε το θέμα Ζαφείρη. Άλλοι έγραφαν αραιά αραιά και μουδιασμένα. Τώρα που καθυστερεί ή μπορεί και να μη γίνει φυσικά, άρχισαν να βγαίνουν παλι απ'τις τρύπες και να μας ζαλίζουν τα ούμπαλα.. Εγώ γουστάρω Μπαταούλα και Λόβρεν και Τσοπούρογλου άμα λάχει ...
από FreeWatcher
Τρί 19 Αύγ 2025, 23:25
Jump to forum
Jump to topic

Βγάλε μια ανακοίνωση Μυστακίδη, 10 μέρες έμειναν για να φύγει κι ο Αύγουστος. Βγάλε μια ανακοίνωση να κλείσουμε 4 παιχταράδες σε μια μέρα.

Που σαι γκίκα,
αν πάει έτσι το πράμα όπως χθες έως τη Βουδαπέστη κ πρέπει να μαζευτούν τα 150 δις εντός Ευρώπης για όπλα για Ουκρανία κ άρση όλων των ...
από sourmenetes
Τετ 20 Αύγ 2025, 07:48
Jump to forum
Jump to topic

Καλημερα

Οπως καταλάβατε τα οφτοπικ φύγανε ακλαφτα.

Παρακαλω να μείνουμε οντοπικ και αν δεν έχετε κάτι να πείτε δε χρειάζεται να σπαμαρετε.
από Tolaros
Τετ 20 Αύγ 2025, 08:10
Jump to forum
Jump to topic

Τώρα που το θυμήθηκα, όσοι μπήκαν ή μπαίνουν σε σάιτ άλλης ομάδας και βρίζουν κόσμο για γίνει μια μεταγραφή , είστε ζώα δίποδα και ντροπή για τον ΠΑΟΚ.
Κωλοζωα για την ακρίβεια
από Dimitris_L4
Τετ 20 Αύγ 2025, 09:21
Jump to forum
Jump to topic

Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου αυτό που γίνεται τα τελευταία χρόνια με τους παίκτες που εκβιάζουν τις ομάδες με μεταγραφή όπως πχ γίνεται με την περίπτωση του Ισακ της Νιούκασλ. Καταλαβαίνω το να πάει ο παίκτης στην ομάδα και να ζητήσει μεταγραφή για τους χψ λόγους αλλά σε καμία περίπτωση το να ...
από Azrael
Τετ 20 Αύγ 2025, 11:22
Jump to forum
Jump to topic

Κανένα παίκτη θα φέρουμε;

Οχι φιλε δεν θα φερουμε.Μιλησαμε με την ΠΑΕ και τους παρακαλεσαμε να μην φερουν.
Εχουμε εθιστει τοσο πολυ στην καθημερινη συνεχομενη γκρινια σου και δεν ξερουμε πως θα ζησουμε χωρις αυτη.

Κ εγώ έχω εθιστεί στα ευχολόγια σας αρχηγέ μου, με την δύναμη του Θεού, θα ...
από nunies4
Τετ 20 Αύγ 2025, 11:26
Jump to forum
Jump to topic

Ήδη ο Κολκας σήμερα γράφει για κίνηση σοβαρη με ουσία και οχι λύση εντυπωσιασμου στα χαφ μέχρι να έρθει ο Ζαφείρης. Βρήκαμε το τριτοξαδερφο του Σβαμπ.

Αυτο δεν ειναι το ζητουμενο;

Και ξαναρωταω εγω....πριν βγει η υποθεση Γιακουμακη ποσοι την γνωριζαν; Πριν βγει η υποθεση Ζαφειρη;
Λογικα αυτες ...
από Magpies4
Τετ 20 Αύγ 2025, 14:19
Jump to forum
Jump to topic

To gifaki δείχνει τον Ζαφ στην Τσεχία απελπισμένο που δεν μπορεί να έρθει.
από blackzone44
Τετ 20 Αύγ 2025, 14:23
Jump to forum
Jump to topic

Grimson4 έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 14:14 Μαυροζονα αδερφε εχουμε τίποτα?
Εικόνα