Η αναζήτηση βρήκε 949 εγγραφές

Return

από tzo_1926
Παρ 17 Οκτ 2025, 19:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Για το ότι ο Ερασιτέχνης κατηγορείται ως «κλειστό κλαμπ»: «Ο συνάδελφος, υπεύθυνος Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο κ. Κουβεντίδης είδα ότι νωρίτερα μίλησε για κλειστό κλαμπ. Θέλω να απαντήσω σ’ αυτό και σ’ όσους το ισχυρίζονται. Όποιος συγκρίνει το καταστατικό του Συλλόγου με άλλους, θα δει πόσο απλό είναι ...
από Ιάσονας
Παρ 17 Οκτ 2025, 19:43
Jump to forum
Jump to topic

Ελπίζω ο Α.Σ. να μην ενδώσει σε όλη αυτή την παρατεταμενη πίεση και να συνεχίσει να προστατεύει την ομάδα και το γήπεδο της ζητώντας τις απαραίτητες εγγυήσεις.
Αυτό είναι το πιο σημαντικό που μέσα σε αυτό το λουτρό λοιδορίας ξεχνάμε .

Ο Α.Σ. έκανε λάθος? - έκανε
Η ΠΑΕ μας κορόιδευε για το ...
από DamoN
Παρ 17 Οκτ 2025, 19:48
Jump to forum
Jump to topic

Ετσι όπως το περιγράφεις ακριβώς νιώθω .
Είσαι πολύ ωραίος
από panta
Παρ 17 Οκτ 2025, 19:59
Jump to forum
Jump to topic

Να πω και εγώ τι συμπέρανα από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.
Δε βλέπω καθυστέρηση από την ΠΑΕ, τα σχέδια τα είχε έτοιμα, δεν τα ετοίμασε προχτές. Το επόμενο στάδιο είναι η υπογραφή μνημονίου με την οικοπεδούχο μάνα και ίδρυση εταιρείας ειδικού σκοπού. Χωρίς συμφωνία με τη μαμά δε προχωράει ...
από ASTNORD2
Παρ 17 Οκτ 2025, 20:59
Jump to forum
Jump to topic

Στο επόμενο εντός έδρας ματς στην Τούμπα, επί 90 λεπτά "Έξω τα λαμόγια από τον ΠΑΟΚ".

Έτσι μόνο θα καταλάβουν ότι αν επιμείνουν στην στιαπου που έστησαν θα πρέπει να αλλάξουν χώρα, όχι πόλη.
Γιατί δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι ο ΠΑΟΚ μεγάλωσε τόσο πολύ, σε όλη την χώρα και στην Ευρώπη, για να παίζει ...
από eorptol1
Παρ 17 Οκτ 2025, 21:10
Jump to forum
Jump to topic

αυτοι οι τυποι κατσαρης πατριδας μπεκιαρης ησαιαδης και η παρεα τους ειναι οτι χειροτερο για τον συλλογο ΑΘΛΙΟΙ.....ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΜΟΙΡΙΔΗ ΤΣΑΛΟΠΟΥΛΟ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ ΧΑΣΕΚΙΔΗ ΜΑΛΙΟ.....ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ .....ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΦΙΛΕ ΣΤΟΝ ΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ...
από warmeater
Σάβ 18 Οκτ 2025, 12:38
Jump to forum
Jump to topic

Το φοβερο ειναι ότι όλοι αυτοι οι ΑΣιστας ΑΡΔ και λοιπά νούμερα θεωρουν "φυσιολογικο" να ειμαι εγω ΣΑββιδης η Τελης και να "δινω λογο" και "εγγυησεις" με ..κλειστούς λογαριαμους 200 εκ στον ΑΣ που ειναι... ερασιτεχνικό σωματείο
Μιλαμε η ΜΑΛΑΚΙΑ εχει παει σε αλλο επιπεδο
από eorptol1
Σάβ 18 Οκτ 2025, 18:22
Jump to forum
Jump to topic

η απειλη στον κατσαρη απο τελη που ανεφεραν οι δυτικες και δεν διαψευστηκε ειναι για μενα κατι πολυ σοβαρο που παει να περασει μπαι....και δεν πρεπει....
από Мир
Κυρ 19 Οκτ 2025, 22:38
Jump to forum
Jump to topic

Kabamaru11 έγραψε: Κυρ 19 Οκτ 2025, 22:29 Με Μυστακιδη θα ηταν 0-4 απο το ημιχρονο!
Βρε ο Μυστακίδης καθάρισε το ματς, έβαλε στο βάρ τον πυθαγόρειο γεωαναλυτη να ρίξει φίλτρο με παραβολικό συνάρτηση πάνω στο instant replay του ημιαυτόματου για να μην βγει οφσαιτ ο Μπαμπά.
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Τρί 21 Οκτ 2025, 07:25
Jump to forum
Jump to topic

Επειδη ξεχνατε γρηγορα.
22 Σεπτεμβριου παραδοθηκε απο την επιτροπη
που το ΔΣ του ΑΣ συνεστησε, το τι πρεπει να γινει.
Ενα μηνα μετα αποφασιζουν να κανουν ΔΣ επι του θεματος
και μονο οταν η ΠΑΕ τους προκαλεσε ανοιχτα.
Εναν ολοκληρο μηνα, τους αρεσε δεν τους αρεσε
η αποφαση της επιτροπης που οι ...
από abc_o_ karpouzas
Τρί 21 Οκτ 2025, 11:50
Jump to forum
Jump to topic

εγω θέλω να δω ...αν χτίσει το γήπεδο κάποιος άλλος εκτος απο τον ιβαν...πως θα πουνε την παε να φύγει για να αρχίσει το χτίσιμο ...

και αν ο ιβαν πει...δεν παω πουθενά............

και αν ο ιβαν πει.....αποσύρω την ομάδα απο τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.............

και αν ο ιβαν πει.....χτίζω ...
από Kap
Τρί 21 Οκτ 2025, 14:30
Jump to forum
Jump to topic

Φίλε Kap, δεν υπάρχει κάποιος νομικός τρόπος να προστατεύσουμε την ομάδα μας; Να μαζέψουμε 5 φράγκα να πληρώσουμε ότι έξοδα χρειάζεται για να κάνουμε κάτι.
Δυστυχώς είμαι πολύ μακριά ώστε να έχω φυσική παρουσία, αλλά μπορώ να στηρίξω οικονομικά μαζί με όποιον άλλο ενδιαφέρεται (στο μέτρο του ...
από keep_paokizein
Τρί 21 Οκτ 2025, 15:04
Jump to forum
Jump to topic

Συνεχίζεται ο θίασος με νέα παράσταση.

Δεν ξέρεις ποιον και τι να εμπιστευτείς, πλέον. Η υπόληψη τους ψάχνει διέξοδο μπας και σωθεί από μόνη της.
Καλά καλά δεν βγάζουν άκρη μεταξύ τους και θέλουν να έχουν και τα ηνία ενός ολόκληρου συλλόγου.

Που είστε ρε "βαριά βαριά";
Ειλικρινά σας αρέσει ...
από eorptol1
Τρί 21 Οκτ 2025, 21:00
Jump to forum
Jump to topic

Τούς ξεφτιλιζει ειδικά στα λεγόμενα χασεκιδη Γιαννακοπούλου πού είναι άκρως αντίθετα και λέει κάποιος λέει ψέματα,ο χασεκιδης επικαλείται την ηχογραφήση ενώ η Γιαννακοπούλου λέει τα τελείως αντίθετα και αναφέρει ότι τον χασεκιδη τον έχει σε μεγάλης εκτίμηση .... επίσης και τα λεγόμενα βενη περί ...